• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde kapalı mekan tercihleri

beriina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
66
0
86
İzmir
arkadşlarrr düğünüm ekim ayında olacağı için kapalı mekanlara ihtiyacım var yardımlarınızı beklıyorum tesekkurlerrr

1. bahhce dugun salonuna bak derim... bahhce.com benim dugunum buyuk bi ihtimalle burda olcak onumuzdeki subatta daha karar vermedik.
2. Keyfi sefa var.. oda cok hosuma gitmisti. keyf-isefa.com
3. Sakli bahce ye bi bak orasida pek hos.. izmirsaklibahce.com
Aklima gelirse daha yazarim canim

1. bahhce dugun salonuna bak derim... bahhce.com benim dugunum buyuk bi ihtimalle burda olcak onumuzdeki subatta daha karar vermedik.
2. Keyfi sefa var.. oda cok hosuma gitmisti. keyf-isefa.com
3. Sakli bahce ye bi bak orasida pek hos.. izmirsaklibahce.com
Aklima gelirse daha yazarim canim

canımm cokk sagolll tafsiyelerin içinnn bakıcamm bu yerleere :):)

canımm cokk sagolll tafsiyelerin içinnn bakıcamm bu yerleere :):)

RICA EDERIM TATLIM. BENDE SENINLE AYNI DERTTEYIM... DUGUNUMUZ SUBAT AYINDA OLCAGI ICIN MAGLUM HAVA SOGUK BIZDE KAPALI SALONDA YAPICAZ.. AMA BEN SAHSEN BAHHCE DUGUN SALONUNU COK BEGENDIM KOLONSUZ GENIS FERAH BI SALONU VAR.. BIZE SUBAT AYINDA NORMAL DUGUN 2500+ EXTRA LAR DEDILER.. COK UYGUN GELDI.. SIRINYERDE BAHHCE CANIM. SAKLI BAHCENIN KAPALI RESTORANTI VAR CANIM ASIL KIR DUGUNU ICIN YAPILMIS BI YER AMA KAPALI RESTORANTIDA COK HOS WEBSITELERINDE GOSTERIYOR FOTOLARINI. BU CESME YOLUNDA AMA.. INSALLAH ALLAH IKIMIZINDE ICINE SINDIRIR GUZEL BI YER TUTARIZ CANIMM.. HOSUNA GIDEN YERLER BULURSAN BANADA HABER VER CANIM şutarafagitti

RICA EDERIM TATLIM. BENDE SENINLE AYNI DERTTEYIM... DUGUNUMUZ SUBAT AYINDA OLCAGI ICIN MAGLUM HAVA SOGUK BIZDE KAPALI SALONDA YAPICAZ.. AMA BEN SAHSEN BAHHCE DUGUN SALONUNU COK BEGENDIM KOLONSUZ GENIS FERAH BI SALONU VAR.. BIZE SUBAT AYINDA NORMAL DUGUN 2500+ EXTRA LAR DEDILER.. COK UYGUN GELDI.. SIRINYERDE BAHHCE CANIM. SAKLI BAHCENIN KAPALI RESTORANTI VAR CANIM ASIL KIR DUGUNU ICIN YAPILMIS BI YER AMA KAPALI RESTORANTIDA COK HOS WEBSITELERINDE GOSTERIYOR FOTOLARINI. BU CESME YOLUNDA AMA.. INSALLAH ALLAH IKIMIZINDE ICINE SINDIRIR GUZEL BI YER TUTARIZ CANIMM.. HOSUNA GIDEN YERLER BULURSAN BANADA HABER VER CANIM şutarafagitti

bahceee evet arkadasımın dugunu orda olmusduu sıteye gırınce farkettım ama acıktı onun kapalı salonunun oldugunu bılmıyodum acıkcasıı bı gıdıp konusamak gerekk subatt içinn normal bı fıyatt vermısler ama ıce arastırmadan karar verme ben de buldukca bıyerler yazarım sanada ilk arzum düğün salonu varmıus arkads önerdı ona bakıcam sımdı netten yıne bucada kırıstal varmıs inceleyelım bakalım:)
aa bu arada bak bucada aşk olsun var ben nısanımı orda yapıcamm ilgıden cok memnunum hosda bı yer orayada bak derımm subatta fıyat olarak da cok uygun bıldım kadarıyla:):)

bahceee evet arkadasımın dugunu orda olmusduu sıteye gırınce farkettım ama acıktı onun kapalı salonunun oldugunu bılmıyodum acıkcasıı bı gıdıp konusamak gerekk subatt içinn normal bı fıyatt vermısler ama ıce arastırmadan karar verme ben de buldukca bıyerler yazarım sanada ilk arzum düğün salonu varmıus arkads önerdı ona bakıcam sımdı netten yıne bucada kırıstal varmıs inceleyelım bakalım:)
aa bu arada bak bucada aşk olsun var ben nısanımı orda yapıcamm ilgıden cok memnunum hosda bı yer orayada bak derımm subatta fıyat olarak da cok uygun bıldım kadarıyla:):)

KAPALI YERI COK HOS CANIM ISTERSEN SITELERINDEN BI BAK. ARZUM VE KIRISTALE BAKMAMISTIM HEMEN ARASTIRICAM ONLARI SIMDI. SAOL CANIM zemuszemus

evet kasım - aralık - ocak - şubat - mart - nisanda kapalı mekanımızda her şey dahil 300 kişilik klasik kola - pasta düğün paketimizi çok uygun fiyata veriyoruz... Hatta aşırı uygun desek yeridir :) hizmettende kısmıyoruz yine her masa üstünde 3 lü şamdanımız yine kişi başı cam bardakta porselen tabakta servisimiz yine kaliteli pastamız ve içeceğimizden kesinlikle kısmıyoruz... çünkü biz düğün bitiminde düğün sahiplerinin yanımıza gelip teşekkür ederiz düğün çok güzel oldu deyip hayır dualarını almayı paraya tercih ediyoruz... Turkbayragi

sayın beriina şimdiye kadar yaptığımız düğün , nişan ve sünnetlerden uygun fiyat / kalite anlayışımızla % 100 müşteri memnuniyetiyle alnımızın akıyla çıktığımız için... Eminimki nişanınızdan sonrada ilk tercihiniz biz olacağız :)

geçen sene son kır düğünümüzü 10 ekimde yaptığımızı göz önüne alırsak... Size kapalı mekan garantimizle güzel bir kır düğünü yaparız bence... Opuyorumnanaktan

aşk olsun :asigim: Düğün salonları ... Turkbayragi

buca gölet giriş kapısı tel : (232) 443 03 20

ben merak ettım sımdı subat ayındakı kapalı dugun fıyatlarınızı.. Yurt dısındayım su an gelıp gorme gıbı bı sansım yok ama..

Evet kasım - aralık - ocak - şubat - mart - nisanda kapalı mekanımızda her şey dahil 300 kişilik klasik kola - pasta düğün paketimizi çok uygun fiyata veriyoruz... Hatta aşırı uygun desek yeridir :) Hizmettende kısmıyoruz yine her masa üstünde 3 lü şamdanımız yine cam bardakta porselen tabakta kişiye özel servisimiz yine kaliteli pastamız ve içeceğimizden kesinlikle kısmıyoruz... Çünkü biz düğün bitiminde düğün sahiplerinin yanımıza gelip teşekkür ederiz düğün çok güzel oldu deyip hayır dualarını almayı paraya tercih ediyoruz... turkbayragi

Sayın beriina şimdiye kadar yaptığımız düğün , nişan ve sünnetlerden uygun fiyat / kalite anlayışımızla % 100 müşteri memnuniyetiyle alnımızın akıyla çıktığımız için... Eminimki nişanınızdan sonrada ilk tercihiniz biz olacağız :)

Geçen sene son kır düğünümüzü 10 ekimde yaptığımızı göz önüne alırsak... Size kapalı mekan garantimizle güzel bir kır düğünü yaparız bence... opuyorumnanaktan

AŞK OLSUN :asigim: Düğün Salonları ... turkbayragi

Buca gölet giriş kapısı tel : (232) 443 03 20

vallaa heyecanla beklıyorummm nişan tarihinii!.... Düğünü 10 10 2010 düşünüyoruz şimdilik ama bakalımmm. Ne güzel olurdu havada güzel olsa sansımızaaaa:):)

vallaa heyecanla beklıyorummm nişan tarihinii!.... Düğünü 10 10 2010 düşünüyoruz şimdilik ama bakalımmm. Ne güzel olurdu havada güzel olsa sansımızaaaa:):)

Tarih super canim, insallah cok mutlu olursunuz.. gercekten hic unutulmucak bi tarih (erkekler tarafindan tabiki :D) vallah su an elimde bitek bahhce var coook begendigim.. Ask olsunada baktim internetten kapali yeri guzel gibi ama tabi gidip gormek lazim..

Tarih super canim, insallah cok mutlu olursunuz.. gercekten hic unutulmucak bi tarih (erkekler tarafindan tabiki :D) vallah su an elimde bitek bahhce var coook begendigim.. Ask olsunada baktim internetten kapali yeri guzel gibi ama tabi gidip gormek lazim..

canımm benımmmm insallh hepimiz mutlu oluruzzzz... çokk heyecanlııı bi dönem buu hiç sıkılmadan arastırıyom vala:):) bu arada pınarbaşı tarafındada güzel kapalı düğün salonları varmıs onlarada bakalım gercı uzak bıraz ama:)

canımm benımmmm insallh hepimiz mutlu oluruzzzz... çokk heyecanlııı bi dönem buu hiç sıkılmadan arastırıyom vala:):) bu arada pınarbaşı tarafındada güzel kapalı düğün salonları varmıs onlarada bakalım gercı uzak bıraz ama:)

Pinar basinda rose dugun salonu var canim ama acik kir dugunu icin yapilmis bi yer ve mukemmel gercektennn (rosedugunsalonu.com.tr) ama bizim subatta olcagi icin tabiki kapali yer ariyoruz.. hmmm aklima geldi tatlim bide Aydemir Plaza dugun salonlari var onlarada bi bak derim (aydemirplaza.com.tr) 5 tane dugun salonlari var Izmirde ve bazilari guzel diye duydum galiba 1 tanesi Bornovada..

Vallah bende hic SIKILMADAN arastiriyorum.. Nisanlim gerci herseyi bana birakiyor ne mutluki dugunun gelinler icin daha onemli oldugunu bilen bi sevgilim var hehehe

Son düzenleme:
Tatlimm 1 tane daha kapali yer buldum hemen seninle paylasayim..

Ararat Dugun Salonu.. websiteleri yok ama facebooklari var bi bak derim benim cok hosuma gitti 2007de yapilmis gayet guzel. (burayi kina gecesi icin dusunuyorumm)

sen baktinmi konustugumuz yerlere.. bayadir yazmiyorsun merak ettim.. nasil gidiyor arastirmalar? benide haberdar et

canımmmmm cokk sagoll bakıcamm hemennnn...
ben ılgılenemedım bu aralar pek.. cokk yogundum ama tekraR dondumm:):)
arastırmalara tam gaz:) bı kac yerden mail gelmıs banada KÖRFEZ restrnt inciraltı mini havai fişek gösterısı bıle varmıs fıyata dahıl sonra AULA restrant karsıyaka da netten baktım hos bı yer narlıdere polıs evı arkadasımın olmus yazın havuz basında manzara falan süperdı bıraz usuduk cok esıyodu ama superdı dıyo düşünürsen bı bak oda nette var ya dun yıne bakmısdım bı tane netten beyenmısdım de hatırlayamıyom :) du acık düşüneyım onuda yazıcamm:):)

canımm baktımm şimdi ararata burda düğün yapmak 400 tl yazmıslar:) tuhaf geldııı yaa cıkıpp bı gunn tek tek bakmak canlı canlı ıncelemek lazım aslındaa:) çokk çalısmamız gerek çokk:)

Back