- 20 Haziran 2010
- 374
- 61
- Konu Sahibi MaviMujdem
Çok teşekkür ederim inşallah vardırBayraklı doğa eczanesine bir sorun isterseniz ben zamanında her ilacımı orada buluyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah vardırBayraklı doğa eczanesine bir sorun isterseniz ben zamanında her ilacımı orada buluyordum
Ahmet bey mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederimGönlüm Ahmet Beyden yana ama rapor süreci uzayacak gibi olursa git gel yapmamak için Medikalparktada yaptırabilirim, hayırlısı bakalım Ahmet Beyin başarı oranı nasılmış acaba çok merak ediyorum
Yaaa çok mutlu oluyorum böyle yorumlar gördükçe, Allah yolumuzu açık etsin inşallahSende sağlıkla kavuş bebişine Sen onda mı transfer oldun canım?sürecini azıcık anlatsanaAhmet bey mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
amın cok tesekkurler evet ozel muayenehanesı var. aral özballa serıfe dıkayak arasında kalmıstım hem buradan hem cevremden duydugum ıcın doktor hanımı tercıh ettım cok memnunum. ınstagramdan bakabılırsınİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım, özel muayene miydi?
AYNI YERDEN ALIYORUZ İLAÇLARIMIZI :)Bayraklı doğa eczanesine bir sorun isterseniz ben zamanında her ilacımı orada buluyordum
Ben aralık ayında abone olmuştum oraya her ilaç bulunuyordu hala öyle demekkiAYNI YERDEN ALIYORUZ İLAÇLARIMIZI :)
Cok tşk ederim Rabbim en kısa zaman da sizlere de nasip etsin Evet doktorum Ahmet bey, ilk deneme 4 yıl sonra gelen mucize bende pco vardı eşimin degerleri gayet iyiydi.Yaaa çok mutlu oluyorum böyle yorumlar gördükçe, Allah yolumuzu açık etsin inşallahSende sağlıkla kavuş bebişine Sen onda mı transfer oldun canım?sürecini azıcık anlatsana
Ayyy maaşallah sizee, darısı başıma inşallah rapor süreci ne kadar sürdü?Cok tşk ederim Rabbim en kısa zaman da sizlere de nasip etsin Evet doktorum Ahmet bey, ilk deneme 4 yıl sonra gelen mucize bende pco vardı eşimin degerleri gayet iyiydi.
2 ay sürdü ama hastaların durumuna göre değişebiliyor bu süreç, bazen ekstra testler istenebiliyor.Ayyy maaşallah sizee, darısı başıma inşallah rapor süreci ne kadar sürdü?
Maaşallah sana canım, darısı başıma2 ay sürdü ama hastaların durumuna göre değişebiliyor bu süreç, bazen ekstra testler istenebiliyor.
ŞİMDİ BEN ABONEYİM :) SİZİN YAŞADIĞINIZ MUTLULUĞU RABBİM BİZE DE YAŞATIR İNŞALLAHBen aralık ayında abone olmuştum oraya her ilaç bulunuyordu hala öyle demekki
Aminnn canım insallahMaaşallah sana canım, darısı başıma
İnşallah hayırlısıyla mutlu haberler alırsınızŞİMDİ BEN ABONEYİM :) SİZİN YAŞADIĞINIZ MUTLULUĞU RABBİM BİZE DE YAŞATIR İNŞALLAH
amin teşekkür ederimİnşallah hayırlısıyla mutlu haberler alırsınız
Ben de Alper beye gittim ilk kez. Carsamba ya da perşembe yumurta toplama yapariz dedi. Ama korkuyorum biraz insallah bir sorun olmadan saglikla pozitifleri görüp kucağımıza aliriz bebislerimiziMerhabalar
Ben iki defa Tınaztepe de Dr Erdale Bey e yaptırdım. Malasef ki negatif oldu. Araştırmalarım sonucu İrenbe Dr Alper Beyde başladım. Tedavi sonucum olumlu oldu Fakat 10 haftalık gebelik sürecinde kesem gelişmediği için düşük gerçekleşti. Alper Bey kişiye özel muayene süreci uyguluyor. Ayrıca Doktor a gittiğinizde size güven veren ve çok rahat konuşabileceğiniz doktor.
Ben bu sürece Tekrar toplanan yumurtalarım ile Alper Bey de devam edeceğim
Hatta benim ismimi de verebilirsiniz isterseniz.
İzmir'de o kadar çok tüp Bebek merkezi var ki. Resmen ticarete dökülmüş. Bizim bu süreçte doktor artışında çok kafamız karışmıştı
Rabbim yardımcınız olsun.
Rabbim umudunuzunu mutluluğa çevirsin inşallah. Ben memnunum . Daha önceki tedavilerimde negatif çıkmıştı. Alper Bey de sonucu hüsranda olsa pozitif gördüm. Bu bile bir umut oldu benim için.En büyük etken stres... rahat olmaya çalışın. Güzel haberlerinizi bekliyorumBen de Alper beye gittim ilk kez. Carsamba ya da perşembe yumurta toplama yapariz dedi. Ama korkuyorum biraz insallah bir sorun olmadan saglikla pozitifleri görüp kucağımıza aliriz bebislerimizi
Ne guzel insallah hayirlisiyla sagljkla olurRabbim umudunuzunu mutluluğa çevirsin inşallah. Ben memnunum . Daha önceki tedavilerimde negatif çıkmıştı. Alper Bey de sonucu hüsranda olsa pozitif gördüm. Bu bile bir umut oldu benim için.En büyük etken stres... rahat olmaya çalışın. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Aminnn inşallah güzel haberler alırsın canımSağlıklı gelişim olmadığı için 10 haftalık iken düşük yaptım. Dondurulmuş emriyolarım ile İnşallah sağlıkla tekrar yükleme yapılacak .....nasip etsin
Bende 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim bebek istiyoruz Mart ve nisanda aşılama yaptırdık fakat olmadı ve bende de miyim var sol tarafta ama küçük olduğunu söyledi doktor engel değil kontrol edicez dedi aralıkta tüp bebek düşünüyoruz bakalım.Merhaba kızlar33 yaşındayım, 6.5 yıldır evliyim.Sperm sonuçlarımız iyi, Amh 4.34, her ay yumurtlama oluyor ancak sonuç ortada...Çikolata kistim var, iki iğneli aşılama oldum ama negatif.Şimdi tüpbebeğe başlayacağız, burada doktor önerilerini, sürecimizi, heyecanımızı ve dualarımızı paylaşmak istedim.Allah bebişlerimizi bizi yormadan kolaylıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahŞimdi anlatın bakalım, süreciniz ne izmirde kime gidiyorsunuz?