- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.581
Canım senin meme dokun ve gögüs kafesi genıslıhın omuzun o hastalarla aynı mı?Kızlar merhaba, son birkaç aydır göğüs protezi taktırmak için hem doktor araştırıyorum hemde forumları takip ediyorum. göğüslerim 75 beden benim. boyum 1.70 kilom 50. Bugün Cenk Tokat ile görüştüm izmirde, en fazla 300 cc olur sana dedi. 300 cc benim için çok küçük. ben 375-400 cc istiyorum. olması mümkün değil omuzların dar dedi. inanılmaz moralim bozuldu. o kadar para ayarladım, umutlandım kendimi ameliyata hazırladım ve sonuç 300 cc. Cenk Tokat'ın iyi bir doktor olduğunu okumuştum forumlarda ama 300 cc dediği için malesef ona ameliyat olamicam. Ebru Durmuşoğlu diye bir doktor var yine izmirde. Hiç duydunuz mu o doktoru ? Memeci Ebru diyolarmış izmirde ona. asistanı senin istediğin boyutta protez takar dedi bana. 350 den düşük olcaksa zaten ameliyat olmamın bir anlamı yok. Cenk Tokat biraz işin kolayına kaçıyo gibi geldi bana. bakıyorum protez fotolarına, benden daha küçük göğüslü hastalarda 375-400 cc takılmış.
sizin fikirleriniz nedir aceba ?
Meme dokum varmış, yuvarlak high protez mentol istedim 375 cc çok ideal benim için. O kadar çok video izledimki omuzları benden daha dar birçok bayana 400 veya üstü takıldı. Tek göğüs ölçüm 11 cmmiş. 11 cm genişliğe de 300 cc olurmuş. 300 cc çok küçük benim için. Başka doktorları araştırıyorumCanım senin meme dokun ve gögüs kafesi genıslıhın omuzun o hastalarla aynı mı?
3 aydır deli gibi bu protez olayını araştıyorum, hem türkçe forumlarda hemde yabancı. Yabancı doktorları izliyorum dinliyorum yorumlarını ve bu sitedeki arkadaşların yazdıklarını okuyorum. Düşük cc de protez takmak doktorlar için hem daha kolay hemde daha risksizmiş. Risk almamak içinde 200-300 cc arasını takmak isterlermiş. Cc büyüdükçe takma işlemi daha sıkıntı olup hastanında şikayetleri olabilirmiş. Düzgün takılamadığı takdirde bel boyun ve sırt ağrıları, hiç geçmeyen ödemler, göğüslerde oluşacak büyüklük farklılıkları gibi.. şikayet olmaması ve isimlerinin de kötüye çıkmaması için daha büyük takılabileceği halde risk almayıp küçük takabiliyolarmış. Benim göğüslerime belki 350-375 cc çok rahat takılabilir o yüzden bir doktora bağlı kalmak istemiyorum. Yaptırdıktan sonra pişman olmak istemediğim için kim benim istediğim ccyi takabilcekse o doktoru arıyorum:)300 koymak ile 500 cc koymak arasında ne fark olabilir doktor açısından
3 aydır deli gibi bu protez olayını araştıyorum, hem türkçe forumlarda hemde yabancı. Yabancı doktorları izliyorum dinliyorum yorumlarını ve bu sitedeki arkadaşların yazdıklarını okuyorum. Düşük cc de protez takmak doktorlar için hem daha kolay hemde daha risksizmiş. Risk almamak içinde 200-300 cc arasını takmak isterlermiş. Cc büyüdükçe takma işlemi daha sıkıntı olup hastanında şikayetleri olabilirmiş. Düzgün takılamadığı takdirde bel boyun ve sırt ağrıları, hiç geçmeyen ödemler, göğüslerde oluşacak büyüklük farklılıkları gibi.. şikayet olmaması ve isimlerinin de kötüye çıkmaması için daha büyük takılabileceği halde risk almayıp küçük takabiliyolarmış. Benim göğüslerime belki 350-375 cc çok rahat takılabilir o yüzden bir doktora bağlı kalmak istemiyorum. Yaptırdıktan sonra pişman olmak istemediğim için kim benim istediğim ccyi takabilcekse o doktoru arıyorum:)
Bende tabiki çok kötü durcaksa yada protez olduğu çok belli olcaksa istemem o kadar büyük olmasını ama benim merak ettiğim Cenk bey bugun bana en çok 300 cc olur sana dedi, ya daha büyük olabilirse hemde çok güzel olursa, güzel durursa. Mesela 375 cc alabilecek göğüs dokum varken 300 de kalmak istemiyorum. 300 tatmin etmicek beni çünkü. Fatih Uygur sanırım çiğli tarafında. Ben göztepedeyim. Ters biraz bana sanki. Bugun fikir almak için aradım cvp vermedi teli. Yarın bidaha arıcam. Birde şunu merak ediyorum. Ameliyat olmuşken tam olsun, göğüs ucumdaki hareleri küçültmek istiyorum iz kalıyomu, bilginiz var mı? Cenk bey iz kalır küçültmeyelim dedi. Harelerini küçülttüren varmı aranızdaAma bu işlerin bi yöntemi var istediğim ccyi takacak doktordan şüphe duyarım ben. Sonuçta doktor benim çıkarlarımı gözetmeli, değil mi? İzmirdesiniz sanırım Fatih uygura muayene olsanıza . 50 TL muayene ücreti . Bi yerde muayene ücretinden yakındığınızı okumuştum hem Fatih bey doçent
Bende tabiki çok kötü durcaksa yada protez olduğu çok belli olcaksa istemem o kadar büyük olmasını ama benim merak ettiğim Cenk bey bugun bana en çok 300 cc olur sana dedi, ya daha büyük olabilirse hemde çok güzel olursa, güzel durursa. Mesela 375 cc alabilecek göğüs dokum varken 300 de kalmak istemiyorum. 300 tatmin etmicek beni çünkü. Fatih Uygur sanırım çiğli tarafında. Ben göztepedeyim. Ters biraz bana sanki. Bugun fikir almak için aradım cvp vermedi teli. Yarın bidaha arıcam. Birde şunu merak ediyorum. Ameliyat olmuşken tam olsun, göğüs ucumdaki hareleri küçültmek istiyorum iz kalıyomu, bilginiz var mı? Cenk bey iz kalır küçültmeyelim dedi. Harelerini küçülttüren varmı aranızda
Senin şuan kaç peki :)) yabancı bi model var instagramda bakıyorum fotolarına, helga lovekaty ismi çok beğeniyorum göğüslerinin dolgunluğunu, şeklini. Öyle olmasını çok istiyorum ama biraz hayal gibi :) son aylarda bu protez yüzünden hayatımda hiç görmediğim kadar çok göğüs inceledim yarın Fatih beyi arıcam ulaşabilirsem konuşup randevu alcam. P.tesi de Dr. Ebru Durmuşoğluyla randevum var bakalım o ne dicek..Olabilir ama bunu doktorla görüşmeden bilmemizin imkanı Yok .. Almanya'dan gelen hastaları var İzmir içi sonuçta :))) yani mailden yada arayarak da olacak iş değil ölçüyor biçiyor seni tanıyor nasıl birşey istiyorsun dinliyor gözlerine bakıyorsun o güveni alırsan ameliyat kararı alıyorsun zaten.. dediğim gibi ccye takılma.. duruştur önemli olan. Hep anıyorum ama burdaBetus123 var göğüslerini görsen kaç cc olduğunu kesinlikle tahmin edemezsin her türlü iddiasına da varım diyorum.. çünkü o ccnin onda duruşu dolgun. Önemli olan sayılar değil olabilecek en büyük dolgunlukta olması. Bende 500 cc dolgun olur ama belki sende 350 cc dolgun durur yada 400. Vücudunun elverdiği kadarını yapacaktır zaten . Fatih beyin burda da ameliyatları var yani olan arkadaşlar 300 taktığı kimse Yok olabilecek en büyük ccleri deniyor zaten. Bana ameliyatta 375 denemiş mesela :)
Yine ben anılmısım:) nazar degerse senden bilecem bak surekli masallah de emiOlabilir ama bunu doktorla görüşmeden bilmemizin imkanı Yok .. Almanya'dan gelen hastaları var İzmir içi sonuçta :))) yani mailden yada arayarak da olacak iş değil ölçüyor biçiyor seni tanıyor nasıl birşey istiyorsun dinliyor gözlerine bakıyorsun o güveni alırsan ameliyat kararı alıyorsun zaten.. dediğim gibi ccye takılma.. duruştur önemli olan. Hep anıyorum ama burdaBetus123 var göğüslerini görsen kaç cc olduğunu kesinlikle tahmin edemezsin her türlü iddiasına da varım diyorum.. çünkü o ccnin onda duruşu dolgun. Önemli olan sayılar değil olabilecek en büyük dolgunlukta olması. Bende 500 cc dolgun olur ama belki sende 350 cc dolgun durur yada 400. Vücudunun elverdiği kadarını yapacaktır zaten . Fatih beyin burda da ameliyatları var yani olan arkadaşlar 300 taktığı kimse Yok olabilecek en büyük ccleri deniyor zaten. Bana ameliyatta 375 denemiş mesela :)
Senin şuan kaç peki :)) yabancı bi model var instagramda bakıyorum fotolarına, helga lovekaty ismi çok beğeniyorum göğüslerinin dolgunluğunu, şeklini. Öyle olmasını çok istiyorum ama biraz hayal gibi :) son aylarda bu protez yüzünden hayatımda hiç görmediğim kadar çok göğüs inceledim yarın Fatih beyi arıcam ulaşabilirsem konuşup randevu alcam. P.tesi de Dr. Ebru Durmuşoğluyla randevum var bakalım o ne dicek..
Yine ben anılmısım:) nazar degerse senden bilecem bak surekli masallah de emi
Evet hic kimse cc ye takilmasin kesinlikle rakam buyuk diye buyuk olmuyor yani..
Benim 325 cc takıldı ama göğüs cebim darmış ben çok zayıfım canım 46 kiloyum. Hatta protez belli olmasın diye Fatih bey yağ enjekte etti bacaklarımdan alıp.. benim konum var ayrıntıları ordan da öğrenebilirsin.. hepimizin dediği gibi dolgunluk cc ile alakalı değil göğüs kafesiyle alakalı birşey Ceylan var burda 375 cc onun gerçi daha yeni ameliyat oldu sayılır ama betüşün 325 olmasına rağmen çok daha dolgun gözüküyor (betişüm maaşallah :)) )
Allah razı olsun valllaaaadarısı tüm dolgun sevenlerin basina :)
Kııızzz sevdiğimden bahsediyorum her yerde, maaşallahı ekliyorum canım
Kafam çok karışık, kime ameliyat olacağımı bilemiyorum. korkularım var ya istediğim gibi olmazsa hem ikinci kez ameliyat olacak maddi gücüm hemde cesaretim yok. çok iyi düşünüp karar vermeliyim. cc ye takılma diyosunuz ama ameliyattan sonra küçük olursa, görünüş olarak ya beni tatmin etmezseSunuda belirteyim ben cenk beyın 500 cc yaptıgı hastasınıda gördüm ve hasta kendısı ısrarla 500 istemiş ve cenk beyde yapmış. Görünüm güzel mi ben begenmedim. Protez güzel oturmusama kadına ıkı kat fazla olmus. Tabi bunlar istekler kadın butun sorumluluk bende diyerek girmiş amelıyata. Cenk bey ve diğer cerahlar buyukten kacmaz ama riskli görürmü evet. Dalgalanma olabılır,gec iyilesir,protez cevresı su toplar gibi riskler var ve olabılecegı soylerler. Cenk beyin farkettıysen rısklerı ve olabılecegı soyleyıp hastayı cok beklentıye sokmayan bi tarzı var. Takılmaz ona amelıyat olup olmamana
Sen yinede iyi arastır. Yaparım dıyıp seni rezil eden cerrahlarda var. Dikkat et arastırma yaparken.
Nekadar cok doktor okadar kada karısıklıgı. 2-3 doktoru sec onlarla görüs. Herkes korkuyla gözünü karartarak girdi bu ameliyata kafada hep bir 'acaba' sorusu. Ama cesaret olmadan da olmaz. Kimse 2.ameliyati istemez aksi durum olmazsa cunku o agrilari birdaha yasamak var hem maddi hem manevi zor . doktora ne istedigini nasil bisey istedigini cok iyi anlatmalisin birde doktor ne derse ona uy . sana uymadigi halde buyuk diye tutturursan evet abez goruntude olur dalgalanma da olur hic hos durmaz. Hayirlisi olsun hakkindaKafam çok karışık, kime ameliyat olacağımı bilemiyorum. korkularım var ya istediğim gibi olmazsa hem ikinci kez ameliyat olacak maddi gücüm hemde cesaretim yok. çok iyi düşünüp karar vermeliyim. cc ye takılma diyosunuz ama ameliyattan sonra küçük olursa, görünüş olarak ya beni tatmin etmezseevet yaparım diyen de var tabiki sonrasında protez içerde katlanırsa dalgalanma yaparsa bu da büyük sıkıntı benim için. off kızlar ne yapcağımı gerçekten bilmiyorum. günlerdir bunu düşüyorum
Amin inşallah. Geçen hafta Cenk Tokat ile görüştüm, çok içime sinmedi. Bu akşam Ebru Durmuş ile görüşeceğim. Fatih Uygurla da görüşmek istiyorum ama teli cvp vermiyor. Whatsapptan yazdım, instagramdan msj gönderdim yanıt alamadım. bu hafta içinde bir karar verip ameliyat için gün almam gerekiyor artık..Nekadar cok doktor okadar kada karısıklıgı. 2-3 doktoru sec onlarla görüs. Herkes korkuyla gözünü karartarak girdi bu ameliyata kafada hep bir 'acaba' sorusu. Ama cesaret olmadan da olmaz. Kimse 2.ameliyati istemez aksi durum olmazsa cunku o agrilari birdaha yasamak var hem maddi hem manevi zor . doktora ne istedigini nasil bisey istedigini cok iyi anlatmalisin birde doktor ne derse ona uy . sana uymadigi halde buyuk diye tutturursan evet abez goruntude olur dalgalanma da olur hic hos durmaz. Hayirlisi olsun hakkinda
Kızlar selam, Fatih Uygurdan randevu almak istiyorum ama internette web sayfasındaki numarasına cevap veren yok. sizde başka numarası varmı ? Teşekkür ediyorum şimdiden :)
Kızlar günaydın, meme ucu kesisinden protez taktırma konusunda ne düşünüyorsunuz ? bu yöntemle protez taktıran sorun yaşayan var mı aceba ? Teşekkürler.
Günaydın, randevum vardı meme ucu kesisi ile protez takılcak. göğüs ucundaki harelerim biraz büyük görüntü olarak hoşuma gitmiyor. o kahverengi kısmı küçültmek için meme ucu kesisini tercih ettik. haftaya salı sabah ameliyatım var. Fatih bey çok geç döndü mesajlarıma, o döndüğünde ben başka bir doktora muayene olmuştum konuşup anlaşmıştık bileRandevu aldın mı ?