• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iyi bir yer

doktor da tam tersini kullandıgın ilaç yeni oluscakların normla olmasını saglar var olanlar için epilasyonyptır demişti simdi kafam karıstı:S

doktor da tam tersini kullandıgın ilaç yeni oluscakların normla olmasını saglar var olanlar için epilasyonyptır demişti simdi kafam karıstı:S

ifade farklı olsada aynı şeyi söylüyoruz kafanız karışmasın. Ben de var olanlara iğneli epilasyon yaptırın demiştim ama yanlış mı anlaşıldım acaba.

hafta başında aysel hanıma gittim,daha gitmeden ona güveniyordum zaten.buradakilerde bilir....

daha öncede 2 seans başka yerlere de gittiğim için aradaki farkı çok daha iyi anlıyorum şimdi.çok memnun kaldım,öyleki cildim ikinci günden itibaren toparlandı,kabuk dahi tutmadı,sadece kırmızı minik izler vardı onlarda dışardan farkedilmiyordu.ilk gün birkaç saat hafif minik minik kırmızlık vardı ve bende iyi baktım kendime.daha önce gittiğim 2 yerde, daha geç toparlanıyordu cildim,şişlik de oluyordu çok kabarıyordu kıpkırmızı.aysel hanımın iyi akım vermesine rağmen cildim hasar almadı.bu belki olması gereken durum ama,olması gereken güzellikte çalışanlar maalesef pek yok.burada da herzaman değinildiği gibi; yapan kişinin iyi olması durumu...
aysel hanım gerçekten işinin ehli,hızlı ve profesyonel.maddi manevi de mütevazi:)

tekrar bi sonraki seans eyvah geliyor korkusu yaşamayacağım.
O'na buradan teşekkür ediyorum,artık onun ellerine emanetim...

aysel hanım dışında izmirde tavsiye edebileceğniz bir yer var mı kendisi tatilde olduğunu söylediği için onun dışında diyorum.izmir dışında olduğum için gidip deneme şansım yok gidip de memnun kaldığınız bi yer var mı? müge epilasyon çekti dikkatimi yeri de kolaymış benim için önemli bir etken olduğu için özellikle onu sordum çünkü izmiri pek bilmiyorum

bende epilasyon yaptırmayı düşünüyorum 2 aylık bebeğim var ve emziriyorum bi etkisi olurmu??
birde ayşe hanım yeriniz nerde??

Sorunuzu bana yönelttiğinizi düşündüm ve size özel mesaj göndererek cevap verdim. Sağlıklı günler. Aysel.

Ben 3 seanstır Aysel hanıma gidiyorum göğüs bölgesi için ve ne kabuklanma oldu ne de sivilce. Çok çok memnunum. Acı konusu ise tamamen size bağlı. Uykusuz, biraz aç ve regl dönemimin yaklaştığı bir gün gittiğim zaman fazla dayanamadım. Ama regl döneminden sonra, dinlenmiş bir şekilde gittiğimde saatlerce yaptırabilirdim ki acı eşiğim çok da yüksek değildir.

bende müge hanımın sitesinden okudum bu 5 seans işini gitmeyi düşünyorum koltuk altım ve genital bölge için ama dakika başı ücret beni biraz korkuttu doğrusu çok uzun sürüyor mu seansla iligili bilgi verebilir misiniz :26:

aysel hanım siz de sanırım epilasyon yapıyorsunuz yeni farkdebildim. özelden yazamıyorum kusura bakmayın direk burdan soruyorum o yüzden. dilerseniz siz özelden yanıt verebilirsiniz.. koltukaltı ve genital bölgeme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. müge hanımı duymuştum ilk önce ama sizin de karşıyaka da (yanılmıyorsam) çalıştığnızı öğrendim. bir sorum olacak benim kıllarım çok fazla değil genel olarak bir süre verebilir misiniz dakika ücreti olduğu için biraz korkuyorum açıkçası bütçemi ayarlayamam diye sonuçta öğrenciyim:) bir de dakikasını ne kadara yapıyorsunuz acaba? şimdiden teşekkür ederim...

aysel hanım özelden yazamadığım için buradan yazıyorum.. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için en kısa zamanda(hatta yarın) bostanlıya gelip sizi ziyaret edicem.. iyi akşamlar

aysel hanım ben de özelden bilgi mesajı atmanızı istiyorum. ben atamıyorum çünkü. Adres ve yaklaşık fiyat bilgilerini alırsam sevineceğim. şimdiden teşekkürler...

Sorunuzu bana yönelttiğinizi düşündüm ve size özel mesaj göndererek cevap verdim. Sağlıklı günler. Aysel.

aysel hanım bende size özel mesaj atamıyorum. uygulama yaptığınız yerin bir internet sitesi varmı ? sizden uygulama ücreti hakkında bilgi almak istiyorum.adres olarakda verebilirsiniz

Kızlar mügeepilasyon dediğiniz yerde dakikasi kaç tl biliyor musunuz. Ben Denizli'de güvenebileceğim iğneli epilasyon yapan bir yer bulamadım. Güvenilir iyi bir yer istiyorum ve boşuna para harcamak zaman kaybetmek istemiyorum. dakika ücretini bilen varsa yazabilir mi rica etsem

kızlar aysel epilasyon bostanlı diye aratın zaten tüm bilgiler mevcut. ben cumartesi gittim göğüs bölgesi için. o kadar hassas bi bölge olmasına rağmen pek acı duymadım ve inanılmaz memnunum. hepinize kesinlikle tavsiye ediyorum

size özelden yazamıyorum Aysel Hanım,
yeriniz hakkında tam bilgi verebilirmisiniz,
ve kaş bölgesinede iğneli epilasyon yapılıyormu,
yapılıyorsa eğer tahminen toplam fiyat ne kadar tutuyordur...
ağrı durumu hakkındada bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
lazere göre fiyat olarak hangisi daha avantajlı
şimdiden teşekkür ederim...
iyiakşamlar

size özelden yazamıyorum Aysel Hanım,
yeriniz hakkında tam bilgi verebilirmisiniz,
ve kaş bölgesinede iğneli epilasyon yapılıyormu,
yapılıyorsa eğer tahminen toplam fiyat ne kadar tutuyordur...
ağrı durumu hakkındada bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
lazere göre fiyat olarak hangisi daha avantajlı
şimdiden teşekkür ederim...
iyiakşamlar

İğneli epilasyon yöntemi kulak ve burun içi gibi çok hassas bölgeler dışında kaş bölgeside dahil vücudun tüm bölgeleri için uygulanabilmektedir. Kaş bölgesi acı hissinin biraz fazlaca hissedildiği bölgelerden birisidir. iğneli epilasyon yönteminin sabırlı bir uygulatıcı ve işinin ehli bir uzman tarafından yapılması durumunda en etkili yöntem olduğunu her zaman ifade ediyorum. '' En etkili '' ifadesi ile anlatmak istediğim husus ödenen bedel (ki bu bedele kişinin gösterdiği sabırda dahildir) ile elde edilen sonuçtur. Burada bu söylemimin dışında bir mukayese yaparak Lazer epilasyon yapan ya da yaptıranlarla gereksiz tartışmalara girmek istemem. Zaten bu anlamda sağlıklı bir mukayese yapabilmek neredeyse imkansızdır. Ancak kısa bir hatırlatma yapmamda da sanırım fayda var. İğneli epilasyon yönteminde uygulayan anlamında verilen emek yani hizmet ön planda iken diğer yöntemde hizmet daha arka planda kalır, esas ön planda olan cihazlar ve onların idame masraflarıdır. Benim ile ilgili sorduğunuz sorulara size özel mesaj atarak cevap vermeye çalışacağım ama Eylül başına kadar İzmirde olamayacağımı sizin vasıtanızla bildirmek istiyorum. İyi akşamlar.

merhaba,eylul bası derken ne zaman burda olcaksınız acaba tam olarak?bende gelicem yanınıza okulum acılmadan yaptırıp tepkısını gormek ıstıyorum.yuz bolgemde oldugu için verdıgı cevaptann korkuyorum.bırde adres olarak nerdesınız tam olarak,bostanlıyı pek bılmıorumda.tesekkr ederım sımdıden...

Back