izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Slm gizeml, cok arastirdim ve bende augustosta cenk beye ameliyat olma karari verdim fakat yurt disinda oldugum icin sadece email yoluyla görüsebildik cenk beyle dikisleri kendi kaybolan iplemi yapiliyor? Öyle degilse kac gün sonra aliniyo dikisler? Ve gögüslerini yaptirdintan sonra emziren varmi aramizda? Benim kendi dokum var biraz onun icin emzirdikten sonra sarkma olur diye korkuyorum
Kendinden eriyen kullanıyo. 1hafta. 10 Gun kalman yeterli. Bnm 5 yıl bitck ama ben bekarım. Evli olsn varsa onlar yazsa daha dogru bılgı alırsın.

Cenk bey ilk muayeneden para alıyor mu? Ödeme şekli nasıl oluyor ? Fiyatları ne civarlarda? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Bir de 8 aylık bebeğim var. Ameşiyat sonrası süreç nasıl? Çocuğumla ilgilenmemi engeller mi ?

Son düzenleme:
Cenk bey ilk muayeneden para alıyor mu? Ödeme şekli nasıl oluyor ? Fiyatları ne civarlarda? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Bir de 8 aylık bebeğim var. Ameşiyat sonrası süreç nasıl? Çocuğumla ilgilenmemi engeller mi ?
150 tl muayene ucretı var degısmedıyse. Bunu amelıyat olursan ameliyat ücŕetinden düşüyo. Emzirmeyı bıtırmen lazım bılddıgım kadarıyla. Cenktokatın sayfasonda maıl adrresı var oradan maıl atıp bılgı alabılırsın emzırme sonrası ne kadr beklemenle ilgili

Evt 150 tl ucret aliyor ameliyat ucreti 6 bin ondan dusuyor odeme nakit demisti bana tabi ona olmadigim için farkli secenek varmiydi bilmiyorum. Bn emzirme bittikten 5 ay sonra gittim muayeneye sormamisti ne kdr geçti diye. Ilk zamanlar gerckten zor bn 1 hafta sonra yanliz klmistim 21 aylık kizim halaaa kucagimdayken rahat degilim 2 ay oldu ama suan daha kolay olabilir belki bebek henuz daha az hareketli daha cok duzenlidir

Emzirme bitti arkadaşlar 5.5 aylıkken Bıraktı oğlum emmeyi. Ben kışa olmak istiyorum ameliyatı. Ne zamandır düşünüyorum ama bebeğimi emzirmemi engeller diye istemiyordum. 2 Çocuğum oldu artık sıra kendimle ilgilenmeye geldi:) zaten küçüktü göğüslerim emzirirken büyüdüler tabi ama emzirme bitince söndüler şimdi hem küçük hem de biraz sarkıklar artık bu kışa bu işi bitirmek istiyorum gerekirse kredi çekicem.özgvenimi çok etkiliyor bu durum. İnşallah güzel sonuçları olur

Evt 150 tl ucret aliyor ameliyat ucreti 6 bin ondan dusuyor odeme nakit demisti bana tabi ona olmadigim için farkli secenek varmiydi bilmiyorum. Bn emzirme bittikten 5 ay sonra gittim muayeneye sormamisti ne kdr geçti diye. Ilk zamanlar gerckten zor bn 1 hafta sonra yanliz klmistim 21 aylık kizim halaaa kucagimdayken rahat degilim 2 ay oldu ama suan daha kolay olabilir belki bebek henuz daha az hareketli daha cok duzenlidir
Siz kime ameliyat oldunuz? Niçin Cenk Tokat'ı tercih etmediniz?oğlum o zamana hareketlenir kucağa almadan olmuyor zaten bu aylarda. Çok zorluk çeker miyim sizce? Öğretmenim gündüzleri okulda Olacağım. Çalışma Hayatımı etkilemez değil mi?

Siz kime ameliyat oldunuz? Niçin Cenk Tokat'ı tercih etmediniz?oğlum o zamana hareketlenir kucağa almadan olmuyor zaten bu aylarda. Çok zorluk çeker miyim sizce? Öğretmenim gündüzleri okulda Olacağım. Çalışma Hayatımı etkilemez değil mi?
Cenk bey bana max 275cc koyarim demisti ben ekolde Fatih Uygura oldum 350cc koydu dokum hic yoktu aynen emzirmeden dolayi biraz gevsek deri vardi sadece o yüzden ona olmadim. Kisin olmak yaza kadr toparlanma acisindanda iyi bencede yani kollarda bir sure kuvvet az oluyor ama ben 15 gunden sonra idare edilcek duruma gelirsiniz basa gelince çekiliyor zaten korkmayin bence yaptirin gitsin:KK48::KK66:

Cenk bey bana max 275cc koyarim demisti ben ekolde Fatih Uygura oldum 350cc koydu dokum hic yoktu aynen emzirmeden dolayi biraz gevsek deri vardi sadece o yüzden ona olmadim. Kisin olmak yaza kadr toparlanma acisindanda iyi bencede yani kollarda bir sure kuvvet az oluyor ama ben 15 gunden sonra idare edilcek duruma gelirsiniz basa gelince çekiliyor zaten korkmayin bence yaptirin gitsin:KK48::KK66:[/. Dikleştirme yapıldı mı sizde? Onun ödeme koşulları ve fiyatı nasıldı?

Memnunsunuz şimdi değil mi? Benim boyum 1.60 o yüzden çok büyük kullanılmaz belki . Dikleştirme benim de olmaz
Ya buyukluk olarak memnunum daha bile.buyuk olabilirdi belki bende 168im 53 kgyim dalgalanma sorunum var bir goguste derim ince kaslarim zayif sanirim.bu yuzden silikon kamufke olmadi ama disardan belli diil gorusmesi ucretsiz gidip gorus onunlada bisi kaybetmezsin

Arkadaşlar bu foruma aylardır bakıyorum belirli isimler var sadece onlar da 5500 den baslıyor. burun estetiğine para döküp hüsrana ugrayan biri olarak gögüs işine minimum para vermek istiyorum :) ben bir arkadaşımdan devlet hastanesini duydum acaba bu şekilde devlet hastanesinde gögüs büyütme işlemi yaptıran var mı?
Ayrıca gögüs estetiği yaptıran arkadaşların beni izlemeye almasını rica ediyorum. burda 275 cc den 500 cc e kadar yaptıranların oldugunu okudum ve kararsız kaldım. yani ben çok büyük istemiyorum ama burdaki yorumlardan daha sonra küçük gelip pişman olmaktan korkmaya başladım.

Merhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.
Geniş bir zamanda ameliyat öncesi ve sonrasındaki tüm süreçleri detaylı anlatacağım.
Ama şimdilik söyleyebileceğim kesinlikle gözünüzde büyütülecek korkulacak bir operasyon değil. Cesaretiniz asla kırılmasın.
dikleştirmede yaptırmışmıydınız sadece büyütme mi yaptırdınız

X