merhaba canım ben levent molvaya gidiyorum alsancakta özel yeri var ve ayrıca alsan devlet hastanesinde çalışıyor ben menunum bu 3, drum eger istersen telini werebilirim
merhaba canım ben levent molvaya gidiyorum alsancakta özel yeri var ve ayrıca alsan devlet hastanesinde çalışıyor ben menunum bu 3, drum eger istersen telini werebilirim
ben 2 düşük yapmıştımsonra dış gebelik oldum ama gittigim izmirde ünlü bir dr ne oldugunu anlamadı onun yüzünde 8, haftaya geldim sonra levent beyi buldum bence iyi bir dr ayrıca en önemlisi iyi bir insan
sositosositomerhaba kızlar,
karşıyaka girne caddesinde mitra kadın doğum merkezine gidiyorum ben ve çok memnunum. mitra hanım ve ali bey karıkoca bir çift var. çok özenerek baktılar bana ve çok memnun kaldım. bu tarafta oturuyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
doktor tahir özgüder var bucada şirinyerde , ayrıca buca kadın dogum ve cocuk hastanesindede çalışıyor çarşanba günü ona randevu aldım canım eger memnun kalırsam sanada tavsiye ederim ama kadın dogum konusunda uzmanmış aynı zamanda genel cerrah ve organ nakli yapan sayılı doktorlardanmış muayene üçreti aylık 100 tl. Bana herkes çok övdü benimde iki düşügüm oldu daha önce benzer şeyler yaşamamak için özele gitmeye karar verdim.
dün gittim tahir beye çok memnun kaldım çok bilgili ve ilgili biri aklınızdaki herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz , sıkılmadan sizinle ilgilenecektir güler yüzlü ve olaya bilinçli bir şekilde yaklaşıyor insanın içini rahatlatıyor , umarım sende en kısa zamanda kendin için iyi bir doktor bulursun
tabiki tahir bey oncelikle cok ama cok iyi bir insan sonrasinda benim icin bir numarali dr okadar cok dr gezdimki dogumdan once.. ama onu gordugum ikinci dakka oldu bu is dedim vereliniortak izmirin en iyisi
annem Dr tavsiye edilmez der ama ben yine de soyliyim :))
bizim sülalenin bayanlarının bir numaralı Dr U :)) hatta annem beni de ona götürüyor Mustafa erpinar eski bir Dr ama gercekten çok iyi annemin rahim,yumurtalik ameliyatlarını fln yaptı benim doğumumu da o yapmış :)) ama merak etme çok yaşlı değil :)) cokta iyi biri ben çok rahat etmiştim :)) ztn artık bizim aileden biri gibi kendisi :)) ameliyatları fln da eski özel saglıkta yapıyor suan altın Ordu galiba adı hastanenin..özel yeride alsancakta..sevincin ordan gara doğru giderken tansas var elit derhanesi fln onun sırasında..
arkadaşlar meraba ben daha 8 haftalık hamileyim ve ilk hamileligin hem çok heyacanlı hem çok korkuyorum ya bişey olursa diye bi türlü kafama göre dr bulamadım konak doguma gittim ama çokta memnun kalmadım hem hastanede hemde özel muananesi olan iyi bir dr arıyorum bornova/doganlarda oturuyorum karşıyaka uzak geliyor bana bildiginiz iyi bir dr varsa muane ücretiyle birlikte yardımcı olursanız sevinirim