- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel muaynehanesi mi var cnm? yoksa çalıştığı bi hastane var mi?Tahir Özgüder cerrahlığı da olan bir hekim yani iki alan uzmanlığı var muayenehanesinde çok ilgili sempatik yumuşak bir hekim uzun uzun anlatıyor biraz da parayı seviyor ama hangi hekim sevmiyor ki?
Çınarlı hast ortağı doktor şirinyerde özel muayenehanesi var canımözel muaynehanesi mi var cnm? yoksa çalıştığı bi hastane var mi?
bilgiler için teşekkürler. israel bey suan nerde çalışıyor cnm?Tüp bebek konusunda çok çok başarılı İsrael aruh bey var başarı yüzdesi ve deneyimi sebebiyle gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz
Tüp bebek işlemlerini irenbe de yaptırıyor canım Muayane özel yeri varbilgiler için teşekkürler. israel bey suan nerde çalışıyor cnm?
teşekkürler cnm :) insallah tüp bebeğe gerek kalmazEge Üni özel öğretim Muayane ücreti ödeyerek Prof dr Aydın özsaran hoca batmı da alanında çok iyidir
İnşallah Can'ım ama diğer tedavilerle de çok oyalanmamak lazım diye düşünüyorumteşekkürler cnm :) insallah tüp bebeğe gerek kalmaz
herhangi bi problem bulunamadığı için simdikik akışına bıraktım yazin gidicem tekrar doktora. sende bayaga bilgiliymissinİnşallah Can'ım ama diğer tedavilerle de çok oyalanmamak lazım diye düşünüyorum
herhangi bi problem bulunamadığı için simdikik akışına bıraktım yazin gidicem tekrar doktora. sende bayaga bilgiliymissin [/QUOTE
Hekim bilgim ve tecrübem fazladır canım doğru
İnşallah tez vakitte anne olursunherhangi bi problem bulunamadığı için simdikik akışına bıraktım yazin gidicem tekrar doktora. sende bayaga bilgiliymissin
insallah:)İnşallah tez vakitte anne olursun
adetin 3. yada 4. günü gitmen lazim cm hormon tahlilleri icin. yumurta takibi için de zaten doktor hormon tahilili isterKızlar kontrol Amaçlı gitmek için en uygun zaman ne zaman?? Adet olunca mı hormon testi bakmak için yada yumurtlama takibi için adetin 14. Günü mü ???
Canım 5.gün olmaz mı ben yarın gidicem diğer günler haftasonu olduğu için gidemedim..Aylin Barbarosa gidicem gerçi ondan da randevu yok ama Artık gidip doktorla konuşcam yoksa 1 ay daha beklerim ve artık beklemek istemiyorumadetin 3. yada 4. günü gitmen lazim cm hormon tahlilleri icin. yumurta takibi için de zaten doktor hormon tahilili ister
Canım geçmiş olsun adetin üçüncü günü ile beşinci günleri arası hormon tahlilleri için uygundur sonraki süreci doktor takip eder canımCanım 5.gün olmaz mı ben yarın gidicem diğer günler haftasonu olduğu için gidemedim..Aylin Barbarosa gidicem gerçi ondan da randevu yok ama Artık gidip doktorla konuşcam yoksa 1 ay daha beklerim ve artık beklemek istemiyorum