• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İzmir'de iyi bir yer

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar izmirde iğneli epilasyon yaptırabilceim bi yer arıorum kollarıma we bacaklarıma yaptırmayı düşünüorm ama iz kalmasından çok korkuorum o yüzden bana çooook ii diebilceiniz bi yer warsa tawsie eder misiniz lütfeeeeeeeeeeeeeen lütfen lütfeeeeeeeeeeen a.s.

sitede aysel epi. ve alsancak janin haricinde iğneli epilasyon yapan tavsiye edilmiş bir yer göremedim. izmirde iğneli nereler iyi acaba,(özellikle yüz için ince tüyler için)

kızlar izmirde iğneli epilasyon yaptırabilceim bi yer arıorum kollarıma we bacaklarıma yaptırmayı düşünüorm ama iz kalmasından çok korkuorum o yüzden bana çooook ii diebilceiniz bi yer warsa tawsie eder misiniz lütfeeeeeeeeeeeeeen lütfen lütfeeeeeeeeeeen a.s.

izmirde essi guzellik merkezi var canım çok guzel bir merkez netten bak essi yazınca çıkıyor çok kaliteli bir merkezdir tavsiyederim

karşıyaka bostanlıda aysel hanımı tavsiye ediyorum cnm sana bende aysel hanıma gittim valla balıkesir den..forumda da herkese yardımcı oluyor zaten,eğer minimum seans sayısıyla en iyi sonucu almak istiyorsan memnun kalacağından eminim..

arkadaşlar izmirde iğneli epilasyon yapan iyi bir güzellik merkezi biliyormusunuz? cildim çok hassas olduğu için daha önce gittiğim epilasyondan boynumda izler kaldı. teşekkür ederim şimdiden:)

kızlar müge epilasyon salonuyla ilgili bilgisi olan var mı izmırdeymış ve 5 sitesını zıyaret ettim 3 senansta tüyleri 5 seanda kılları yok ettiğini sölüyodu

kızlar müge epilasyon salonuyla ilgili bilgisi olan var mı izmırdeymış ve 5 sitesını zıyaret ettim 3 senansta tüyleri 5 seanda kılları yok ettiğini sölüyodu

Değerli kujum, belirttiğin salona ait siteyi bende ziyaret ettim ve okuduğum kadarıyla yöntemleri benim yöntemimle birebir uyuşuyor yani iddialarında haklılık payı olduğuna inanıyorum. Sanırım mesleğine hakim gerçekten konusunda uzman bir meslektaşım. Ancak sen bunu neden soruyorsun bunu anlayamadım sen Ankara da oturmuyormuydun:) Neyse işin şakası tabii. İzmirli hanımlarımıza yardımcı olmaya çalışıyorsun sanırım. Sağlıcakla.

eger gerçekden öyle ise buradan uçaga atlayıp oraya gidecegim. ankaradan kalkıp oraya gidecek kadar ıyımı dıye araştırıyorum yaptıran arkadaşlar varsa bilgi almaya çalışıyorum. burada 1 sene ugraşacagıma oraya 5 kez giterim

eger gerçekden öyle ise buradan uçaga atlayıp oraya gidecegim. ankaradan kalkıp oraya gidecek kadar ıyımı dıye araştırıyorum yaptıran arkadaşlar varsa bilgi almaya çalışıyorum. burada 1 sene ugraşacagıma oraya 5 kez giterim

Darılırım ama.. Belirttiğiniz sitede yazılanları ben çok daha detaylı olarak onca zamandır sizlerle dilimin döndüğünce paylaşıyorum ama siz bir görüşde sitede yazılanlara vuruldunuz ve uçaktan yermi ayırtacaksınız şimdi :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Darılırım ama.. Belirttiğiniz sitede yazılanları ben çok daha detaylı olarak onca zamandır sizlerle dilimin döndüğünce paylaşıyorum ama siz bir görüşde sitede yazılanlara vuruldunuz ve uçaktan yermi ayırtacaksınız şimdi :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

:)) sızde aslında ınetnet adresınızı koysanız buraya daha olıucak ayse hanım.bende bulamadım ankarada bır yer sıze gelıcem galıba en sonunda ama dur bakalım ne zaman. kujumun bahsettıgı ınternet sıtesıne baktım sert kılları 5 senansta bıtırıyolarmıs bu nasıl oluyo sız kılda olsa tuyde olsa farketmez ıslem goren yerden bıdaha kıl tuy cıkmaz dıyosunuz

Tşk ederim Burcu.burcu82. Ben hala sözlerimin arkasındayım başka yorum yapmayacağım müsadenle. Bu arada yanlış algılamayı düzeltelim istiyorum, Ayşe de çok güzel bir isim ama bana ait değil. İsmim Aysel. iyi geceler.

tüyler uygulama sonrası çıkmasa sanırım seanslar uzun sürmez,ama ben burada hiç şukadar seansta yüz bitti diye bir şey duymadım.aylarca hatta bir yılı aşkın bile sürebiliyormuş o çıkanlarda alttakiler deniliyor ama ilk seans süreleri tüğlerin çoğunun olabildiğince alınması için uzun sürüyor ve diğer seanslarda inceler az da olsa kalıyor,ama tekrar incede olsa çıkıyor,araştırmalarıma göre,bir referans verilip uygulama yapmış ve ortalama 5. seansta yüzüm bitti diyen var mı? öyle olsa iğneli seansları uzun sürmezdi.
en azından birkaç seansta bitti diyen burada yok!

Yüz bölgesinin özel durumu ile ilgili olarak kendi açtığım " iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı " başlıklı sayfamda, okuyarak edindiğim bilgileri paylaşarak bir açıklama yapmıştım aslında ama sanırım yazım biraz uzun olmuş. Bu nedenle bu bilgiyi burada da kısaca paylaşmakta fayda var sanırım.
Yüz bölgesinde cm2 başına 800 kıl kökü varken bedenimizde cm2 başına 50 kıl kökü bulunmaktadır. Yüz bölgesindeki kılların bir özelliği de hızlı bir yaşam döngüsüne sahip olmalarıdır. Yani diğer bölgelere göre kıllar daha hızlı uzamaktadır. Ortalama büyüme hızı günde 0,35 mm veya ayda 1 cm civarındadır. Bu bilgi, neden yüz bölgesi ile ilgili uygulama aralıklarının daha kısa, uygulama sayısının ise daha fazla olduğunu açıklamaktadır.
iyi günler dileklerimle.

teşekkürler bilgi için,evet bende yüzdeki tüylerin anajen evresinin diğer bölgelerimize göre farklı olduğunu okudum,bu dezavantaj tabii. ve burdaki kılcal damarlar çok daha fazla olduğu için,uygulama sonrası reaksiyon da fazla oluyor.offçok zor iş...

iğneli epilasyon için en iyi zaman hanig aralık? maglum yaz geliyor.. bronzluk... ben hormon tedavim btince yaptırmayı düşünüyorum ama oncelikle gobek bolgemde yaptırcam ve igneli mi lazer mi karar veremedm ve lazeri daha yaygın olduğu maglum cevremde yaptıran 4-5 kiş var sadece 1 tanesi igneli yaptırmıs..

iğneli epilasyon için en iyi zaman hanig aralık? maglum yaz geliyor.. bronzluk... ben hormon tedavim btince yaptırmayı düşünüyorum ama oncelikle gobek bolgemde yaptırcam ve igneli mi lazer mi karar veremedm ve lazeri daha yaygın olduğu maglum cevremde yaptıran 4-5 kiş var sadece 1 tanesi igneli yaptırmıs..

Değerli melishhe,
İğneli epilasyona başlamak için en iyi zaman ne zaman sorusunun yanıtı aslında her zamandır. Çünkü uygulama yapmak için tenin bronzlaşmış olması gibi nedenlerin hiç önemi yoktur. Ama kış dönemindeki kapalı kıyafetlere nazaran havaların ısındığı dönemdeki açık kıyafetler nedeni ile hanımlarımızın gerek uzatma konusunda daha büyük zorluk yaşamaları gerekse uygulama yapıldıktan sonra yaklaşık 3 gün içinde oluşan ve cilde / bölgeye göre değişmekle birlikte bir hafta ile 1 ay gibi süreleri kapsayan kabukların dökülmesi döneminde günlük yaşamdaki değil ama tatilde güneşlenme gibi doğrudan ve uzun süreli güneş ışınlarına maruz kalınması durumunda kabukların kuruyarak erken dökülmesi nedeniyle ufak beyaz lekelerin oluşması riskine karşı bu sorunun cevabı genelde yaz döneminin sonu olarak kabul görmektedir. Açıklamam da anlaşılacağı gibi aslında bu sorunun cevabı kişiye göre değişmektedir. Uygulama yaptırılacak bölge, bölgedeki yoğunluk, kişinin yaz dönemi planları hep ayrı bir etmendir. Bu nedenle en iyisi uzmana danışıp karşılıklı görüşerek karar vermek en iyi çözüm olacaktır.
İğneliye nazaran Lazerin daha yaygın olduğu konusundaki değerlendirmelerinde haklı olabilirsin ama bu konuda da etmenleri iyi değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Yaygın olanın daha etkili olduğunu söylemek ne kadar doğru sizce? Geniş olarak düşüncelerimi belirtip bir tartışma ortamı yaratmak istemediğim için karar verirken yaygınlıktansa memnuniyet yüzdesini değerlendirmenizi öneriyorum sadece. sağlıcakla kalın.

fiyatları nasıl belirliyorsunuz?

iğneli epilasyonda fiyat hizmet sunulan süre üzerinden hesaplanır ve uzmanına göre değişse de bugün için ortalama olarak dakikası 1 ile 2 Tl arasında değişmektedir. Bu nedenle uzmanın çalışma hızı büyük önem taşımaktadır. 10 parmak uygulaması yapan uzmanlar hem doğru hem de hızlı uygulama yaparlar. sağlıcakla kal.

peki igneliye hormon devavim bittikten sonra baslamam dogru olur mu? gerci suan okuldan ayırcak zamanım yok denecek kadar az ancak eylul ayında baslayabilirim gibi gorunuyor.. hormon tedavim temmuz da biticek..

peki igneliye hormon devavim bittikten sonra baslamam dogru olur mu? gerci suan okuldan ayırcak zamanım yok denecek kadar az ancak eylul ayında baslayabilirim gibi gorunuyor.. hormon tedavim temmuz da biticek..

Tedavi mevcut olanlara değil yeni oluşacaklara engel olmak içindir. Bu nedenle tedavi devam ederken dahi iğneli epilasyon uygulamasının sakıncası yoktur. Bu nedenle durumunuza göre yaptığınız planı uygulamanız son derece doğal.

Back