Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. bahhce dugun salonuna bak derim... bahhce.com benim dugunum buyuk bi ihtimalle burda olcak onumuzdeki subatta daha karar vermedik.
2. Keyfi sefa var.. oda cok hosuma gitmisti. keyf-isefa.com
3. Sakli bahce ye bi bak orasida pek hos.. izmirsaklibahce.com
Aklima gelirse daha yazarim canim
canımm cokk sagolll tafsiyelerin içinnn bakıcamm bu yerleere :):)
RICA EDERIM TATLIM. BENDE SENINLE AYNI DERTTEYIM... DUGUNUMUZ SUBAT AYINDA OLCAGI ICIN MAGLUM HAVA SOGUK BIZDE KAPALI SALONDA YAPICAZ.. AMA BEN SAHSEN BAHHCE DUGUN SALONUNU COK BEGENDIM KOLONSUZ GENIS FERAH BI SALONU VAR.. BIZE SUBAT AYINDA NORMAL DUGUN 2500+ EXTRA LAR DEDILER.. COK UYGUN GELDI.. SIRINYERDE BAHHCE CANIM. SAKLI BAHCENIN KAPALI RESTORANTI VAR CANIM ASIL KIR DUGUNU ICIN YAPILMIS BI YER AMA KAPALI RESTORANTIDA COK HOS WEBSITELERINDE GOSTERIYOR FOTOLARINI. BU CESME YOLUNDA AMA.. INSALLAH ALLAH IKIMIZINDE ICINE SINDIRIR GUZEL BI YER TUTARIZ CANIMM.. HOSUNA GIDEN YERLER BULURSAN BANADA HABER VER CANIM şutarafagitti
Canım iyimiydi bizde Altınbalıkta düşünüyoruzarkadaşımın ekimde olmuştu. Anltınbalık'da yaptı
bahceee evet arkadasımın dugunu orda olmusduu sıteye gırınce farkettım ama acıktı onun kapalı salonunun oldugunu bılmıyodum acıkcasıı bı gıdıp konusamak gerekk subatt içinn normal bı fıyatt vermısler ama ıce arastırmadan karar verme ben de buldukca bıyerler yazarım sanada ilk arzum düğün salonu varmıus arkads önerdı ona bakıcam sımdı netten yıne bucada kırıstal varmıs inceleyelım bakalım:)
aa bu arada bak bucada aşk olsun var ben nısanımı orda yapıcamm ilgıden cok memnunum hosda bı yer orayada bak derımm subatta fıyat olarak da cok uygun bıldım kadarıyla:):)
evet kasım - aralık - ocak - şubat - mart - nisanda kapalı mekanımızda her şey dahil 300 kişilik klasik kola - pasta düğün paketimizi çok uygun fiyata veriyoruz... Hatta aşırı uygun desek yeridir :) hizmettende kısmıyoruz yine her masa üstünde 3 lü şamdanımız yine kişi başı cam bardakta porselen tabakta servisimiz yine kaliteli pastamız ve içeceğimizden kesinlikle kısmıyoruz... çünkü biz düğün bitiminde düğün sahiplerinin yanımıza gelip teşekkür ederiz düğün çok güzel oldu deyip hayır dualarını almayı paraya tercih ediyoruz... Turkbayragi
sayın beriina şimdiye kadar yaptığımız düğün , nişan ve sünnetlerden uygun fiyat / kalite anlayışımızla % 100 müşteri memnuniyetiyle alnımızın akıyla çıktığımız için... Eminimki nişanınızdan sonrada ilk tercihiniz biz olacağız :)
geçen sene son kır düğünümüzü 10 ekimde yaptığımızı göz önüne alırsak... Size kapalı mekan garantimizle güzel bir kır düğünü yaparız bence... Opuyorumnanaktan
aşk olsun :asigim: Düğün salonları ... Turkbayragi
buca gölet giriş kapısı tel : (232) 443 03 20
KAPALI YERI COK HOS CANIM ISTERSEN SITELERINDEN BI BAK. ARZUM VE KIRISTALE BAKMAMISTIM HEMEN ARASTIRICAM ONLARI SIMDI. SAOL CANIM zemuszemus
ben ikisinide begenmedim canim ya.. ilk arzum bornovada bize uzak dusuyor biz buca tarafindayiz, kristal de cok eski geldi bana..
Evet kasım - aralık - ocak - şubat - mart - nisanda kapalı mekanımızda her şey dahil 300 kişilik klasik kola - pasta düğün paketimizi çok uygun fiyata veriyoruz... Hatta aşırı uygun desek yeridir :) Hizmettende kısmıyoruz yine her masa üstünde 3 lü şamdanımız yine cam bardakta porselen tabakta kişiye özel servisimiz yine kaliteli pastamız ve içeceğimizden kesinlikle kısmıyoruz... Çünkü biz düğün bitiminde düğün sahiplerinin yanımıza gelip teşekkür ederiz düğün çok güzel oldu deyip hayır dualarını almayı paraya tercih ediyoruz... turkbayragi
Sayın beriina şimdiye kadar yaptığımız düğün , nişan ve sünnetlerden uygun fiyat / kalite anlayışımızla % 100 müşteri memnuniyetiyle alnımızın akıyla çıktığımız için... Eminimki nişanınızdan sonrada ilk tercihiniz biz olacağız :)
Geçen sene son kır düğünümüzü 10 ekimde yaptığımızı göz önüne alırsak... Size kapalı mekan garantimizle güzel bir kır düğünü yaparız bence... opuyorumnanaktan
AŞK OLSUN :asigim: Düğün Salonları ... turkbayragi
Buca gölet giriş kapısı tel : (232) 443 03 20
vallaa heyecanla beklıyorummm nişan tarihinii!.... Düğünü 10 10 2010 düşünüyoruz şimdilik ama bakalımmm. Ne güzel olurdu havada güzel olsa sansımızaaaa:):)
Tarih super canim, insallah cok mutlu olursunuz.. gercekten hic unutulmucak bi tarih (erkekler tarafindan tabiki ) vallah su an elimde bitek bahhce var coook begendigim.. Ask olsunada baktim internetten kapali yeri guzel gibi ama tabi gidip gormek lazim..
canımm benımmmm insallh hepimiz mutlu oluruzzzz... çokk heyecanlııı bi dönem buu hiç sıkılmadan arastırıyom vala:):) bu arada pınarbaşı tarafındada güzel kapalı düğün salonları varmıs onlarada bakalım gercı uzak bıraz ama:)