• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR'DE İNFERTİLİTE UZMANI DOKTOR TAVSİYESİ

Kent hastanesinde hem bilgili hem deneyimli hem nazik hem de çok sevimli Namık Demir hocamız var ancak çok yoğun randevu bulursanız şanslısınız

Tahir Özgüder cerrahlığı da olan bir hekim yani iki alan uzmanlığı var muayenehanesinde çok ilgili sempatik yumuşak bir hekim uzun uzun anlatıyor biraz da parayı seviyor ama hangi hekim sevmiyor ki?
özel muaynehanesi mi var cnm? yoksa çalıştığı bi hastane var mi?

Tüp bebek konusunda çok çok başarılı İsrael aruh bey var başarı yüzdesi ve deneyimi sebebiyle gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz

Ege Üni özel öğretim Muayane ücreti ödeyerek Prof dr Aydın özsaran hoca batmı da alanında çok iyidir

Egepolde Gökalp Tokaç ve Bülent Turgut Ay da listenize ekleyin ancak normal takipler için önerebilirim. Bülent bey yumuşak dilli Gökalp bey de çok tecrübeli

Karataş hastanesinde aysel zabit taşer çok tatlı dilli ilgili sempatik bir hekim normal gebelik takip işinde iyi bir hekim

Çınarlıda Reşat bozoklar var kendisi eski bir hekim çok tedbirli nerdeyse doğuma kadar çocuk kesin doğacak muamelesi yapmıyor ilgi bekliyorsanız sizin için yeterli olmaz ama çok dikkatli ve tedbirlidir hele ki önceden düşük gibi durumlar varsa

Kızlar kontrol Amaçlı gitmek için en uygun zaman ne zaman?? Adet olunca mı hormon testi bakmak için yada yumurtlama takibi için adetin 14. Günü mü ???

Kızlar kontrol Amaçlı gitmek için en uygun zaman ne zaman?? Adet olunca mı hormon testi bakmak için yada yumurtlama takibi için adetin 14. Günü mü ???
adetin 3. yada 4. günü gitmen lazim cm hormon tahlilleri icin. yumurta takibi için de zaten doktor hormon tahilili ister ;)

adetin 3. yada 4. günü gitmen lazim cm hormon tahlilleri icin. yumurta takibi için de zaten doktor hormon tahilili ister :KK66:
Canım 5.gün olmaz mı ben yarın gidicem diğer günler haftasonu olduğu için gidemedim..Aylin Barbarosa gidicem gerçi ondan da randevu yok ama :KK43: Artık gidip doktorla konuşcam yoksa 1 ay daha beklerim ve artık beklemek istemiyorum :(

Canım 5.gün olmaz mı ben yarın gidicem diğer günler haftasonu olduğu için gidemedim..Aylin Barbarosa gidicem gerçi ondan da randevu yok ama :KK43: Artık gidip doktorla konuşcam yoksa 1 ay daha beklerim ve artık beklemek istemiyorum :KK43:
Canım geçmiş olsun adetin üçüncü günü ile beşinci günleri arası hormon tahlilleri için uygundur sonraki süreci doktor takip eder canım

Back