Fatih beye mi yaptırmış orasını anlamadım? Fatih beyin muayene ücreti 50 TL ,şimdi her ne kadar hepimizin isteği aynı olsa da beklentilerimiz farklı oluyor gidip görüşmekte yarar var hani muayene ücreti de uçuk rakamlar değil. Ben çok araştırdım gitmeden önce eşim baştan beri pek olumlu bakmadığı için bir kere gitme şansım vardı o yüzden internetten ve tabii ki forumdan doktorları araştırmaya başladım Fatih beyi düşünmeye başladım hakkında çokca araştırma yaptım olumsuz bir durum var mı diye . Daha önce de söylemiştim doçent olması büyük bir avantaj çünkü kendini yenilemeyi ilerlemeyi seven biri demek ki ben de öyle insanları severim kendim de öyle biriyimdir zaten. İkinci olarak hastane doktoru olması benim için artıydı muayene ücreti 50 TL bunun içinde ücretsiz ultrason muayenesi ve kan tahlilleri de var. Üçüncü olarak tabii ekonomik olması bazı operatör doktorlar daha yüksek fiyatlara ameliyat yapıyorlar haklarıdır tabii birşey diyemiyorum ama bir anda o kadar parayı çıkarmak zor oluyor . Olumlu yorumları da okuyunca üstüne hemen randevu aldım görüşmeye gittiğimde kafamda çok soru işareti vardı çünkü göğüslerim eskiden küçüktü ama 3 çocuk emzirdim bolca kilo alıp verdim hamilelik döneminden sonra bu sefer göğüslerim çekilir gibi oldu dümdüz oldular çok abartılı bir göğüs hiçbi zaman istemedim ben silikonum diye duracak ağzıma ağzıma girecek sırtımı ağrıtacak vs hiç istemedim doktorumla endişelerimi istediğim boyutu gösterdim o zamanlar cclerden filan anlamıyordum tabii sadece internette beğendiğim birkaç göğüs fotosunu gösterdim Fatih bey de bana yaptığı işleri gösterdi muayene etti beni hem samimi hem mesafeli hem de sevecen bir insan.insanın doktoruna ısınması o elektriği alması çok önemli bence . Muayene süresince doğru kararı verdiğime emin oldum bir kez daha ve çıkışta hemen ameliyat tarihimi aldım :) yani ben giderek vs hiç görüşmedim başka doktorlarla ama bir sürü doktor hakkında bir sürü yorum okudum forumun da bana çok faydası oldu . Ameliyatım kas altı olmasına rağmen çok rahat geçti 1,5 ayı devirmiş durumdayım şu an :)) yani az biraz da olsa kafana yattıysa mutlaka görüşmeye git derim ben, kafa karışıklığını sadece görüşmede çözebilirsin , doktorun seni anlaması için rahat bir şekilde kendini ona teslim etmen çok önemli , çünkü güzel bir bağ oluşuyor doktorla aranda. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun ve çabucak olursun ameliyatını hepimiz yaza bomba gibi gireriz