- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Çoooook teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoooook teşekkür ederim.
Rica ederim canımmmmmÇoooook teşekkür ederim.
İnşallah canım, bende çarşamba günü rahimde perde ameliyatı olacağım, sait hoca yapacak umarım ikimizinde Allah gönlüne göre verir.tamam cnm teşekkür ederim eğer yaza kadar hamile kalamazsam 2 yıl dolmuş olacak oyuzden yazın gitmeyi planliyorum insallah gerek kalmaz :)
Ben Cüneyt Bey'e özellikle tüp bebek ihtiyacım olursa diye başlamıştım ancak biz henüz tüp bebeğe başlamadık bu nedenle emin değilim ama istersen yarın arayıp bilgi al. Yanlış bilgi vermek istemem.teşekkürler cnm. tüp bebek uygulamalarini nerde
tesekkurler cnm peki tüp bebek uygulamalarini nerde yapiyor?
peki suan ne yapiyorsun? gittiğin bir doktor var mi cnm?Ben Cüneyt Bey'e özellikle tüp bebek ihtiyacım olursa diye başlamıştım ancak biz henüz tüp bebeğe başlamadık bu nedenle emin değilim ama istersen yarın arayıp bilgi al. Yanlış bilgi vermek istemem.
Tesekkurler şimdilik karatasa gitmeye basladim cok memnunun dr umdanHayalci_almina'ya da cevap olarak yazmıştım, sizin de haberiniz olsun istedim.
Dr Cüneyt Barut var tavsiye edebileceğim. Manisada muayenehanesi var ama tüp bebek uygulamalrını İzmirde de yapıyor mu arayıp sormanı ve görüşmeni öneririm.
http://drbarut.com/
https://www.facebook.com/drcuneytbarut/
Su anda da Cuneyt Bey'e gidiyorum. Akisina biraktik. Tup bebek icin zamani erteledik biraz.peki suan ne yapiyorsun? gittiğin bir doktor var mi cnm?
ne kadar zaman oldu sizin? bi problem var mi?Su anda da Cuneyt Bey'e gidiyorum. Akisina biraktik. Tup bebek icin zamani erteledik biraz.
14 ay oldu, Cuneyt beye 2 aydir gidiyorum. Ben acele ediyorum aslinda ama o daha sakin yaklasmami oneriyor. Yasim 31, organ ve hormonlarimizla ilgili bir sorun yok cunku.ne kadar zaman oldu sizin? bi problem var mi?
bizimde 21 ay oldu. ben de 27 yaş oldum esim 35. bizde bir problem yok ama zaman su gibi akip gidiyor. o yuzden yaza kadar olmazsa planim yazin tüp bebek islemlerine baslamak. insallah gerek kalmaz14 ay oldu, Cuneyt beye 2 aydir gidiyorum. Ben acele ediyorum aslinda ama o daha sakin yaklasmami oneriyor. Yasim 31, organ ve hormonlarimizla ilgili bir sorun yok cunku.
Bu ayin sonucuna gore bakalim belki bir sonraki asamaya geceriz...
Aynen zaman gelip geciyor. Benim de esim 35 yasinda. Ben de sabirsizlaniyorum artik. Bu ay olmazsa asilama deneyecegiz o da olmazsa tup bebek. Cuneyt bey ile devam edecegim bu surece. Hakkimizda hayirlisi olsun.bizimde 21 ay oldu. ben de 27 yaş oldum esim 35. bizde bir problem yok ama zaman su gibi akip gidiyor. o yuzden yaza kadar olmazsa planim yazin tüp bebek islemlerine baslamak. insallah gerek kalmaz
hayirlisi olsun cnm insallah. benimde 1 aşılama oldu. 1 ayda aşılama için igne kullandim ama yumurtanın catladigi günü kaçırdılarAynen zaman gelip geciyor. Benim de esim 35 yasinda. Ben de sabirsizlaniyorum artik. Bu ay olmazsa asilama deneyecegiz o da olmazsa tup bebek. Cuneyt bey ile devam edecegim bu surece. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Hadi ya.... catlamanim kacirilmasi uzucu olmus. Umarim yolunda gider bundan sonra... Benim de bu ay yumurtam 11. gunde 20 mm tespit edildi hemen catlatma ignemi o gun yaptik. Bakalim... Adet belirtilerim basladi ama kismet...hayirlisi olsun cnm insallah. benimde 1 aşılama oldu. 1 ayda aşılama için igne kullandim ama yumurtanın catladigi günü kaçırdılar
Bir fikrim yok...selam aarkadaslar ben 3 yıllık evliyim ve hiç cocugum yok olmadı ve korunmadık hc ama malesef olmadı benim adetlerim herzaman bildgim bileli düzensiz olmam 4 ay 8 ay 1 yil suredir kistim vardı o duzene girdi hormonlarım düzenli tek sorun kilo ve adet olamam böyle olup hamile olan varmi ama ben asarı kiloluyum ama veremiyorum malesef
Bu doktoru bende duydum ama emekli olmuş dedilerCanim dr israel aruh var infertilıte konusunda uzman.