- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
- Konu Sahibi asminreina
- #1.661
7 senem bitti. allah nice 7 seneler nasip etsin silikoncuklarımla.isteyen herkese de nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3 gün sonra 4 ay doluyor 4 aydır kendimi eksik hissetmiyorum. Göğüssüz olmak zor gerçekten Allah isteyenlere nasip etsin.7 senem bitti. allah nice 7 seneler nasip etsin silikoncuklarımla.isteyen herkese de nasip etsin.
Merhaba ben de öğrenciyim yıllardır para biriktiriyorum siz kime ve ne kadara yaptırdınız acabBenim de 3 gün sonra 4 ay doluyor 4 aydır kendimi eksik hissetmiyorum. Göğüssüz olmak zor gerçekten Allah isteyenlere nasip etsin.
Ben Fatih Uygur'a oldum 7500'e. Ama şimdi 8000 ya da 8500dür fiyatlar.Merhaba ben de öğrenciyim yıllardır para biriktiriyorum siz kime ve ne kadara yaptırdınız acab
Off sürekli artış oluyor demekki taksit falan yapıyor mu pekiBen Fatih Uygur'a oldum 7500'e. Ama şimdi 8000 ya da 8500dür fiyatlar.
Hastane 3 taksit yapiyorOff sürekli artış oluyor demekki taksit falan yapıyor mu peki
Keedi çekip onu ödemek daha mantıklı hastane 3e bölüyormuş ayda 2000-3000 tl verebilen bir insan nakit de verir direkt laf olsun diye yapılmış gibi.Off sürekli artış oluyor demekki taksit falan yapıyor mu peki
asminreina Tiramisu35 Darkness14 srm N NVLN kızlar perşembe günü Fatih bey e ameliyatim var. Beni izler misiniz. Fotoğraf görmek istiyorum küçük ölçülere sahibim.büyük göğüs istiyorum ama neyle karşılaşacağımı gerçekten bilmiyorum
ben senı ızlıyorum. resımlerı gorebılırsın ama benım doktorum cenk tokat. her doktorun yogurtbyeyısı farklıasminreina Tiramisu35 Darkness14 srm N NVLN kızlar perşembe günü Fatih bey e ameliyatim var. Beni izler misiniz. Fotoğraf görmek istiyorum küçük ölçülere sahibim.büyük göğüs istiyorum ama neyle karşılaşacağımı gerçekten bilmiyorum
Göremedim canım senin fotoları.benim dikleştirme ve protez beraber oldu ama küçük bir protez koydu bana çünkü dikleştirme ameliyatlarında büyük koymak riskmiş.birde benim göğüs çapım dardı.Sana kaç cc konulduben senı ızlıyorum. resımlerı gorebılırsın ama benım doktorum cenk tokat. her doktorun yogurtbyeyısı farklı
Çok teşekkür ederim asminreina gerçekten çok doğal olmuş. Artık vucudunla tamamen bütünleşmiş. Darısı bizim gibi yeni ameliyat olacaklara.ben senı ızlıyorum. resımlerı gorebılırsın ama benım doktorum cenk tokat. her doktorun yogurtbyeyısı farklı
yanlız doktorunu ıyı arastırdın mı? burda onun hakkında cok ıyı yorumlar yokÇok teşekkür ederim asminreina gerçekten çok doğal olmuş. Artık vucudunla tamamen bütünleşmiş. Darısı bizim gibi yeni ameliyat olacaklara.
Fatih uygur a ameliyat olmaya karar verdim. Hiç kötü yorum okumadım ama sen hangi kötü yorumu gördün canım.yanlız doktorunu ıyı arastırdın mı? burda onun hakkında cok ıyı yorumlar yok
ben senı ızlemedıgımden olabılır mı acabagizeml neden senin fotoları göremedim acaba?
ben senı ızlemedıgımden olabılır mı acaba. suan izliyorum gorebılırsın.gizeml neden senin fotoları göremedim acaba?
çok pardon. ben fahri diye okudum senin mesajını. fatıh bey için bende kötü yorum okumadım. tekrar kusura bakma.Fatih uygur a ameliyat olmaya karar verdim. Hiç kötü yorum okumadım ama sen hangi kötü yorumu gördün canım.