İZMİR'DE İNFERTİLİTE UZMANI DOKTOR TAVSİYESİ

prof.m. sait yücebilgin ege üniversitesinde hoca. Alsancakta muayenehanesi var. Ege'e tüp bebek merkezinin kurucularından.

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam cnm teşekkür ederim eğer yaza kadar hamile kalamazsam 2 yıl dolmuş olacak oyuzden yazın gitmeyi planliyorum insallah gerek kalmaz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam cnm teşekkür ederim eğer yaza kadar hamile kalamazsam 2 yıl dolmuş olacak oyuzden yazın gitmeyi planliyorum insallah gerek kalmaz :)
İnşallah canım, bende çarşamba günü rahimde perde ameliyatı olacağım, sait hoca yapacak umarım ikimizinde Allah gönlüne göre verir.

çiktim ameliyattan 1 saat önce hafif bir bel agrim var. ama çok degil. daha öncebu forumdaki yazilanlari o kadar çok okudum ki. bir kisiye bile faydam olursa ne mutlu bana. lütfen korkmasinlar histereskopiden. sormak isteyenlerin sorularini cevaplarim. iyi günler

teşekkürler cnm. tüp bebek uygulamalarini nerde

tesekkurler cnm peki tüp bebek uygulamalarini nerde yapiyor?
Ben Cüneyt Bey'e özellikle tüp bebek ihtiyacım olursa diye başlamıştım ancak biz henüz tüp bebeğe başlamadık bu nedenle emin değilim ama istersen yarın arayıp bilgi al. Yanlış bilgi vermek istemem.

peki suan ne yapiyorsun? gittiğin bir doktor var mi cnm?

ne kadar zaman oldu sizin? bi problem var mi?
14 ay oldu, Cuneyt beye 2 aydir gidiyorum. Ben acele ediyorum aslinda ama o daha sakin yaklasmami oneriyor. Yasim 31, organ ve hormonlarimizla ilgili bir sorun yok cunku.
Bu ayin sonucuna gore bakalim belki bir sonraki asamaya geceriz...

14 ay oldu, Cuneyt beye 2 aydir gidiyorum. Ben acele ediyorum aslinda ama o daha sakin yaklasmami oneriyor. Yasim 31, organ ve hormonlarimizla ilgili bir sorun yok cunku.
Bu ayin sonucuna gore bakalim belki bir sonraki asamaya geceriz...
bizimde 21 ay oldu. ben de 27 yaş oldum esim 35. bizde bir problem yok ama zaman su gibi akip gidiyor. o yuzden yaza kadar olmazsa planim yazin tüp bebek islemlerine baslamak. insallah gerek kalmaz

bizimde 21 ay oldu. ben de 27 yaş oldum esim 35. bizde bir problem yok ama zaman su gibi akip gidiyor. o yuzden yaza kadar olmazsa planim yazin tüp bebek islemlerine baslamak. insallah gerek kalmaz
Aynen zaman gelip geciyor. Benim de esim 35 yasinda. Ben de sabirsizlaniyorum artik. Bu ay olmazsa asilama deneyecegiz o da olmazsa tup bebek. Cuneyt bey ile devam edecegim bu surece. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Aynen zaman gelip geciyor. Benim de esim 35 yasinda. Ben de sabirsizlaniyorum artik. Bu ay olmazsa asilama deneyecegiz o da olmazsa tup bebek. Cuneyt bey ile devam edecegim bu surece. Hakkimizda hayirlisi olsun.
hayirlisi olsun cnm insallah. benimde 1 aşılama oldu. 1 ayda aşılama için igne kullandim ama yumurtanın catladigi günü kaçırdılar

hayirlisi olsun cnm insallah. benimde 1 aşılama oldu. 1 ayda aşılama için igne kullandim ama yumurtanın catladigi günü kaçırdılar
Hadi ya.... catlamanim kacirilmasi uzucu olmus. Umarim yolunda gider bundan sonra... Benim de bu ay yumurtam 11. gunde 20 mm tespit edildi hemen catlatma ignemi o gun yaptik. Bakalim... Adet belirtilerim basladi ama kismet...

selam aarkadaslar ben 3 yıllık evliyim ve hiç cocugum yok olmadı ve korunmadık hc ama malesef olmadı benim adetlerim herzaman bildgim bileli düzensiz olmam 4 ay 8 ay 1 yil suredir kistim vardı o duzene girdi hormonlarım düzenli tek sorun kilo ve adet olamam böyle olup hamile olan varmi ama ben asarı kiloluyum ama veremiyorum malesef

Bir fikrim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…