- 9 Mart 2012
- 341
- 230
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.301
Meraba gizeml ben izmirde yaşıyorum seneye ameliyat olmak istiyorum cenk beyi duymustum senin de tavsiyenle kararlastirdim gibi buyuk ihtimalle doktorum cenk bey olur benim gogus dokum hic yok diyebilirim 50 kiloyum 170 boyum 350 cc falan mi takar acaba bana bi fikrin var miBen cenk beyin yaptigi memelerle 5. Senemdeyim. onemli olan ne istedigini iyi belirtmek. cenk bey kucuk proteze kacan birisi degil. Ben hep vucuduma gore olsun ne buyul ne kucuk olsun dedim. Istedigimi iyi anlattim ve tam istedigim gibi oldu.biz sadece buyukluk acisindan bakiyoruz ama onlar ilerisinide dusunuyo. Mesela doktorlar caplariinizi olcuyo ve ona gore minimum ve maksimum olculer var ellerinde ona gore soyluyorlar. Benim meme dokum sifirken ben c cup kullaniyorum Suanda. Ve 5. Senem bitecek 12 temmuzda doktorum herzaman arkamda. Herbizmire yolum dustugunde hem ziyaret hemde kontrole gidiyorum. Atiyorum kapsul olusumu baslasa ben anlamam belki ama doktorum bunu cok rahat anlar. Yani ne istedigini iyi belirttigin surece ve doktor vucuduna uygun gordugu surece hangi doktor olursa olsun istediginiz sonucu alirsiniz. Ben alabildiginin en buyugu dedim cenk beye ama bi pamela da olmasin dedim sonuc mukemmel. Al izlemeye oncesi ve sonrasi var albumde.
Ben de cenk bey düşünüyorum seneye olucam ameliyatimi bana da küçük mu takar acaba korkuyorum göğüs dokum neredeyse hic yok 50 kiloyum 170 boyum fatih beyi de dusunucem o zaman ikisiyle de gorusup oyle karar veririm iyiki büyük taktirmissin küçük taktirip pisman olan cok kişi gördümCenk bey bana da taşma olur yanlardan dedi 250 275 benim zorumla 300 takıcaktı
1 65 boyunda 50 kiloyum fatih bey de 300 istiyorum deyince 300 zmanla beğenmez küçük dersin dedi çok mennunum resim yarın yükleyeyim
Fiyat bilgisi verebilirmisiniz? bende İstanbul yada İzmir'de olmayı planlıyorumMerhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.
Geniş bir zamanda ameliyat öncesi ve sonrasındaki tüm süreçleri detaylı anlatacağım.
Ama şimdilik söyleyebileceğim kesinlikle gözünüzde büyütülecek korkulacak bir operasyon değil. Cesaretiniz asla kırılmasın.
Fiyat bilgisi verebilirmisiniz? bende İstanbul yada İzmir'de olmayı planlıyorum
Canım Hastahanede kac saat kalmak zorundasın amelıyattan sonra kalkıp eve gıtme şansımız var mıizmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.hihoyyyt
1 gun yatırıyolar genelde ama hasta cıkmak ıstıyosa ve problem yoksa cıkıs yapmasında kalmayabılıyo.Canım Hastahanede kac saat kalmak zorundasın amelıyattan sonra kalkıp eve gıtme şansımız var mı
canım onların olculerı var. çapını hesaplıyo ve sana en uygun olanı soyluyo.Meraba gizeml ben izmirde yaşıyorum seneye ameliyat olmak istiyorum cenk beyi duymustum senin de tavsiyenle kararlastirdim gibi buyuk ihtimalle doktorum cenk bey olur benim gogus dokum hic yok diyebilirim 50 kiloyum 170 boyum 350 cc falan mi takar acaba bana bi fikrin var mi
cenk beyin küçük protez taktıgı ımajını atın bı uzerınızden. kımse kımsenın vucut yapısını bılmıyor. benım mesela omuzlar genıs gogus kafesı geıs bende guzel durmayan 325 cc , dar gogus kafesıne sahıp bırınde cok hos durabılıyor.Ben de cenk bey düşünüyorum seneye olucam ameliyatimi bana da küçük mu takar acaba korkuyorum göğüs dokum neredeyse hic yok 50 kiloyum 170 boyum fatih beyi de dusunucem o zaman ikisiyle de gorusup oyle karar veririm iyiki büyük taktirmissin küçük taktirip pisman olan cok kişi gördüm
değişiyor cnm doktora göre..ben 6 bin ödiycem 10lara kadar çıkan doktorlarda var ama 5den aşağı zor bulunuyoArkadaşlar güncel fiyatlara ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.