İzmir'de ki en iyi jinekolog

ben size çiğlide kordon tıp merkezini öneririm özellikle mete bey.çok iyi bir doktor,eşini de kadın hastalıklarından kaybettiği için bu mesleğe kendini adamış.ssk ile de anlaşması var.

İzmir balçovada saime yetiş çok iyi bir jinekolog,ben jinekoloğa gitmekten hem korkuyordum hem de utanıyordum.Daha önce bisikletten düşmüştüm ve altımdan kan gelmişti ve saime hanıma gittim kızlık zarı muayenesi için çok anlayışlı ve konuşkan insanı çok rahatlatan bir doktor,muayene için aradığımda o çıktı telefona o kadar sıcak kanlı konuştu ki bende gittim,anlattı muayenenin nasıl olacağına ve kolaylıkla muayene etti hiç bir şey yokmuş,toplumumuzda bu konu çok önemli olduğu için psikolojim çok bozuktu ona gittiğimde öyle bir konuştu ki benimle içim rahatlamıştı.zaten muayehaneside çok temiz ve ferah bir yerdi.İzmir de balçova çok iyi bir jinekolog.ilerde evlendiğimde hamile oluncada mutlaka saime yetişe giderim.Tekrar tekrar tavsiye ediyorum..

Bornova tıp merkezindeki Figen hanıma asla asla gitmeyim derim. Hastasıyla ilgilenirken arkadaşıyla dedikodu yapan bir hekime daha rastlamadım. Ondan sonra Mersinli tıp merkezine gittim Uzman dr. Yılmaz Pire çok güzel ilgileniyo. Telefonundan 7/24 ulaşabiliyorsunuz. Kistlerim vardı şimdi geçti. Fakat kronik akıntım konusunda henüz sonuç alamadık... Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

kordon'da Mete bey'e görümcem gidiyo çok memnun. 2 çocuğu var bana uzak olmasa mutlaka o k-doktora giderdim.

Kesinlikle kadomeri ve hüsnü çağları tavsiye ederim. Çok iyi ve düşünceli bir doktor. Hiç paracı değil. Sakin ve tecrübeli. İnsana güven veriyor. Ne de olsa yılların tecrübesi var. Kadomerde çok rahat edersiniz. Tüm tahliller uygun fiyata yapılıyor. Hiç başka yerlere gitmenize gerek yok. Her şeyiniz,tüm takipleriniz bir yerde oluyor. Bu hamile bir kadın için çok önemli. Hiç yorulmuyorsun. Çalışanlar çok tatlı. Oğlum atakana sorunlu başlayan bir hamileliğe rağmen hüsnü bey sayesinde kavuştum. Öncesinde düşüklerim vardı hep. Allah razı olsun ondan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X