izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Kızlar bende bundan 6 ay önce ameliyat olmustum foto ekledim izleyin beni bende sizi izliyim gögüslerimiz ne durumda karşılaştırma yapmak istiyorum cünkü bana 295 cc damla protez takıldı ama sandıgımdan daha büyük dolgun duruyor sizinkiler ne durumda

asminreina asminreina Tiramisu35 Tiramisu35 Darkness14 Darkness14 srm srm N NVLN kızlar perşembe günü Fatih bey e ameliyatim var. Beni izler misiniz. Fotoğraf görmek istiyorum küçük ölçülere sahibim.büyük göğüs istiyorum ama neyle karşılaşacağımı gerçekten bilmiyorum

Arkadaşlar merhab, bende 3 ekim salı günü Prof Dr Ufuk Bilkay a ameliyat oldum.Aşırı ağrım olmadı, ağrı kesiciler kesti.şuan iyiyim.pazartesi ilk defa bandajlar açılacak.Bu süreçten sonra beni neler bekleyecek?bilgilendirir misiniz?

ben senı ızlıyorum. resımlerı gorebılırsın ama benım doktorum cenk tokat. her doktorun yogurtbyeyısı farklı
Göremedim canım senin fotoları.benim dikleştirme ve protez beraber oldu ama küçük bir protez koydu bana çünkü dikleştirme ameliyatlarında büyük koymak riskmiş.birde benim göğüs çapım dardı.Sana kaç cc konuldu

X