Merhabalar, burada çok yeniyim, haftalardır bulduğum her başlığa girip bir sürü yazı okudum ve kafam çok karışık, desteklerinize ihtiyacım var.
28 yaşındayım, eşim 31 yaşında, benim yumurtalarımda tam olgunlaşmama problemi var, eşimin de spermiyogrofisinde konstantrasyonu düşük çıktı, ancak bunun haricinde başka bir sorunumuz görünmüyor. İkimizin de doktorları tüp bebek tedavisine yönelmemizi tavsiye ettiler.
İlk olarak İzmir’de Ahmet Zeki Işık ve Alper Biler arasında kalmış durumdayız, henüz bu doktorların ikisiyle de görüşmedik, güncel ücret bilgilerine sahip olanlar yazabilirse çok sevinirim.
İkinci sorumuz tüp bebek denemelerinde ödeme süreçleri nasıl işliyor, ilk denemede dondurulan embriyo vs olsa bile sıfırdan aynı ücreti tekrar talep ediyor mu özel merkezler? Maddi açıdan zorlayıcı bir süreç olması beni biraz korkutuyor açıkçası.
Üçüncü sorum, bu sürece başlamak için cesaretinizi nasıl topladınız? Ya olmazsa korkusundan aklımı yitirmek üzereyim ve daha sürece girmedik bile… Bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı çooookkkk istiyorum ama o kadar korkuyorum ki, desteğinize çok ihtiyacım var
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim