- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.641
Fatih bey muhasebe ile görüşün o konuyu dedi 6 ya da 12ye bölebilir misiniz dediğimde, hastaneyi arayacağım bir umut bakalım. Başka kart çıkartırım o sorun değil senin kaç cc canım ?
Ortalama 1 hafta sonra iyileşme hızlanıyor ama 1 hafta yattığın yerden desteksiz kalkamıyorsun kolları kısıtli kullanyorsunn...sonra zaten ćok hızli iyileşme oluyor..ağrı değl.de baskı hissi daha çok oluyor o da 15 gün den sonra ödemler azaldıkca geçiyor...kızlar ben haftaya ameliyat olucam zaman yaklaştıkça korku sardı kas altı olucam iyileşme süreci tam olarak kaç gün sürüyor? mesela acılar kaç gün içerisinde geçiyor ve kendi işimi kendim yapmaya kaçıncı günde başlayabiliyorum?
ameliyattan sonra 4 gece yatılı arkadaşım kalacak ama sonraki günler kendim idare etmak zorundayım. atlatılabilinir bir durum değil mi? sadece baskı mı yani acı çekmiyor muyum?Ortalama 1 hafta sonra iyileşme hızlanıyor ama 1 hafta yattığın yerden desteksiz kalkamıyorsun kolları kısıtli kullanyorsunn...sonra zaten ćok hızli iyileşme oluyor..ağrı değl.de baskı hissi daha çok oluyor o da 15 gün den sonra ödemler azaldıkca geçiyor...
Tabiki atlatılabilir bir durum..kendi adıma konuşaym ben acı çekmedim öyle dayanılmayacak kadar falan..ama baskı hissi çoktu o da zaten normal..4 günden sonra daha iyi hissedersin muhtemelen ama kollar dediğim gibi yükari kaldıramazsın ve bişey taşıyamazsın..ameliyat ol da hepsi gelip geçiyoameliyattan sonra 4 gece yatılı arkadaşım kalacak ama sonraki günler kendim idare etmak zorundayım. atlatılabilinir bir durum değil mi? sadece baskı mı yani acı çekmiyor muyum?
aynen öyle aslında ameliyata girene kadar kararsızlık,endişe heyecandan ölmezsem sanırım sonraki süreç daha kolay olacakTabiki atlatılabilir bir durum..kendi adıma konuşaym ben acı çekmedim öyle dayanılmayacak kadar falan..ama baskı hissi çoktu o da zaten normal..4 günden sonra daha iyi hissedersin muhtemelen ama kollar dediğim gibi yükari kaldıramazsın ve bişey taşıyamazsın..ameliyat ol da hepsi gelip geçiyo
bende meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.İzmirde yaşıyorum zaten ve Ufuk Bilkayı duydum çok iyi diye.Ama çok endişeliyim.Yaptıran arkadaşlar biraz daha yorum yazabilir misiniz?
Ben olali 21gun oldu ilk 4gun zordu ama yattim hep oyle dayanılmaz agrilar olmuyor 5.gun ayaklandim baya ve 10.gun eşik bence sonrasinda kollarjni gayet rahat kullanabiliyorsun endiselenmene hiç gerek yok bunca zaman neden yaptirmadim diye uzulceksin ameliyati olduktan sonra
Doc Dr Fatih UygurÇok geçmiş olsun doktorun kimdi?
Arkadasim burun ameliyati oldu ebru hanima genellikle ilgisiz bir doktor olduğunu soyluyorduEbru durmusa ameliyat olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz?
Kime olucaksin inşallah güzel geçer olduktan sonra yorun bekliyorumBende duydum adını rahat ol iyi bir dr dediler banada ama ben bayan dr istemedim.Bu arada perş ameliyat oluyorum arkadaşlar şans dileyin bana.
Prof Dr Ufuk Bilkay.İnş ii geçer, heyecanlıyım.Birde yarın öbürgğn kazara çocuk olursa emzirebilirmiyşm dedim.Süt kanalları etkileniyormuş benim hem dikleştirme hem silikon.Çok az etkilenir dedi.Kime olucaksin inşallah güzel geçer olduktan sonra yorun bekliyorum