İzmir’de tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyoruz sorularım var

zbkaraca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
4
0
1
27
Merhabalar, burada çok yeniyim, haftalardır bulduğum her başlığa girip bir sürü yazı okudum ve kafam çok karışık, desteklerinize ihtiyacım var.

28 yaşındayım, eşim 31 yaşında, benim yumurtalarımda tam olgunlaşmama problemi var, eşimin de spermiyogrofisinde konstantrasyonu düşük çıktı, ancak bunun haricinde başka bir sorunumuz görünmüyor. İkimizin de doktorları tüp bebek tedavisine yönelmemizi tavsiye ettiler.

İlk olarak İzmir’de Ahmet Zeki Işık ve Alper Biler arasında kalmış durumdayız, henüz bu doktorların ikisiyle de görüşmedik, güncel ücret bilgilerine sahip olanlar yazabilirse çok sevinirim. Doktorlarla ilgili yorumlarınıza da açığım

İkinci sorumuz tüp bebek denemelerinde ödeme süreçleri nasıl işliyor, ilk denemede dondurulan embriyo vs olsa bile sıfırdan aynı ücreti tekrar talep ediyor mu özel merkezler? Maddi açıdan zorlayıcı bir süreç olması beni biraz korkutuyor açıkçası.

Üçüncü sorum, bu sürece başlamak için cesaretinizi nasıl topladınız? Ya olmazsa korkusundan aklımı yitirmek üzereyim ve daha sürece girmedik bile… Bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı çooookkkk istiyorum ama o kadar korkuyorum ki, desteğinize çok ihtiyacım var

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhabalarrr ben de İzmirdeyim doktorum yazdığınız isimler değil ama kendisi tavmergenle çalışıyor. Yumurta toplama günü merkeze kendi ücretini, doktora da kendi ücretini verdik. Opu da verdiğimiz ücret transfer ve dondurma dahil oluyor Tavmergen’de o şekilde diğerlerinde de öyledir diye düşünüyorum. İlaçlar biraz yorabilir sizi onda da eczaneden kart geçirirsiniz biz öyle yaptık. Ve süreç içine girdiğinizde sonucu ne olursa olsun baştan kabul ediyorsunuz ben öyle yaptım şahsen

Canm 1 sorun için tedaviler kişiye göre değişir ama garanti 130 140 bini kafadan çıkman lazm
2. Sorun için eğer arkada kalan embriyon olursa o transfer edilirse 2. Transfer için konuşuyorum yine Bi 50 60 bini bulur
3. Sorun için ise olur diye garanti bişey yok zaten cesaret değilde bebek özlemin ne kadarsa o kadar devam ediyorsun ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…