- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.521
Dediğiniz gibi herkesin kendi kararı :) üzerinize alınmanız da sizin probleminiz...bence konuyu uzatıp gerginlik yaratmanıza gerek olan bişey yok lakin ben hiç ilgilenmiyorum:)
Ben biraz geriye gittim de puzzle oturdu şimdi.. Fayih beye ameliyat olmuştun baya da konuşmuşuzYuvarlak 325 cc mentor plus profil takıldı çok memnunum canm.bende ilk fatih beye gittim ve kararımi verdim..15 gün sonra da ameliyat oldum.dikleştirmede var benim..hic bi sıkıntı yaşamadm şükür...
Dual plandır canm sana yapcak olduğu benimde dual.yaģ enjekte edilmedi bana yuvarlak protez artı dikleştirme yapıldı.hiç bir komplikasyon yaşamadm herşy tıkırında ilerliyoruz.dimdik ayaktayız :)..3 hafta yeterli olur sadece protez yapılcaksa zaten daha çabuk toplarsın kollarıni da zorlamadıktan sonra hızla iyileşirsin.benim dikleştirmede olduğundan dikiş az fazlaydı bide korku bişey olursa ya diye kendime baktırdım :))..ama 3 hafta bana da yeterli gelmişti 15 günden sonra hızlandı iyileşme bayaBen biraz geriye gittim de puzzle oturdu şimdi.. Fayih beye ameliyat olmuştun baya da konuşmuşuzkas zarı gibi bişey dedi doktor kas altı yapmıcam dedi seninki de mi öyle.. Bide ben 15 tatilden 1 hafta önce olmayı düşünüyorum. Toplamda 3 hafta evde olacağım yeterli mi? Ve yağ enjekte edildi mi sana da? Kusura bakma çok soru sordum kesin Fatih beye ameliyat olacağım bi tek seni tanıyorum ve bidakine ameliyat için gideceğim. Herangi bi komplikasyon oldu mu ? Diyorum ya sanki yarın olacakmış gibi davranıyorum ama
Çook mutlu oldum çook teşekkür ederim rahatlattın valla beniiDual plandır canm sana yapcak olduğu benimde dual.yaģ enjekte edilmedi bana yuvarlak protez artı dikleştirme yapıldı.hiç bir komplikasyon yaşamadm herşy tıkırında ilerliyoruz.dimdik ayaktayız :)..3 hafta yeterli olur sadece protez yapılcaksa zaten daha çabuk toplarsın kollarıni da zorlamadıktan sonra hızla iyileşirsin.benim dikleştirmede olduğundan dikiş az fazlaydı bide korku bişey olursa ya diye kendime baktırdım :))..ama 3 hafta bana da yeterli gelmişti 15 günden sonra hızlandı iyileşme baya
Çook mutlu oldum çook teşekkür ederim rahatlattın valla beniidemek benimkilere yağ enjekte şart senin fiyat çok uygunmuş ben şimdi olursam 7.000 ocaktan sonra olursam fiyat artar diye gün vermediler oysaki kapora filan da verecektim. Kimbilir ne kadar olcak.. Napalım o zamana kadar biriktireceğiz artık
Bende duydum şok oldum ki bide bu artmamış haliymişİyi demediniz birkaç ay önce 6500dü hemen Nasıl artmış
Peki nasıl durumuna göre? Mesela meme ucu başka şekil bakıyosa gibi mi yoksa giyimine kuşamına göre miGenellde senede bır oluyo. Bide her hastanın durumuna gore degısıyo. O yuzden cerrahlar telde fıyat vermez.
Tamamdır evet standardın önüne geçer.. Bakalım benim sadece silikon konulacak. Başka bi durum olsaydı söylerdi heralde ha bide yağ enjekte edilecek. Ama çok yüksek yaa :/Yapılan işlem daha cok. El emegı gıbı dusunun
Yağ dolgusu da yapılacak ya belki ondan öyle demiştir. Dediğiniz gibi el emeği daha fazla oluyor sonuçtaYapılan işlem daha cok. El emegı gıbı dusunun
Ben 49 kiloyum üst 34 beden filan yani omuzlarım küçük alt 36 beden. 1.60 boyum var. Belki olabilir ama bunun açıklamasını uapması gerekmiyormuydu? Bana hastanenin belirlemiş olduğu fiyat bu o zamana kadar değişebilir dedi..Ama böyle de rippling problemi olmaz sanırım sizin açınızdan daha iyi olmuş aalında. Siz çok mu zayıfsınız acaba?Darkness14
Ben 49 kiloyum üst 34 beden filan yani omuzlarım küçük alt 36 beden. 1.60 boyum var. Belki olabilir ama bunun açıklamasını uapması gerekmiyormuydu? Bana hastanenin belirlemiş olduğu fiyat bu o zamana kadar değişebilir dedi..
Aynen haklısınız hepsinde ayrı bi stres sinirli agresif.. Ki aynen araştırıp gitmek bilinçli olmak çok önemli. Çok geçmiş olsun geçmiş zaten de :) Aklıma gelmeyen, ben kapora vermek istiyorum du aslında. Yoksa aklıma gelen bütüm soruları sordum. Hatta baya araştırmışsınız dedi bi ara oo teorik kısmına geçtiniz filan dedi :) kapsül oluşumu, dalgalanma, dren.. Kaç cc yapacağına kadar sordum. Ama dediğiniz gibi cc ye takılma dedi ameliyatta deneyerek yapacağım dedi. Hatta üst kısmım çok zayıf ve göğüs dokum yok sizce yuvarlak belli olmaz mı dedim. Yağ enjekte edicem dedi. Kafamda soru işareti bırakmadı hiç maddiyat dışında :/ göğüs kafesinin geniş olması çok güzel keşke benim de olsa, minnacık omuzlarım varBenimle benzer ölçüleriniz var ama benim göğüs kafesim geniş keşkr kaç cc düşündüğünü söyleseydi Fatih bey tabii ameliyatta bir daha karar verebilir yani değişebilir durumlar ama ben şöyle düşündüm ameliyatta deneyip sizin için en iyi olanı yapacağım deseydi tabii daha iyi olurdu. Benim alt ve üst 34 beden 161 boy 47 kiloyum ama göğüs altı çevrem 78 cm burda bazı arkadaşlardan ölçülerini sorduğumda kalıp olarak daha iri olanlar gibi göğüs kafesim var ama bu bana artı mı sağlar daha iyi mi olur bilemiyorum ben 9una randevu aldım bakalım benim ne olacak. Keşke siz sorsaydınız doktorun yanında insanın aklına birşey gelmiyor değil mi :)) bir de çoğu doktor soru soran Hastayı sevmiyor geçenlerde ramotolojiye gittim demiştim ya devlet hastanesiydi doktora kalsa 2 yıllık rapor yazdı bana hemen ben de soru yağmuruna tutmaya başladım benim neyim var düzeltmek için ne yapabilirim vs vs bir sürü soru sordum doktor da kızdı çok konuşuyorsun diye sorularımın hiçbirini cevaplamadı ona göre 2 yıl yazdığı ilaçları kullanmalıymışım kuzu kuzu ilaçlar da öyle hafif ilaçlar değil neden sorgulamayım belki sonra başka doktora gideceğim benim bir rahatsızlığım vardı şunlardan dolayı şu ilaçları kullandım vs diyebilmeliyim hastanın bilinçli olması çok önemli çünkü doktor değişir belki belki elinizde evrak vs bulunmaz ama yeni doktora gittiğinizde bunları siz doktora anlatabilirsiniz eğer bilinçli olursanız maalesef öyle Bi sistem yok doktorlarımız kapalı kutu gibiler
Aynen haklısınız hepsinde ayrı bi stres sinirli agresif.. Ki aynen araştırıp gitmek bilinçli olmak çok önemli. Çok geçmiş olsun geçmiş zaten de :) Aklıma gelmeyen, ben kapora vermek istiyorum du aslında. Yoksa aklıma gelen bütüm soruları sordum. Hatta baya araştırmışsınız dedi bi ara oo teorik kısmına geçtiniz filan dedi :) kapsül oluşumu, dalgalanma, dren.. Kaç cc yapacağına kadar sordum. Ama dediğiniz gibi cc ye takılma dedi ameliyatta deneyerek yapacağım dedi. Hatta üst kısmım çok zayıf ve göğüs dokum yok sizce yuvarlak belli olmaz mı dedim. Yağ enjekte edicem dedi. Kafamda soru işareti bırakmadı hiç maddiyat dışında :/ göğüs kafesinin geniş olması çok güzel keşke benim de olsa, minnacık omuzlarım vargaliba büyüklüğünü belirleyen göğüs kafesi.. Ya rica etsem gittiğinizde sorar mısınız kapora versek fiyat bu fiyattan olur mu diye? Ama sıkıntı olacaksa hiç önemli değil..
Kas ağrısı galiba değil mi eklem ağrıları.. Allah sabır versin çok zordur. Evet olabilir araştırma yaptığımı düşünmüş olabilir ama ben de doğallıktan yana olduğumu söyledim hep. Kıyaslama yapacağımı düşündü belki de. Cc ye takılmamam gerektiğini yani tamamen ona güvenmemi söylemek istedi diye düşündüm :) doğal olması tarafı olduğunu söyledi belki ondandır. Ama bu doktordan önce gittiğim doktor beni hiç mi hiç tatmin etmemişti Fatih beyin gözün içine baktım hep çok güzel anlattı her şeyiTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama maalesef geçmedi sadece o doktorun dediklerine biat etmedim ayın 6sını bekliyorum farklı bir doktora randevu aldım ordan çıkan sonuca göre hareket edeceğim. Sonra 9unda da Fatih beye muayene olacağım öncesinde de ramotoloji doktoruma danışacağım herhangi bir sorun olur mu diye.. Fatih beyin kendi muayenesi olsaydı belki dediğiniz gibi olabilirdi ama kurumsal hast. Olduğu için kapora verme gibi Bi sistemin olduğunu sanmıyorum. Söz vermeyim ama unutmazsam sorayım sizin için. Ben yine diyorum cc konusunu size söylemesi lazımdı muayene doktorun kararlarını bilmek için var sonuçta zaten ameliyat olmak içim gidiyoruz muayeneye yani biliyoruz bu muayenenin sonunda ameliyat kararı çıkacak eğer memnun kalırsak o Zaman herşeyi konuşmak lazım ha dediğim gibi daha önceden muayenede belki 300 cc demiştir de ameliyatta 325 koymuştur bu durumlar değişebilir zaten bence doktor bizi gördüğü Zaman kafasında ne yapacağını kaç cc takacağını belirlediğini düşünüyorum çünkü bu iş yılların tecrübesi ameliyatta her çeşit silikonu deneyip koyacak hali yok bilir yani kaçla kaç arası konacağını ve aslında bunu bilmek bizi daha da heyecanlandırır bence doktorların cc söylememesi biraz da sanırım araştırma yapıp büyük/küçük diyeceğimizden dolayı olmalı.
Canm ben ocakta 6 bine oldum şimdi 7 bin olduysa ocakta 7500 anca olur sanki birden 1000 lira artış uapmazlar galiba.taksit imkanları da var görüstünmu ama fiyat degişiyo taksitte diye biliyorum.aralık son günü ameliyat ol sen zam gelmeden :)))..emin ol en doģal duranini yapacaktır.bana da cc söylememişti ilk muayenede sadece doğallıktan yanayım demişti.ameliyat günü cizimde tekrar sordu çok büyük istememiştn dimi diye bende dedim çokta küçük olmasn yani yine dolgun istiyorum az ben burdaym desinler demiştim ve öyle de oldu.bundan fazlası olsaydı koltuk altıma doğru yaklaşirlardı rahatsızlik verirdi.Kas ağrısı galiba değil mi eklem ağrıları.. Allah sabır versin çok zordur. Evet olabilir araştırma yaptığımı düşünmüş olabilir ama ben de doğallıktan yana olduğumu söyledim hep. Kıyaslama yapacağımı düşündü belki de. Cc ye takılmamam gerektiğini yani tamamen ona güvenmemi söylemek istedi diye düşündüm :) doğal olması tarafı olduğunu söyledi belki ondandır. Ama bu doktordan önce gittiğim doktor beni hiç mi hiç tatmin etmemişti Fatih beyin gözün içine baktım hep çok güzel anlattı her şeyive o güveni verdi. Haklısınız hastane olduğu için olabilir. Belki yeni yıl olmadan bi ararım gün almak istiyorum diye. Umarım yardımcı olurlar. Benim tek takıldığım fiyat oldu. Düşündüğümden yüksek çıktı
inş dediğin gibi 500 kadar artarCanm ben ocakta 6 bine oldum şimdi 7 bin olduysa ocakta 7500 anca olur sanki birden 1000 lira artış uapmazlar galiba.taksit imkanları da var görüstünmu ama fiyat degişiyo taksitte diye biliyorum.aralık son günü ameliyat ol sen zam gelmeden :)))..emin ol en doģal duranini yapacaktır.bana da cc söylememişti ilk muayenede sadece doğallıktan yanayım demişti.ameliyat günü cizimde tekrar sordu çok büyük istememiştn dimi diye bende dedim çokta küçük olmasn yani yine dolgun istiyorum az ben burdaym desinler demiştim ve öyle de oldu.bundan fazlası olsaydı koltuk altıma doğru yaklaşirlardı rahatsızlik verirdi.