İzmir'de ki en iyi jinekolog

arkadaşlar tahir bey dedidiginiz adresi nerde ücreti nee yazarsanız sevinirim hastanedede görev yapıyomu

cnm bende tahir beye gidiyorum gebeydim ben ama düşükle sonlandı ne yazıkki kürtaj yaptımak zorunda kaldım ve hiç dereddüt etmeden yaptırdım tahir beye çok güveniyorum çünki şöyle söyliyeyim çok çok ii biri hiç çekinmeden her an arayabilirsin muayene ücreti 100 lira yeride şirinyer vakıfbankın üstü işinin uzmanı bence ya ben başka doktora falan gitmem artık onu tanıdıktan sonra

Kızlar buca tıp merkezınde aylın barboros var o da ıyı bır doktor

buca tıp mer
kezinde çalışan can beyi tavsiye edebillirim aylarca erteledim korktum utandım hiç doktora gitmemmiştim bu sorunumdan hatta bu bölüme hiç gitmemiştim çarşamba günü bademcik ameliyatım var ve adetim uzun süredir devam ediyoru dün mecburen gittim böle giremezdi mya ameliyata çok çok çok iyi bir doktordu şeker gibi desem yeriydi yattığım masanın karşısında plazma var oradan herşeyi gösterdi çok iilgilendi ne sorduysam çok net cevaplar aldım ve buca civarındaysanız can beye opr.dr can bey soyadını unuttum ama buca tıpta çok iyi bir doktor hatta kendimi çok sıkmışım baya hemşire falanda ilgiliydi rahatlatmaya çalıştı çok gerilmişim ya ama hiç korktuğum gibi olmadı bide doktor fobim var üstelik ona rağmen memnun kaldım

gazi hashanesinde ayşen hnm bilen varmı kızlar

canım ayşen hn.a bir arkadaşım gidiyordu ve doğum yaptı.çok memnun kaldı.hamileliğinde sorunlar yaşamasına rağmen.sağlıklı bi doğumu oldu.çok iyi bir dr.bende randevu aldım gidicem.çok yoğun olduğu için 2 hafta sonraya randevu veriyorlar.bende 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.şimdi çalışmlara başladık.onun için bi kontrole gidicem bakalım.bende ilk defa gitmiş olucam.hamileliğimde born.şifaya gidiyordum ama pek memnun kalmamıştım.dr.odasında ultrason yok düşünsene .çektirmeye alt kata iniyorsun sonra dr.a gösteriyorsun.böyle bişey olurmu yaa dr.bebeği görmeden çok saçma bence.ama ayşen hn.odasında kendisi bakıyor.

arkadaslar ben tahır beye kızlık zarı ıcın gıtmek ıstıyorum sızce bakar mı bılgısı var mıdır

Kızlar buca tıp merkezİnde aylİn barboros var o da İyİ bİr doktor

bende sana aylin barboroso tavsıye edıyorum cooooooooooooooook ıyı bır doktor benım dogumumuda o gerceklestırdı. ellerıne saglık:)))):sm_cool:

xxxxxxxxxxxxx aylin barboros.arı gıbı vızır vızır calısır benım canım doktorum:))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de değiştirmeyeceğim tek doktorum Mustafa N.Alihanoğlu'dur.Geçirdiğim jinekolojik süreçlerde sorunlarıma kısa zamanda çözüm bulup beni sağlığıma kavuşturduğu için,sorularıma sorunlarıma anlayışla yaklaştığı ve beni sabırla dinleyip cevapladığı için herkese tavsiye ediyorum.....Özel Ege Jinekoloji merkezinde hastalarına bakmaktadır Alsancakta......

mustafa beyi ben de çok seviyorum muayene öncesi çok gergindim ilk gittiğimde ama daha ikinci dakikada sanki en iyi arkadaşıma anlaatıyormuşum gibi hissettim :) şiddetle tavsiye ederim asos jinekoloji merkezinde çalışıyorlar eşi ile birlikte alsancak sevinç pastanesi karşısında...

Alsancak'ta Sait Yücebilgin. Çok anlayışlı ve mütevazi bir insan ve özellikle infertilite konusunda da çok çok iyi bir doktor.

aaaa, isim benzerliği yoksa bunu benim doğumumu sağlayan doktor :ecrin_bebek: bi garip oldum :eek:

Mustafa Erpınar annemin jinekoluğuymuş.
Benim doğumumu da o yapmış.
Annemde çok memnundu.
Bende Murat Celiloğlu'na gidiyorum. Bir kere gittim şimdiye kadar çok memnun kaldım.
ış yerinde iki arkadaşım gidiyordu. ıkisi de doğum yaptı. Doğumlarını da Murat Hoca yapmıştı.
Çok memnunlardı hem hamilelik dönemleri hemde loğusa dönemleri çok rahat geçti birebir şahidim ya
ni.

arkadaşlar, acil olarak izmir'de ve mümkünse karşıyaka tarafında, sosyal güvencem ile muayene olabileceğim iyi bir jinekolog arıyorum. yıllardır süregelen yumurtalık kistimin tedavisi ile ilgili olarak gideceğim. tüp bebek, çocuk, doğum v.b. değil.
çok teşekkür ederim şimdiden cevap yazanlara...

sositosositomerhaba kızlar,
karşıyaka girne caddesinde mitra kadın doğum merkezine gidiyorum ben ve çok memnunum. mitra hanım ve ali bey karıkoca bir çift var. çok özenerek baktılar bana ve çok memnun kaldım. bu tarafta oturuyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Ben de bayadır oraya gidiyorum ama artık SGK'ya bakmıyorlarmış. E ben de öğrenci olduğum için diğer türlü gidemem. Ben de Karşıyaka tarafında bir doktor arıyorum yani. Zübeyde Hanım Tıp merkezi de iyi diyorlar ama giden var mı ??

X