Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar izmirde iğneli epilasyon yaptırabilceim bi yer arıorum kollarıma we bacaklarıma yaptırmayı düşünüorm ama iz kalmasından çok korkuorum o yüzden bana çooook ii diebilceiniz bi yer warsa tawsie eder misiniz lütfeeeeeeeeeeeeeen lütfen lütfeeeeeeeeeeen a.s.
kızlar müge epilasyon salonuyla ilgili bilgisi olan var mı izmırdeymış ve 5 sitesını zıyaret ettim 3 senansta tüyleri 5 seanda kılları yok ettiğini sölüyodu
eger gerçekden öyle ise buradan uçaga atlayıp oraya gidecegim. ankaradan kalkıp oraya gidecek kadar ıyımı dıye araştırıyorum yaptıran arkadaşlar varsa bilgi almaya çalışıyorum. burada 1 sene ugraşacagıma oraya 5 kez giterim
Darılırım ama.. Belirttiğiniz sitede yazılanları ben çok daha detaylı olarak onca zamandır sizlerle dilimin döndüğünce paylaşıyorum ama siz bir görüşde sitede yazılanlara vuruldunuz ve uçaktan yermi ayırtacaksınız şimdi :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
iğneli epilasyon için en iyi zaman hanig aralık? maglum yaz geliyor.. bronzluk... ben hormon tedavim btince yaptırmayı düşünüyorum ama oncelikle gobek bolgemde yaptırcam ve igneli mi lazer mi karar veremedm ve lazeri daha yaygın olduğu maglum cevremde yaptıran 4-5 kiş var sadece 1 tanesi igneli yaptırmıs..
fiyatları nasıl belirliyorsunuz?
peki igneliye hormon devavim bittikten sonra baslamam dogru olur mu? gerci suan okuldan ayırcak zamanım yok denecek kadar az ancak eylul ayında baslayabilirim gibi gorunuyor.. hormon tedavim temmuz da biticek..