izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Canım hayırlı olsun ama Fatih bey zaten randevu vermiyor diğer ekiple görüşmem lazımdı dün akşam gittim hastaneye 20:30 filandı sanırım Fatih bey hala ameliyattaydı gelip görmesi lazım cevap verecek birşey Yok ki. Şimdi doktorun kim oldu ? Hayırlısıyla olsun ameliyatın inşallah içine sinsin..

Amin inşallah. Gidip görüşebilmek için aramıştım bende, hangi gün ve saatte müsait olduğunu öğrenebilmek için ama kısmet değilmiş. Ebru hanıma ameliyat olcam. 18.10 salı sabahı saat 10 da. gece hastanede kalınmıyomuş akşam 6-7 gibi çıkış yaparım heralde. okudum sizlerin yazdıklarını eksik birşey bırakmamaya çalışıyorum. ıslak mendil, terlik, çorap, önden fermuarlı eşofman üstü ve altı. çikolata filan alcam yanıma. yalnız olcam hastanede. Ailem şehir dışında endişelenip gelmelerini istemedim Ameliyatımın olduğu akşam annem gelcek yanıma ben hastaneden çıkınca. hayırlısıyla birkaç gün sonra büyük göğüslere kavuşcam :) Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada göğüs ucu kesisi olduğu için dren takılmıcakmış. Ameliyat bitince sporcu sütyenini giydircekler. 3-4 gün sonra duş alabilirmişim. 3. ve 7. gün ilk kontrollerim olcakmış. gün yaklaşıyo ama hala inanamıyorum sanki hayal gibi :)

Birde en büyük korkum göğüs ucunda his kaybı ve süt kanallarında oluşabilecek hasar. evli değilim çocuğum yok. meme ucu kesisi göğüs altı kesisine göre daha riskli. çok endişeliyim bu konuda ama yapcak birşeyde yok, ya hiç hoşuma gitmeyen büyük kahverengi hareler kalcaktı göğüs altından kesi olcaktı yada o hareler küçülecekti meme başından aml olcaktım. ikincisini tercih ettim. Umarım pişman olmam..

Benim eşim de tam yanımda olamadı çalıştığı için gitti geldi yanıma zaten ilk zamanlar narkozun etkisiyle uyuyor insan bir süre böyle geçecek zaten önceki günden aç ve susuz olduğun için lavaboya gitme ihtiyacı bile hissetmiyor insan :) daha sonra yemek getiriyorlar ilk gün doğrulmak zor olabilir ama hemşirelerden yardım istersin .. bir şekilde aşılır yani şu an çok heyecanlısın değil mi :))

Şaşkınım aslında:)) yıllardır göğüslerimin büyümesini istiyodum birsürü bitki ilaç aldım büyütmek için ama kalıcı bi çözüm bulamamıştım. büyük göğüslü kızlara çok özeniyodum çok canım sıkılıyodu. sonunda cesaretimi topladım aml olmaya karar verdim hala inanamıyorum. daha heyecan yok şaşkınlık var üstümde. aml günü sabah çok heyecanlı olcam kesin, çok mutluyum aml günü belli olduğundan beri ağzım kulaklarımda :)))

Kızlar selam, salı sabahı aml var uyuyamıyorum çok gerginimm çok korkuyorum, bugün başladı korkum, aml sonrası çok endişelendiriyo beni. Çok ağrı, sancı oluyo mu?

Kızlar selam, salı sabahı aml var uyuyamıyorum çok gerginimm çok korkuyorum, bugün başladı korkum, aml sonrası çok endişelendiriyo beni. Çok ağrı, sancı oluyo mu?
Ameliyat öncesi ben de çok gerilmiştim :) hatta kendi kendime bu kadar istedim ama yaptırmasam mı diye de düşünmedim değil. Bunlar ameliyat öncesi gerginliği herkesin yaşayabileceği şeyler böyle düşünün. Ama ameliyata girip çıkıyorsunuz ve bitiyor o gerginlik. Ameliyat sonrası süreç biraz yapısal sanırım ben ağrılı bir süreç geçirmedim hep rahattım sadece sırt üstü yatmaktan sırtım vs ağrımıştı :) ama 2. Haftaya yan yatıyordum zaten artık. Ameliyat sonrası 2-3 gün birinin desteğiyle kalkmanız, kollarınızı zorlamamanız ameliyat için sizin için daha iyi oluyor o kadar. Onun dışında evimde, hastanede hep ufak ufak gezdim,hareket ettim. Doktorum harekete tamamen kendini kapatma iyileşme sürecin daha uzar demişti bana, bende hareket ettim ve kısa sürede her şey eskisi gibi oldu. Gerginliğiniz normal bunu kabullenin ama geçecek ve bitecek :) ameliyat sonrası istediğiniz göğüslere kavuştuğunuz anları düşünün.

:)))) doğru söylüyosunuz, biraz rahatladım şimdi. hemen olsun bitsin istiyorum sonrasında da güzel dolgun memişler :))))) çok teşekkür ederimmm

Kızlar cenk tokata ameliyat olanlara bir sorum var.Cenk bey ameliyat sonrası hangi antibiyotiği veriyordu??? bana dokunmuştu ishal olmustum o da fena yaptı beni şimdi yine antbiyotik kullanmam gerekiyor idrar yolu için aynı etken madde olursa yine dokunur yarın dr.uma bildirmem gerekiyor...tam isim vermenize gerek yok ilk 3 harf yazsanız dr.um bilir sanırım...

Arkadaşlar ben Almanyada kalıyorum ve göğüslerimi büyütmek istiyorum kocamla bu konuyu iki senedir tartışıyoruz çocuk olunca büyür diye tutturuyor ama ben kesin kararlıyım yaptıracagım yanlız fiyat konusunda sormak istediğim İzmir mi daha uygun yoksa İstanbul mu bilgilendirirseniz sevinirim ve tabiki yaptıranlar bana hangi doktoru tavsiye edebilir acaba ? Lütfen yardımcı olun yurtdışı numarasıyla fiyat bilgisi almak için aradım 10 ile 15 bin diye fiyat verdi bir kaç yer resmen kazıklamaya çalışıyorlar ne olursunuz yardım edin ....

Peki tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı acaba ?

Kızlar ben de izmirdeyim doktorum doçent doktor Fatih Uygur bana Hem silikon takıldı Hem de zayıf olduğum için protezler gözükmesin diye yağ enjekte edildi göğüslerime. Yağlar da bacaklarımdan alındı ameliyat 7000 TL yağ enjektesi için ayrıyetten ücret ödemedim doktorumdan da memnunum yurtdışından gelen hastaları da çok kurumsal bir hastane doktoru

Bende cenk tokata oldum. tavsıye ederim.7. seneme girdim. allah olmayanlarada bu mutlulugu nasıp etsın.
Ben de olmak istiyorum randevu alıcam bugün yarın ufuk bilkayla cenk tokat arasındayım gizeml, sana doktorunu sormak için msj atmaya çalıştım atamadım herhalde cenk bey nasıl

Gizml ben uşaktayım.bana en yakın yer İzmir ve seninde İzmirde ameliyat olduğunu okudm forumda.bnde göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum yani,bana yardımcı olabilirmsin.forumda yeniyim.msjın sana gelip gelmediğinden bile emn deilim.okadar yeniyim yani.cenk tokata nasıl ulaşabilirm.fiyatı ne kadardır.birde cenk bey Üniv.hastanesindemi acaba.yani özelde olunca pahalı oluyomş sanırım.banada birçok kişi gibi makul fiyat veren bi Dr lazım.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşkkurler.

ii geceler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…