izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Fatih bey muhasebe ile görüşün o konuyu dedi 6 ya da 12ye bölebilir misiniz dediğimde, hastaneyi arayacağım bir umut bakalım. Başka kart çıkartırım o sorun değil senin kaç cc canım ?

mesela axess kart falan çıkartsan da bankayla görüşüp ekstradan taksit yapmaları konusunda anlaşıyorsun ama faiz işliyor diye bilgilendirildim ben ameliyat gününü aldığımda, benim tahmini 325-350cc konulacak kasaltı

kızlar ben haftaya ameliyat olucam zaman yaklaştıkça korku sardı kas altı olucam iyileşme süreci tam olarak kaç gün sürüyor? mesela acılar kaç gün içerisinde geçiyor ve kendi işimi kendim yapmaya kaçıncı günde başlayabiliyorum?

Ortalama 1 hafta sonra iyileşme hızlanıyor ama 1 hafta yattığın yerden desteksiz kalkamıyorsun kolları kısıtli kullanyorsunn...sonra zaten ćok hızli iyileşme oluyor..ağrı değl.de baskı hissi daha çok oluyor o da 15 gün den sonra ödemler azaldıkca geçiyor...

ameliyattan sonra 4 gece yatılı arkadaşım kalacak ama sonraki günler kendim idare etmak zorundayım. atlatılabilinir bir durum değil mi? sadece baskı mı yani acı çekmiyor muyum?

ameliyattan sonra 4 gece yatılı arkadaşım kalacak ama sonraki günler kendim idare etmak zorundayım. atlatılabilinir bir durum değil mi? sadece baskı mı yani acı çekmiyor muyum?
Tabiki atlatılabilir bir durum..kendi adıma konuşaym ben acı çekmedim öyle dayanılmayacak kadar falan..ama baskı hissi çoktu o da zaten normal..4 günden sonra daha iyi hissedersin muhtemelen ama kollar dediğim gibi yükari kaldıramazsın ve bişey taşıyamazsın..ameliyat ol da hepsi gelip geçiyo

aynen öyle aslında ameliyata girene kadar kararsızlık,endişe heyecandan ölmezsem sanırım sonraki süreç daha kolay olacak

bende meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.İzmirde yaşıyorum zaten ve Ufuk Bilkayı duydum çok iyi diye.Ama çok endişeliyim.Yaptıran arkadaşlar biraz daha yorum yazabilir misiniz?

bende meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.İzmirde yaşıyorum zaten ve Ufuk Bilkayı duydum çok iyi diye.Ama çok endişeliyim.Yaptıran arkadaşlar biraz daha yorum yazabilir misiniz?

Ben olali 21gun oldu ilk 4gun zordu ama yattim hep oyle dayanılmaz agrilar olmuyor 5.gun ayaklandim baya ve 10.gun eşik bence sonrasinda kollarjni gayet rahat kullanabiliyorsun endiselenmene hiç gerek yok bunca zaman neden yaptirmadim diye uzulceksin ameliyati olduktan sonra

Çok geçmiş olsun doktorun kimdi?

arkadaslar baya okudum forumu nerdeyse bastan sona kdr cenk beyle gorsmye karar verdim. ona ameliyat olanlardan foto gormem mumkun mu?

Bende duydum adını rahat ol iyi bir dr dediler banada ama ben bayan dr istemedim.Bu arada perş ameliyat oluyorum arkadaşlar şans dileyin bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime olucaksin inşallah güzel geçer olduktan sonra yorun bekliyorum
Prof Dr Ufuk Bilkay.İnş ii geçer, heyecanlıyım.Birde yarın öbürgğn kazara çocuk olursa emzirebilirmiyşm dedim.Süt kanalları etkileniyormuş benim hem dikleştirme hem silikon.Çok az etkilenir dedi.

Göğüs Büyütme Ameliyatı

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altuğhan Cahit VURAL Meme Büyütme Ameliyatına dair merak edilen herşeyi, Göğüs Büyütme Ameliyatı Kimlere Yapılabilir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Alt Yaş Sınırı Nedir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Üst yaş sınırı nedir? Tüm bu soruların cevabını Kadınlar Kulübü TV’ye anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kızlar cenk tokat için randevu aldım ona meme yaptıranlardan bir iyilik istesem yaparlar mı? Oncesi sonası görebilirsem çok sevincem gizeminkiler cesaret verdi saolsun fotosunu görebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…