• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR'DE İNFERTİLİTE UZMANI DOKTOR TAVSİYESİ

Ben bu ay cektrecegim sanirim ama nerede henuz belli degil, oncelikle dojtorumla gorusecegim. O nereyi onerirse orada cektiririm.
Nereye gidiyorsun benim carsamba özel karataşta cekilecek 500 tl film dedi ilac varmis bidr onun fiyatini bilmiyorum

Kizlar hsg filmi cektirenler varmi ne kadar odediniz ilac ve film icin
Ben çektirdim buca şifada 475 tl idi anestesiziz ama çok Can'ım yandı. Görüntüleme merkEzlerini tercih edin , c kollu röntgen cihazları ile acısız işlem yapıyorlarmış

bende kent hastanesi dr funda göde ye gidiyorum sgk yokmuş biraz pahalı ama inş.. sonuç alırız

alsancak devlet hastanesinde bir doktorum var cok iyi ilgleniyor ve cok memunum

ben bu ay adet olursam kontrol amaçlı tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyorum Aylin barbaros,çevremde bi kaç kişiden olumlu duydum.. giden var mı aranızda?

ben bu ay adet olursam kontrol amaçlı tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyorum Aylin barbaros,çevremde bi kaç kişiden olumlu duydum.. giden var mı aranızda?
gitmedim ben ama kuzenim gitti pco lu olmasina ragmen 7. ayinda hamile kaldi

izmirde dr bulmak gercekten cok zor saglik acisindan gelismemis bi memleket... bende kac tane dr degistirdim en son gittigim dr umu tavsiye ederim tahir ozguder nette arastirin cok ilgili bi dr bakalim basarabilcekmiyiz

evet kuzenim çok memnundu. bana uzak olduğu için gidemedim ama hamile kalamazsam yazin tinaztepe tüp bebek bölümüne gidicem
anladım canım çok sağol bende yeni duydum tüp bebek merkezini ordan da memnun olan insnlar varmış.Rabbim inşallah en kısa zamanda sevindirsin bizleri

Aylin hn çok tecrübeli bir hekim ama daima çok yoğun bilgili evet ancak sert ve net bir hekim.

Tahir Özgüder cerrahlığı da olan bir hekim yani iki alan uzmanlığı var muayenehanesinde çok ilgili sempatik yumuşak bir hekim uzun uzun anlatıyor biraz da parayı seviyor ama hangi hekim sevmiyor ki?

Back