canımm baktımm şimdi ararata burda düğün yapmak 400 tl yazmıslar:) tuhaf geldııı yaa cıkıpp bı gunn tek tek bakmak canlı canlı ıncelemek lazım aslındaa:) çokk çalısmamız gerek çokk:)
canımmmmm cokk sagoll bakıcamm hemennnn...
ben ılgılenemedım bu aralar pek.. cokk yogundum ama tekraR dondumm:):)
arastırmalara tam gaz:) bı kac yerden mail gelmıs banada KÖRFEZ restrnt inciraltı mini havai fişek gösterısı bıle varmıs fıyata dahıl sonra AULA restrant karsıyaka da netten baktım hos bı yer narlıdere polıs evı arkadasımın olmus yazın havuz basında manzara falan süperdı bıraz usuduk cok esıyodu ama superdı dıyo düşünürsen bı bak oda nette var ya dun yıne bakmısdım bı tane netten beyenmısdım de hatırlayamıyom :) du acık düşüneyım onuda yazıcamm:):)
tarih bellimii canım senin nişan ve düğünn
anladımm canımmmmm.. ii fiyat vermişler ama kaç kişilikbu fiyatt .:) dahada inerler benım sevgülüm bide ankarda hersey bana bakıyooo bol enerjı gerenk vaalaa:) nısan ayın gelsın bende altınbalıkla gorusmeye gıdıcem bakalımm
10 10 2010 sonundaaaaaa ayarladıkkkkkkkkk::))
sende ne alemdeee canımmm
Nereyi tuttunuz canim? Bizde Mayis basi tutucaz iste 2 hafta sonra.. Ben bahhceyi cok istiyorum ama konustugumuz beyfendi Agustosta gelin falan dedi ben nisanlima acele ettiriyorum a.s
bencede bencedeeee :):)
bizde bahçeyii tutdukkkkk janummcummm
umarım herseyy güzel olurrrrr:) şimdiden heyecan bastıı valaaaa
canımm cokk sagollll cevap verıcemmm de 3 4 mesaj daha yazmam gerekıyo özelden yazmam ıcın ama yazıcam söz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?