Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eger kararını vermedıysen aklını karıştırmak istemem ama nokta atışı istiyorsan sana izmirde sadece ve sadece EROL TAVMERGEN i direk öneriyorum hatta önermiyorum kesinlikle tedavine onda başla ve kocaman bir nefes al ya bismillah de kendini ona bırak yeniden doğacaksın hem psikolojik olarak hemde herkonuda.. kendisi türkiyede ilk tüp bebek ece nin dunyaya gelmesini sağlayan dr ve ben çooooook memnunum.. ayrıca benim öz be öz yeğenim onun sayesinde 12 yıl sonra doğdu.. istersen adını yaz bi araştırma yap derim ben rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun...özel muaynehanesi mi var cnm? yoksa çalıştığı bi hastane var mi?
izmir alsancaktacanım eger kararını vermedıysen aklını karıştırmak istemem ama nokta atışı istiyorsan sana izmirde sadece ve sadece EROL TAVMERGEN i direk öneriyorum hatta önermiyorum kesinlikle tedavine onda başla ve kocaman bir nefes al ya bismillah de kendini ona bırak yeniden doğacaksın hem psikolojik olarak hemde herkonuda.. kendisi türkiyede ilk tüp bebek ece nin dunyaya gelmesini sağlayan dr ve ben çooooook memnunum.. ayrıca benim öz be öz yeğenim onun sayesinde 12 yıl sonra doğdu.. istersen adını yaz bi araştırma yap derim ben rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun...
Adetin 2. veya 3. Gunu git. Hem yumurtalarin hem hormonlarim bakilir.Kızlar kontrol Amaçlı gitmek için en uygun zaman ne zaman?? Adet olunca mı hormon testi bakmak için yada yumurtlama takibi için adetin 14. Günü mü ???
Inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınKızlar ben uzun arastirmalar sonucu Tinaztepe tüp bebek bölümü Erdal Aktana gitmeye başladım. Sgk anlasmasi olan gidebilecegim en iyi yer orasi gibi geldi bana tavsiye eden de çoktu. Temmuzda tup bebek düşünüyorum ama bu ay tüp bebek raporu icin Erdal bey 2. aşılamami yapti bu ay. Cok memnun kaldim cok profesyonel calisiyorlar sorunumu cok cabuk tespit etti, espirili güler yüzlü bi doktor ekibi de öyle cok pozitifler insallah tutar diye dualar ede ede aşılamami yaptilar. kesinlikle para göz değiller aşılamam tutsun cok istiyor doktor para göz olsa hemen tüp bebege gecelim derdi
insallah cnm cok sağol:)Inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
insallah cnmmerhaba kızlar ben çok dr değiştirdim daha sonra özeller para tuzağı olduğu için tepeciğe gitmeye başladım iyi güzel ama hep asistanlar bakıyor tek bir dr denk gelmek çok zor ben bu ay aşılamaya başladım şuan iğnelerimi vuruluyorum 23 pazartesi günü kontrolüm var inşllah tutarda başka dr arama gereği duymam
mrb canım,,erol tavmergenın muayne ucretını bılıyormusun yada tup bebek nekadar oluyor toplamda,,ben ıkı kere ozelde yaptırdım olmadı arastırıyorumdacanım eger kararını vermedıysen aklını karıştırmak istemem ama nokta atışı istiyorsan sana izmirde sadece ve sadece EROL TAVMERGEN i direk öneriyorum hatta önermiyorum kesinlikle tedavine onda başla ve kocaman bir nefes al ya bismillah de kendini ona bırak yeniden doğacaksın hem psikolojik olarak hemde herkonuda.. kendisi türkiyede ilk tüp bebek ece nin dunyaya gelmesini sağlayan dr ve ben çooooook memnunum.. ayrıca benim öz be öz yeğenim onun sayesinde 12 yıl sonra doğdu.. istersen adını yaz bi araştırma yap derim ben rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun...
Çok iyi yapmışsın benim aşılama m tuttu orda ama devam etmedi ozellerde aşılama işlemine verilen para ya günah devam et tutmasa bile tüp bebek raporunu çıkartırsın tüp bebek bölümünde uzman drlar var aşılama da uzmanlık bir iş yok zatenmerhaba kızlar ben çok dr değiştirdim daha sonra özeller para tuzağı olduğu için tepeciğe gitmeye başladım iyi güzel ama hep asistanlar bakıyor tek bir dr denk gelmek çok zor ben bu ay aşılamaya başladım şuan iğnelerimi vuruluyorum 23 pazartesi günü kontrolüm var inşllah tutarda başka dr arama gereği duymam
selam canım bütün prof ların vizite ücreti aynı 300 tl erol beyinde öyle ben gerçekten çok memnunum eger sonuç odaklıysan ve para tuzagından artık bıktıysan tavsiye ederim simdiden umut ışığı olsun sana iyi dileklerim seninle buarada bana 5 gün önce mikroenjeksiyon yöntemiyle transfer yaptı sonuç bekliyorum ilk denemem çok heyecanlıyım :) darısı sanamrb canım,,erol tavmergenın muayne ucretını bılıyormusun yada tup bebek nekadar oluyor toplamda,,ben ıkı kere ozelde yaptırdım olmadı arastırıyorumda
cok para harcadım, bır kere tup bebekle tuttu ancak 2 aylıkken gelısmedı kurtaj oldum bırde dondurulmusları denedım tutmadı suan dondurulmus embriyolarım var ama kullanmıycam guvenım sarsıldı, tabı ıyı bır doktorsa gıtmek ısterım ama çok para harcamak ıstemıyorum artık maddı olarak zorlandım,, transferın ıcın çok sevındım ıkı kere yasadım o duyguyu ınsallah olur dua edıcem sana, ama sakın heyecan yapma cok dusunme bol bol dua etselam canım bütün prof ların vizite ücreti aynı 300 tl erol beyinde öyle ben gerçekten çok memnunum eger sonuç odaklıysan ve para tuzagından artık bıktıysan tavsiye ederim simdiden umut ışığı olsun sana iyi dileklerim seninle buarada bana 5 gün önce mikroenjeksiyon yöntemiyle transfer yaptı sonuç bekliyorum ilk denemem çok heyecanlıyım :) darısı sana
canım benim çok teşekkür ederim rabbim tez zamanda hepimize nasıp etsin çok haklısın anlıyorum seni çok buyuk yıkım hem maddi hem manevi inş iyi bir seçim yap ve son kez ya bismillah de ve başla güzel dileklerinin aynısını sanada diliyorum dualrım bizim gibi ümitle bekleyen herkese.. bu arada benim mikroenjeksiyon toplam herşeyiyle 7 bin e mal oldu ama gerçekten dr umdan ve ekibinden çok memnunum.. ki teyzemin dr u kendisi 10 yıl bebeği olmadı teyzemin yıllarca mucadele etti en son erol bey e basvurdu ve şimdi 5 yaşında dünyalar tatlısı kızımız var darısı bize :)cok para harcadım, bır kere tup bebekle tuttu ancak 2 aylıkken gelısmedı kurtaj oldum bırde dondurulmusları denedım tutmadı suan dondurulmus embriyolarım var ama kullanmıycam guvenım sarsıldı, tabı ıyı bır doktorsa gıtmek ısterım ama çok para harcamak ıstemıyorum artık maddı olarak zorlandım,, transferın ıcın çok sevındım ıkı kere yasadım o duyguyu ınsallah olur dua edıcem sana, ama sakın heyecan yapma cok dusunme bol bol dua et
ay canım ınsallah ya,,senın sorunun neydı tam olarak?raporsuz 7 bin lırayamı oldu,dondurulan embrıyon oldumu pekicanım benim çok teşekkür ederim rabbim tez zamanda hepimize nasıp etsin çok haklısın anlıyorum seni çok buyuk yıkım hem maddi hem manevi inş iyi bir seçim yap ve son kez ya bismillah de ve başla güzel dileklerinin aynısını sanada diliyorum dualrım bizim gibi ümitle bekleyen herkese.. bu arada benim mikroenjeksiyon toplam herşeyiyle 7 bin e mal oldu ama gerçekten dr umdan ve ekibinden çok memnunum.. ki teyzemin dr u kendisi 10 yıl bebeği olmadı teyzemin yıllarca mucadele etti en son erol bey e basvurdu ve şimdi 5 yaşında dünyalar tatlısı kızımız var darısı bize :)
malesef canım raporsuz 7 binlira.. çünkü biz daha 8 aylık evliyiz bu yüzden devlette deneyemezdik zaten ayrıca yaşımda 28 oldugu için buda bi etken.. bize dr yenisiniz zamana bırakın dedi ama bız dayanamadık evlendıgımız gunden beri istiyoruz gerçı yıllarca bekleseydıkte olmazdı sanırım eşimin sperm azlıgı ve hareketsizliği çıktı ortaya bizde hiç uğraşmayalım direk tüp bebek yapalım dedik ama çok düşündük taşındık araştırdık ve böyle başladık rabbim inşallah yüzümüze bakar senın rapor durmun nedir yaşın ve kaç yıllık evlilik ?ay canım ınsallah ya,,senın sorunun neydı tam olarak?raporsuz 7 bin lırayamı oldu,dondurulan embrıyon oldumu peki
buarada 13 yumurtam toplandı ve sadece 2 tanesi sağlıklı döllendi oyuzden dondurma durmum olmadı inş gerekte kalmaz be canım bugun 8. günüm ayın 10 un da tahlil yapıcam ama idrar testi yapmamak için zor tutuyorum kendımı :)ay canım ınsallah ya,,senın sorunun neydı tam olarak?raporsuz 7 bin lırayamı oldu,dondurulan embrıyon oldumu peki
bende 1.5 yıllık evlıyım,bende olmuyor dıye 1 sene sonra tup bebek yaptırdım benım esımdede sorun yok bendede yok sadece hsgde tek tupum kapalı çıkmıstı ama oyle normal yollardan olur dedıler ama olmadı. rapor tutmuyor benımde oyuzden ozelde yaptırdım ya beklıcez zamana ama yoruldum yada yenıden tedavı yasım 30 oldumalesef canım raporsuz 7 binlira.. çünkü biz daha 8 aylık evliyiz bu yüzden devlette deneyemezdik zaten ayrıca yaşımda 28 oldugu için buda bi etken.. bize dr yenisiniz zamana bırakın dedi ama bız dayanamadık evlendıgımız gunden beri istiyoruz gerçı yıllarca bekleseydıkte olmazdı sanırım eşimin sperm azlıgı ve hareketsizliği çıktı ortaya bizde hiç uğraşmayalım direk tüp bebek yapalım dedik ama çok düşündük taşındık araştırdık ve böyle başladık rabbim inşallah yüzümüze bakar senın rapor durmun nedir yaşın ve kaç yıllık evlilik ?
canım yapma sakın test gununu bekle benım ılkınde 10gun sonra testte çıkmadı ustelık bıde adet oldum okadar agladım kı,meger yerlesme kanamasıymıs şok oldum kanda gununde çıkınca bırde ıdrar testınde çok yuksek olmasına ragmen gunler sonra gorundu çıft çızgı bosyere uzulupte bebegı etkılersn yapmabuarada 13 yumurtam toplandı ve sadece 2 tanesi sağlıklı döllendi oyuzden dondurma durmum olmadı inş gerekte kalmaz be canım bugun 8. günüm ayın 10 un da tahlil yapıcam ama idrar testi yapmamak için zor tutuyorum kendımı :)