İzmir'de spor salonu arıyorum

Zeliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.360
2
38
izmirde spor salonu arıyorum bilen varsa bana bilgi veririmi. üçyol eşrefpaşa hatay taraflarında bakıyorum. bi kaç yer buldum ama fiyatları çok yüksek :1shok:

cnm bildiğim hatayda galaxy var bide balçova kipada var fiyatlarını malesef bilmiorm

bornovada manavkuyuda shapes for women die bi yer war cnm arkadaşım gidiodu aylık 80 flndı snıırım uygun yani bi araştır istersen

canım ben sporland'e gitmiştim 2 ay kadar çok memnun kalmıştım fiyatıda aylık 100 felandııı:eek:

canım ben mithatpasa caddesinde köprü duragının orda portakalspor die bir yere gidiyorum.sadece bayanlara özel gunde yarım saat cok eglenceli bir yer evim gibi oldu artık.cokta zayıfladım.üstelik aylık 60 tl filan.hataydan hemen bi yokus ınıcen gitmeside kolay olur sana.dene derim ben bi kere.

Shapes For Women-Mithatpaşa şubesine gidebilirsin. Yeri hemen hatay yokuşunu indiğinde sahilde Küçükyalıda.Ben yaklaşık 3 aydır gidiyourum.Toplamda 176 cm incelip 8 kg verdim. Sıkılaştım ve inanılmaz inceldim. Herşeyden önce istediğm şekilde bölgesel inceldim. Sistemin sadece yarım saat sürmesi, her zaman antrenörlerin bizi kişiye özel, bölgesel ya da sağlık rahatsızlığı, yaş ve kilo durumuna göre çalıştırması, diğer spor merkezlerinde görmediğim uygulamalar. Sonuçları da çok daha etkili oluyor. Fiyatlar daı diğer yerlere göre çok daha uygun.Shapes sistemi dışında isteyen için pilates, step, aerobic, dans dersleri gibi ek faaliyetlerin de olması bence çok güzel.
B-fit mi, portakal mı shapes mi diyenlere kesinlikle SHAPES diyorum. Daha önce b-fite gidip memnun kalmadım. Zaten sonradan araştırdım. B-fit türkiyeye shapesten daha önce giriyor , hatta daha fazla b-fit şubesi var türkiyede. AncaK orjinal olan SHAPES.
Spora gitmeye düşünenlere mutlaka tavsiye ediyorum. Ücretsiz deneme seansları var, en azından bir deneyin derim..

Merhaba ben karşiyaka merkezde bir spor salonu arıyorum acaba tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi?

izmirde spor salonu arıyorum bilen varsa bana bilgi veririmi. üçyol eşrefpaşa hatay taraflarında bakıyorum. bi kaç yer buldum ama fiyatları çok yüksek :1shok:

Zeliha merhaba, yeni bir yer açıldı Bayraklı'da. Senin baktığın güzergahlarda değil ama uygun ve çok kaliteli bir spor salonu. Estetik Time adında Telefon numarası bence bir ara. Ben gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim mutlaka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben karşiyaka merkezde bir spor salonu arıyorum acaba tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi?

Gülşah merhaba Bayraklı'da adliyenin orada bir spor salonu açıldı. Estetik Time adı. Hem güzellik merkezi hemde pilates yoga fitness hizmeti veriyor. Herkes çok memnun bende gidiyorum. Ve çok güzel bir mekan bence mutlaka gidip görmelisin. Telefon numarasını aldım,

Son düzenleyen: Moderatör:
X