Kına Gecesi İzmir'de Kına Gecesi İçin Malzeme Satan Yer

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Arkadaşlar izmirde bildiğiniz kına gecesi için sepet,kese kına vs gibi satan yer biliyomusunuz, lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

kemeraltından başka bi yerde bulabilirmiyim diye düşünüyorum,
kemeraltına yarın bakıcam ama başka yerlerde farklı modeller görebilirmiyim diye sordum canım :))

Arkadaşlar izmirde bildiğiniz kına gecesi için sepet,kese kına vs gibi satan yer biliyomusunuz, lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

bende düğün hazırlılığı yapıp izmirde yaşıyorum.bu sıralar sık sık kemeraltına gitrmem gerekiyor.internette gördüğüm pek çok şeyi gezerken kemeraltında da gördüm.eğer gelip alışveriş yapmayı düşünüyorsanız hafta içi gezmenizi tavsiye ederim.c tesi çok kalabalık oluyor ve hiçbirşey anlayamadan sadece yorgunluk oluyor.
şimdiden mutluluk dilerim kaydirigubbakcemile3

canım en çok çeşidi ancak kemeraltında bulursun başka yerlerde aynı ürünü pahalıya satarlar

kemeraltından başka bi yerde bulabilirmiyim diye düşünüyorum,
kemeraltına yarın bakıcam ama başka yerlerde farklı modeller görebilirmiyim diye sordum canım :))

kemeraltı dışında sadece özel tasarım olarak yaptırabilirsin.
Veya gelinlikçilere diktirtebilirsin.
Ben sadece yeni evlenen biri olarak yardımcı olmak istedim.
Mutluluklar dilerim..

çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun,
kesinlikle hafta içi gitmem gerek, o yüzden yarın gidicem
.

alışveriş nasıl geçti canım.fiyatları nasıldı? neler aldın?
çok soru sordum ama :kedi:

Arkdaşın dediği gibi hafta içi gidiceksin kemeraltına yoksa çok sıkış tepiş oluyo, çantamı sıkı sıkı tutmak zorunda kalıyorum, bi panik halde.

Bu gün gelinliğimi aldım SEDA MODA kemeraltında 904 sokakta hisarönünde, eğer izmirde gelinlik bakıyosanız kesinlikle ama kesinlikle uğrayın derim.
ben aynı gelinliğin biraz farklısını izmirde bi başka dükkanda da gördüm, straplez gögüs alıntından aşağıya kadar fransız küpürü gelinliği bana 2.800 dediler, kemeraltından 950 tl ye aldım.
Belki biraz işi çingen pazarlığına dökseydim 900' e bile alırdım.

Kınalık için pek bi yer gezemedim o yüzden hiç bi fikrim yok, pazartesiye kaldı artık : ))
Birde Koza davetiye de kemeraltında, acaip bi indirim var,
nikah şekeri ile davetiye yaptırana iskontolu indirimli fiyatlar var, ordan alışveriş yaptım ilk önce tereddüt ettim pahalıdır diye ama hiç umduğum gibi olmadı, tavsiye ederim
haa bi de, koza da anı defterleri var kalemiyle birlikte satılıyo 50tl ye süper işlenmiş kurdeler ile çok güzel defterler var, kalemide aynı takım 10 tl ye satılolar
Bu kadar : ))

Son düzenleme:
Back