• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde kapalı mekan tercihleri

canımm baktımm şimdi ararata burda düğün yapmak 400 tl yazmıslar:) tuhaf geldııı yaa cıkıpp bı gunn tek tek bakmak canlı canlı ıncelemek lazım aslındaa:) çokk çalısmamız gerek çokk:)

yaa bende gordum canim da birisi sacmlamis bence yorumlarda.. Ararat 2007 de acilmis ve cok yeni daha ve guzel bi yerede benziyor bence sen ne diyosun? Tabikide gidip gormek gerekir ama ben listeme ekledim gorunulcekler arasinda hehehkaydirigubbakcemile2

canımmmmm cokk sagoll bakıcamm hemennnn...
ben ılgılenemedım bu aralar pek.. cokk yogundum ama tekraR dondumm:):)
arastırmalara tam gaz:) bı kac yerden mail gelmıs banada KÖRFEZ restrnt inciraltı mini havai fişek gösterısı bıle varmıs fıyata dahıl sonra AULA restrant karsıyaka da netten baktım hos bı yer narlıdere polıs evı arkadasımın olmus yazın havuz basında manzara falan süperdı bıraz usuduk cok esıyodu ama superdı dıyo düşünürsen bı bak oda nette var ya dun yıne bakmısdım bı tane netten beyenmısdım de hatırlayamıyom :) du acık düşüneyım onuda yazıcamm:):)

Canim karsiyakadan bakma derim bence eger salonun ozel park yeri yoksa kesinlikle bakma cunku o karmasada insanlar park yeri bulamaz falan ugrasilmaz yani.. Korfez guzele benziyor bende baktim.. ben simdi kapali bi yer daha bakiyorum nisan kutlamasi icin 60-70 kisilik yemekli yapicaz galiba.. aklinda bulunsun tatlim kucuk sirin restorantlar falan gorursen muzikli falan bana bildirirsen cok sevinirim.. Polis evinde annemle babamin dugunu olmus canim 28 sene once onlarda cok begenmisler manzara supermis ama ben hic gormedim acikcasi.. Tekrar geldigine sevindim heheheh

tarih bellimii canım senin nişan ve düğünn

biz fazla nisanli kalmicaz canim yaaa. ben su an yurt disindayim okulu bitirmeye calisiyorum.. nisani ocak in ilk haftasi yapicaz ve dugunde subatin ikinici haftasi gibi olucak... galiba evde yapicaz ama nisanida.. hicbiyer bulamiyorum disarda yapmak icin.. zaten disarda olsada kimi cagir kimi cagirma diye dert var insanlar kusuyor.. evde yapip ardindan arkadaslarimizla bi eglenceye gidebiliriz...

iyii düşünmüşsünüzz canımmm haklıısn vala insalahh enn güzelii olurrr ve bu telaşlar bıtınde evımızde uzanıp düğün cd mizi izlerken vay be ne gündü dıyebılelımm:):) neyse bunun içinn arastırmalara devamm:)

tek umudumuz o zaten kuzum hersey bittiginde sevdigimizle evimizde oturup dugun cd sini izledigimizde yuzumuzde bi gulumseme olmasi.. Allahim hepimize yardim etsin vallah..

ayy orayi gordum daha once disi tam bi saray gibi.. ama hayatim oranin faiyati cok ucuktur yani bana oyle geldi heheh hic sormadim gerci ama websitesinden fotolarina bakilirsa oyle geldi..

Hayatim babam bi turlu dugun tarihine karar veremedigi icin daha tutmadik ama bize hersey dahil normal dugun 2500 dedi bahhce... tarihte daha karar veremedik.. bu hafta falan belli olucak subat ayi icin =)

anladımm canımmmmm.. ii fiyat vermişler ama kaç kişilikbu fiyatt .:) dahada inerler benım sevgülüm bide ankarda hersey bana bakıyooo bol enerjı gerenk vaalaa:) nısan ayın gelsın bende altınbalıkla gorusmeye gıdıcem bakalımm

anladımm canımmmmm.. ii fiyat vermişler ama kaç kişilikbu fiyatt .:) dahada inerler benım sevgülüm bide ankarda hersey bana bakıyooo bol enerjı gerenk vaalaa:) nısan ayın gelsın bende altınbalıkla gorusmeye gıdıcem bakalımm

300 du galiba tatlim ya ama sadece pasta+mesrubat. Ahhhhh tesadufe bak benim sevgilimde Ankarali.. Kiz kaderimiz ayni bizim hehehe bende Aralikta Izmire geldigimde butun dugun telaslariyla kendim ugrasicam vallah heheh Ayrica bisey daha diyim biz tamamen bu konuya hakim olduk baksana bizim ozel konusma yerimiz gibi bisey oldu bu kimse yazmiyo heheheh kaydirigubbakcemile5

ii ii 300 iii sevdimmm bi ara gidıp bende bakım hakkettenn haaa:) :) :) bu sayfa bize tatsıs edılmısss sankımmm yada herkez yazın acık mekanda evlenıyoo hehe:)

aynen.. kir dugunleri cok moda oldu simdi.. bende yazin yapmak isterdim ama ben sevgilime bir an evel kavusmak istiyorum :) olsun kapalida olsun o da guzel olur.. onemli olan nerde oldugu degil zaten, bizim icimize sinmesi ve sevdigimiz insanla mutlu olmamiz.. kaydirigubbakcemile2

Nereyi tuttunuz canim? Bizde Mayis basi tutucaz iste 2 hafta sonra.. Ben bahhceyi cok istiyorum ama konustugumuz beyfendi Agustosta gelin falan dedi ben nisanlima acele ettiriyorum a.s

bencede bencedeeee :):)
bizde bahçeyii tutdukkkkk janummcummm
umarım herseyy güzel olurrrrr:) şimdiden heyecan bastıı valaaaa

canımm cokk sagollll cevap verıcemmm de 3 4 mesaj daha yazmam gerekıyo özelden yazmam ıcın ama yazıcam söz:)

Back