• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iyi bir yer

bende müge hanımın sitesinden okudum bu 5 seans işini gitmeyi düşünyorum koltuk altım ve genital bölge için ama dakika başı ücret beni biraz korkuttu doğrusu çok uzun sürüyor mu seansla iligili bilgi verebilir misiniz :26:

Tabiiki iğneli ile pirinin içinden taş ayıklar gibi seanslar daha pahalıya gelicek. en iyisi önce lazer yaptırın. kalan olursa iğneli yaptırın. Bunu da aynı yerde yapma ihtimali olan bi klinikte yaptırın ki hem paranız gitmesin hem de doktor kontrolünde olsun. sevgiler canlar:)

bende müge hanımın sitesinden okudum bu 5 seans işini gitmeyi düşünyorum koltuk altım ve genital bölge için ama dakika başı ücret beni biraz korkuttu doğrusu çok uzun sürüyor mu seansla iligili bilgi verebilir misiniz :26:

Tabiiki iğneli ile pirinin içinden taş ayıklar gibi seanslar daha pahalıya gelicek. en iyisi önce lazer yaptırın. kalan olursa iğneli yaptırın. Bunu da aynı yerde yapma ihtimali olan bi klinikte yaptırın ki hem paranız gitmesin hem de doktor kontrolünde olsun. sevgiler canlar:) <bu arada özel bölgede iğneli mi????? Allah korurusn:47:

Tabiiki iğneli ile pirinin içinden taş ayıklar gibi seanslar daha pahalıya gelicek. en iyisi önce lazer yaptırın. kalan olursa iğneli yaptırın. Bunu da aynı yerde yapma ihtimali olan bi klinikte yaptırın ki hem paranız gitmesin hem de doktor kontrolünde olsun. sevgiler canlar:) <bu arada özel bölgede iğneli mi????? Allah korurusn:47:

Her düşünceye saygı duyarım ama insanları yönlendirebilecek türden kesin ifadeler içeren düşüncelerin bilimsel bir araştırmaya, olmasa bile en azından yaşanmış tecrübelere istinaden söylenmesi gerektiğine de inanırım. Yıllarını iğneli epilasyon mesleğine vermiş, sizin düşüncelerinizin tam tersi sayısız tecrübe yaşamış bir uzman olarak bir iki noktaya dikkat çekerek düşüncelerimi paylaşmak istedim. Evet iğneli epilasyon yöntemi yapan içinde yaptıran içinde oldukça zahmetlidir. Elbette bu durum maliyet açısından da önem taşımaktadır. Ancak diğer yöntemde kullanılan cihazların temin ve idamesi için gerekli astronomik rakamları hatta sadece güven kazanma adına gözden çıkarılan gereksiz personel giderlerini dikkatlerden kaçırdığınızı düşünüyorum. Bundan daha önemlisi ise kesin netice alınamama riski ya da bazı cild yapısı ve tüy tiplerinde etkisiz olma bilimsel gerçekleridir. Oysa iğneli epilasyon yönteminde işinin ehli bir uzman ve sabırlı bir uygulatıcı ile çözüm mutlaktır. Diğer yöntemdeki gerekliliği konusunda fikir beyan edemem ama iğneli epilasyon yönteminde Doktor kontrolü ancak yapılan uygulamanın hatalı olması durumunda tedavi maksatlı faydalı olabilir. Bunun dışında doktorun uzmana hiçbir katkısı olamaz ve zaten bunun içinde iğneli epilasyon yönteminin hastahanelerde yapılması konusunda bir zorunluluk getirilmemiştir. Düşüncenizin tersine ,iğneli epilasyon yöntemini tercih edeceklerin sadece iğneli epilasyon yapılan yerlere müraacat etmeleri de benim tavsiyem olacak zira iğneli epilasyon yönteminde en önemli husus uygulayanın uzmanlığıdır ve kendine güvenen, yeterli tecrübeye sahip , işinin ehli bir iğneli epilasyon uzmanı başkasının yanında çalışmayıp düşük maliyetlerle açabileceği kendi salonunda hizmet vermeyi tercih edecektir.

Tabi canımmm.... Lazere gidin kalanları iğneli ile yaptırın. Ah pardon yoksa artanları mı demeliydim?=)) Lazer azaltmıyor yüzdekileri. Çoğaltıyor ve yayıyor.... 1,5 SENE gitmiş biri olarak söyleyeyim :)

Kızlar merhaba.Ben de yüzüm için iğneli epilasyon düşünüyorum.Sivilce tedavisi görüyorum ve kullandığım ilaçla birlikte yüzümdeki sarı tüyler uzadı ve sıklaştı.Beni çok rahatsız ediyorlar.İğneli epilasyonda ise en büyük korkum yüzümde leke kalması.Bu yüzden işin ehli birini arıyorum.Araştırmalarım doğrultusunda Novar poliklinikle görüştüm.Fakat hemen karar vermek istemiyorum.Novar poliknikte iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.Bunun dışında bir de aklımda Janine var.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

karşıyaka bostanlıda aysel hanımı tavsiye ediyorum cnm sana bende aysel hanıma gittim valla balıkesir den..forumda da herkese yardımcı oluyor zaten,eğer minimum seans sayısıyla en iyi sonucu almak istiyorsan memnun kalacağından eminim..
özelden mesaj atamıyorum?bende önümüzdeki hafta gidicem aysel hanıma.acaba kaç saat hangi bölgeye çalıştın?minumum süre maximum sonuç benım için de çok önemli çünkü?

Alsancak-Dermamed hakkinda ne dusunuyorsunuz?! ben oraya gidiorum ve evlenmeden once su killarimdan kesin kurtulmak istiorum, ignelinin cok fayadasini gordum fkat cok iz kalior. rahatsiz oluorum. Aysel hanim yerinizi - ve net sitenizi yazarsaniz seviniirm. herkes cok memnun gozukuor!! :)

Müge epilasyon iğneli konusunda İzmir’de en güvenilir yer, izsiz lekesiz ve kısa sürede çok iyi sonuç aldım herkese tavsiye ederim.

Back