- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Canımm çalışıyor ama her şeyi özel.Bu doktoru bende duydum ama emekli olmuş dediler
Anladım cnmCanımm çalışıyor ama her şeyi özel.
Ben bu ay cektrecegim sanirim ama nerede henuz belli degil, oncelikle dojtorumla gorusecegim. O nereyi onerirse orada cektiririm.Kizlar hsg filmi cektirenler varmi ne kadar odediniz ilac ve film icin
Nereye gidiyorsun benim carsamba özel karataşta cekilecek 500 tl film dedi ilac varmis bidr onun fiyatini bilmiyorumBen bu ay cektrecegim sanirim ama nerede henuz belli degil, oncelikle dojtorumla gorusecegim. O nereyi onerirse orada cektiririm.
Daha once soylemistim Manisada Dr Cuneyt Barut'a gidiyorum. Bu hafta kendisi ile gorusecegim, ona gore hareket edecegim.Nereye gidiyorsun benim carsamba özel karataşta cekilecek 500 tl film dedi ilac varmis bidr onun fiyatini bilmiyorum
Ben çektirdim buca şifada 475 tl idi anestesiziz ama çok Can'ım yandı. Görüntüleme merkEzlerini tercih edin , c kollu röntgen cihazları ile acısız işlem yapıyorlarmışKizlar hsg filmi cektirenler varmi ne kadar odediniz ilac ve film icin
ya ben de arıyorum bende de sürekli düşük oluyor. paracı olmayan ama bilgili iyi bir doktor.Kızlar ege hanımı duyan var mı Prof. Dr. Ege Nazan Tavmergen GÖKER veya gidip memnun veya memnun olmayan birde burda çok fazla yardımcı olan yok Facebook grubu var orda paylaşımisterseniz sorunlarımızı daha yeni ama daha faydalı olur LİNK VAR TIKLAYIN
https://www.facebook.com/profile.php?id=943493622385918&ref=ts&fref=ts
gitmedim ben ama kuzenim gitti pco lu olmasina ragmen 7. ayinda hamile kaldiben bu ay adet olursam kontrol amaçlı tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyorum Aylin barbaros,çevremde bi kaç kişiden olumlu duydum.. giden var mı aranızda?
Peki ilgilenmesi nasıl?yani insanı dinliyor mugitmedim ben ama kuzenim gitti pco lu olmasina ragmen 7. ayinda hamile kaldi
evet kuzenim çok memnundu. bana uzak olduğu için gidemedim ama hamile kalamazsam yazin tinaztepe tüp bebek bölümüne gidicemPeki ilgilenmesi nasıl?yani insanı dinliyor mu
anladım canım çok sağol bende yeni duydum tüp bebek merkezini ordan da memnun olan insnlar varmış.Rabbim inşallah en kısa zamanda sevindirsin bizlerievet kuzenim çok memnundu. bana uzak olduğu için gidemedim ama hamile kalamazsam yazin tinaztepe tüp bebek bölümüne gidicem
amin cnm insallah...anladım canım çok sağol bende yeni duydum tüp bebek merkezini ordan da memnun olan insnlar varmış.Rabbim inşallah en kısa zamanda sevindirsin bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?