izmirde gögüs büyütme ameliyatı

YENİDEN 2.AMELİYATIMI OLMAYI ÇOK İSTERİM AMA YENİDEN BÜTÇE AYARLAMAM ZOR.EŞİMDE İSTEMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Cidden kafana takma tadını çıkart. Benim her gün gördüğüm çok yakın arkadaşımda 360cc var kocaman gözümü ordan alamıyorum üstelik bana göre daha iri bir kadın ve yaş olarak da büyük ama inan abartı duruyor. Erkekler de aynı fikirde.
Şu an 275 inanılmaz doğal vücuduma uygun. Kıyafet bedenim değişmedi yine 34-36 giyiyorum. iç çamaşırı olmadan giydiğim elbiseler kusursuz duruyor. ilk 2 ay ben de küçük mü oldu acaba dedim ki en büyük korkum büyük olmasıydı düşün yani. Ama belli bir cc üzeri doktor istese de yapamaz senin vücudun göğüs kafesi meme çapın kas dokun hepsi etkili.
Doktorunla konuş sor bakalım max ölçüyü mü yapmış. doktorun kim bu arada?

DOKTOR İZMİRDE ERAY COPCU.AMELİYAT SONRASI TAMAMEN İLGİSİZ.AMELİYAT OLANA KADAR MÜTAVAZİ SONRASI KAYIP
DOKTOR 300-325 TAKALIM DEMİŞTİ BENDE ÇOK BÜYÜK OLMASIN BÜYÜK İSTEMİYORUM DEYİNCE 275 İ TAKMIŞ
BENDE DR İŞİNE KARIŞTIM AALINDA ONA BIRAKSAM 300 YADA 325 İ TAKMAYI DÜŞÜNÜYORDU

ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz

ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Bugün kontrole gittim ilk günkü gibi çok ilgilii davrandıı çok mennnum çok

Merhabalar ufak bilkay meme büyütme ameliyatını ne kadara yapıyor lütfen yardımcı olur musunuz çok acil . Aradım fakat bilgi verilmiyor .:-(
5 500 tl

Cenk tokat bana 300 cc takabilirm en fazla demişti

Cenk tokat bana 300 cc den fazla takılmaz size demişti onuda denerim demişti

boy ve kilonuz kaç? göğüs kafesiniz nasıl?

Merhaba fotoğraflarınızı rica etsem görebilir miyim? teşekkürler.

ebru durmuşa ameliyat olan var mı ? bayan olduğu için düşünüyorum erkek doktora rahat muayene olamama gibi bir takıntım var malesef ve elimde değil bu durum, çok çekiniyorum. ameliyat sonrası kas altı olması halide bir hafta sonra işe dönebilirmiyim insanlar farkedder mi hareketlerimden ?

burada ona ameliyat olan bı hastası amelıyat bitene kadar cok ilgili ama ameliyattan sonra sorun yasadıgınızda ilgilenmiyor,telefonlara cevap vermıyor dıye yazmıstı. Biraz araştırın sitede mutlaka ona amelıyat olan bırıne denkgelırsınız. Bayan doktor dıye takıntı yapmayın bence. İşinde iyi olmasına dıkkat edın.

Kollarını ve bedenını kullanacagın bı ısın yoksa yaanınsureklı ayakta degilsen ve agır kaldırmassan 1 hafta yeterlı ama ılk ıkı hafta mumkun oldugunca kollarını dırsekten hareket ettir.

Doktor konusundaok haklısın ama işte çık çrkiniyorum ne yazık ki. Ebru durmuşa ameliyat olanları çok araştırdım ama yorum bulamadım. Peki bir haftanın sonunda kısa mesafe araba kullanabilirmiyim, kollarımı kaldırmam mesela raftan bir şey almam nekadar zaman alacak? Çevremdrki insanlar anlamadan atlatabilmek derdim.

Arkadaşlar 4 aralık cuma günü Cenk Bey'e ameliyat oldum.Bu forum sayesinde çok şey öğrendim, en başta Gizem olmak üzere hepinize teşekkür ederim.Cenk Bey'den ve hastaneden yana hiç bir sorunum yok çok memnunum.ama ben hayatmda ilk kez ameliyat oldum bu sebeple benim ilk iki gunum, ozellikle ilk gunum cok zor gecti acımdan.ama herkes de farkli tabi bu surec.benim kas alti dual plan 300 cc high profil takildi.Boyum 1.72 kilom 61.cok buyuk olmasin dogal olsun dedim.bugun ilk kez bandajim acildi ve gordum.biliyorum ilk zamanlar cok yaniltici ama gozume cok kucuk geldi dilerim zamanla guzellesir..

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır izmirde iyi bir estetik doktoru araştırıyorum. Burun estetiği ve göğüs estetiğimi birlikte yaptırmak istiyorum. Doçent doktor Fatih Uygur un hakkında çok olumlu yazılar okuyorum. İzmirin en iyi estetik doktoru olduğu söyleniyor. Kendisi ile görüşmeyi düşünüyorum. Bu konuda tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…