izmirde pko tedavisi için doktor aıyorum, tavsiyelerinizi bekliorum, acillll

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.691
660
363
slm arkadaşlar, ben çok kısa bi süre önce gebelik öncesi testlerimi yaptrmak için dra gittim. dk hapını bırakalı 4 ay olmuştu. dr vajinal ultrasonografiyle yumurtalıklarımda pılikistik bi görüntü olduunu söyledi, herhangi bir tahlil yapılmadı. pco isen bebeğinin olması biraz zaman alabilir dedi sadece. 1 yıl sonra tedavi olursun eğer bu sene içinde hamile kalamazsan dedi. 5 ay oluyor ama hala hamile değilim ve neyim olduğunu veya olmadığını bile tam bilmiyorum. yeni bir doktora gitmek istiyorum, tavsiyelerinizi yazarsanız çok çok sevinirim...

canım bu konu kişiden kişiye değişiyo bazen hiç sorunsuz hatta hiç beklemediğin anda hamile kalabilirsin psikoloji de çok etkiliyo bana doktorum yazz verdi ona rağmen sürekli düşünce halinde olduğumdan gecikmeler yaşıyorum izmirdeysen güliz demircioğlu'na gitmiştim çok güler yüzlü her sorduğuna açıkca cevap veriyo alsancakta ben de tavsiye üzerine gitmiştim ilerde sorun çıkarsa alternatifleri bile anlattı çaresiz bi durum değil canını sıkma inşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın bi de internetten çok araştırma yapma bambaşka şeyler yazıyo bi ara kanser miyiym diye bile düşünmüştüm ben

evet bende konusunda bilgili olduu kadar anlayışlı ve güleryüzlü birini arıyorum, herşeyimi takip etsn artık istiorum. teşekkür edrm tavsiyen için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…