izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Arkadaşlar 4 aralık cuma günü Cenk Bey'e ameliyat oldum.Bu forum sayesinde çok şey öğrendim, en başta Gizem olmak üzere hepinize teşekkür ederim.Cenk Bey'den ve hastaneden yana hiç bir sorunum yok çok memnunum.ama ben hayatmda ilk kez ameliyat oldum bu sebeple benim ilk iki gunum, ozellikle ilk gunum cok zor gecti acımdan.ama herkes de farkli tabi bu surec.benim kas alti dual plan 300 cc high profil takildi.Boyum 1.72 kilom 61.cok buyuk olmasin dogal olsun dedim.bugun ilk kez bandajim acildi ve gordum.biliyorum ilk zamanlar cok yaniltici ama gozume cok kucuk geldi dilerim zamanla guzellesir..
işk zamanlar ozellıkle ılk gun insan kendıne cok kızıyo bu acıya degermı dıye ama emın ol kı degıyo. ilk basta bana bıle 375 cc az gelmıstı ama zamanla protez oturup yumusayınca ve normal sutyen takmaya baslayınca emın daha dolgun gelecek gozüne ve suan bana mesela bunun daha buyugu yürüyen meme yaparsı mesela. o hızden bu surec zaman gerektıren bı surec. oyle hemen ıyılesmıyosjn. agrılar gecıyo hareketler normale donuyo ama yumusama protezın yerıne oturması 6-12 ay gıbi bı surece tekabul edıyo. mesela ).aydan sonra dıkıslerın kızarıklıkları gecıyo gibi

Evet canım haklısın, kesinlikle sabır isteyen bir süreç.1 ay oldu şu an bile çok farkediyor.Fakat benim sağ göğsüm sola göre geç iyileşiyor,normal demişti Cenk Bey fakat işte ikisi de iyileşsin istiyorum :) Tamamen normal hayatıma döndüm şükür çok ağır bir şeyi kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum ki evli olduğum için yapmak zorundayım da..1 ay yeterli değil mi normale dönmek için ?

asminreina asminreina ben kendim için büyük bir adım atıp pazartesi Gününe cenk tokatan randevu aldım! Çok fazla heyecanlıyım. Biraz sarkma da var gibi emzirmeden ötürü bakalım sadece protez ile toparlanabilecek durumdalar mı merak ediyorum. Kızım emmeyi yeni Bıraktı,ameliyat ne zaman olur bilmiyorum hiç,hatta maddiyatı bile henüz ayarlamadım ama kesin kararımı verdim ameliyat Olacağım. Hem doğal hem de bakınca çok güzel durmalarını istiyorum
nasıldı ameliyat. cenk tokatı önermiş gizeml, sonuçtan memnun musun? şu anda normal forma girdiler mi? pişmanlık var mı?

Merhaba arkadaşlar :) foruma yeni katıldım sayenizde bir cok bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. Meme protezi yaptırmak istiyorum göğüslerim çok küçükler. Bugün Dr. Cenk Tokat'ın muayenehanesini aradım, fiyat araştırması yapıyorum ve Cenk bey hakkında güzel yorumlar okudum. 6000 TL fiyat söylediler, ortalama bir rakammış. Ödeme koşullarını sorduğumda ise nakit çalıştıklarını söylediler. Taksitlendirme kredi kartıyla ödeme vs olmuyormuş. Kurumsal bir yerin bu şekilde cevap vermesi biraz canımı sıktı. Sizlerin bu konuda bilgilerini merak ediyorum. Fiyat konusunda da pahalı gibi geldi ama iyi bir doktor olduğunu duydum. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :):KK54:
selam mimarikadin, cenk beyin ismini çok duyuyorum. sende nasıl oldu, sonuçtan memnun musun? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Merhabalar tam 3 yildir yaptirmak istedigim bir ameliyat sonunda 2. cocugum oldu sükür ve emzirmeden kestim ee artik sira geldi kendime ben simdi hangi doktordan randevu alayim kizlar 3 isim var aklimda 1) cenk tokat 2) ufuk bilkay 3) fatih uygur bana assgi yukari fiyatlarini yazarmisiniz ve sizce hangisi ???

Arkadaşlar yazdıklarınıza da baktım -hepsini tek tek okuyamasamda- ben hep Ufuk Bilkay ı düşünüyordum açıkcası, hatta instagramdan da takip ediyorum kendisini. Fakat Fatih Uygur adını duydum ve onunla ilgili de çok olumlu yorumlar okudum. Benim boyum 1.76 ve 57 kiloyum. Omuzlarım ve göğüs kafesim de geniş, fakat çok rahatsızım bu konuda, erkek gibi resmen hiç göğsüm yok , artık psikolojim bozuldu diyebilirim. Fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler

arkadaşlar ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.aklımda Ufuk Bilkay var. bu gün randevu için aradım sekreteri pzt. sabah arayın dedi.eylül sonu gibi de ameliyat olmayı düşünüyorum.ben de 1.64 boyunda 57 kiloyum. göğüs altı çevrem de 79 cm.küçük olup da hayal kırıklığı olsun istemiyorum. yaptırdıma değsin istiyorum.zaten yok gibiler.350 veya 375 cc gibi düşünüyorum ufuk beye meme büyütme ameliyatı olan var mı

Cenk tokat bana 300 cc den fazla takılmaz size demişti onuda denerim demişti
ekol DR FATİH Bey çookk şanslıyımki ınunla karşılaştımm izmirde gezmediğim doktor kalmadı hepsi olmaz deyip küçücük takmaya çalıştı fatih bey 375 cc taktı 6 ay oldu inanılmaz mennunum isteyene resim göneririm
Sakın küçük taktırmayın pişman olursunuz
Bugün kontrole gittim ilk günkü gibi çok ilgilii davrandıı çok mennnum çok
merhaba.. ben cenk beyle anlasmıstım ama buyazdıklarınızı okuyunca kararsız kaldım. fotç gonderebilirmisiniz lütfen

ameliyat sonrası hareketlerinize ne kadar süre dikkat etmeniz gerekiyor ; ya da ne kadar süre ameliyat olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanız gerek :)

benim de göğüs dokum yok diyebiliriz ama ameliyatı hiç düşünmedim... yapay olur; dokununca hissedilir; hep dikkatli olmak gerekir gibi düşüncelerim var... ama bu sene bikinimi giyip de ne kadar boş durduğunu görünce acaba dedim bunun tek çözümü ameliyat mıdır?

ikna olmam da zor olacak gibi ama belki yardımcı olursun... ben özellikle şu kısmına takılıyorum ; şu an hayatımda biri yok ama olduğu zaman bu durumdan rahatsızlık duyar mı... elbette kendim için yaptıracağım bir ameliyat ama... yine de insan karşısındakinin de fikrini önemsemeli böyle bir durumda diye düşünüyorum... mesela laktu sen evlisin; eşin bu konuda ne düşünüyor... ya gizeml özel bir soru ama hayatında biri varsa onun düşüncesi ne... isterseniz cevaplamayabilirsin tabii :)

bu arada ben de kimse bilsin istemem... ama bu biraz imkansız gibi sanki ...

benim sevgilim hiç memen olmasa da severdim seni dedi ,demeyebilirdi de ama insanları değil de kendini düşün çook beğendiğin bir kıyafeti,bikiniyi göğüslerin çok küçük diye alamaz utanırsın hatta içine destek koyar yine olduramazsın fakat memelerin olunca hiç düşünmeden istediğini almanın mutluluğu bence paha biçilemez .... yada şuan acaba?? diye şüpheye düşmen bile bu durumun ne kadar özgüvenini zedelediğini gösteriyor bence eğer çok çok küçükse yada benim gibi yoksa yaptır ..ben de olacağım en kısa zamanda inşallah.tabiki karar yine de senin.

QUOTE="denizilh, post: 46064473, member: 751884"]benim sevgilim hiç memen olmasa da severdim seni dedi ,demeyebilirdi de ama insanları değil de kendini düşün çook beğendiğin bir kıyafeti,bikiniyi göğüslerin çok küçük diye alamaz utanırsın hatta içine destek koyar yine olduramazsın fakat memelerin olunca hiç düşünmeden istediğini almanın mutluluğu bence paha biçilemez .... yada şuan acaba?? diye şüpheye düşmen bile bu durumun ne kadar özgüvenini zedelediğini gösteriyor bence eğer çok çok küçükse yada benim gibi yoksa yaptır ..ben de olacağım en kısa zamanda inşallah.tabiki karar yine de senin.[/QUOTE]
Evet kesinlikle katılıyorum kendin icin olunca bastaki sorunlarada katlanmak kolay ameliyat pratikte kolay basit olabilir ama kesinlikle.surec istiyor neden istediginin kimin icin istediginin onemi cook buyuk ve ne istediginin ben yaptirdim 1 sene olmak uzere bu gorunen biyerimde bi operasyon olsaydi asla alisamazdim ama simdi yaz geliyor ve ben hic tedirgin degilim :))

merhaba.. ben cenk beyle anlasmıstım ama buyazdıklarınızı okuyunca kararsız kaldım. fotç gonderebilirmisiniz lütfen
Merhaba ayni durumu bende yasamistim yildiz92 yazdiklarindan sonra bende fatih beye gitmistim hatta daha once gidip.elemistim ama 2. Kere gittim 1 Hafta sonra ameliyat oldum fatih beye cenk bey 275cc max ama zor 300cc demisti fatih bey 350cc koydu daha buyugu mumkun diilmis zaten bu bile zor sigdi ama neyseki sigdi :)

genel olarak okudum yazılarınızı. ben cenk tokata ameliyat oldum 2010 da. 2010 dakı fiyatı 4000 di suan 6 000 ve üzerinden 6 sene gectı fiyatlar genelde bu civarda. ilk bakısta tabıkı bıze fazla gelıyo belkı ama yarattıgı mutluluk ve sahillerde salına salına gezmek paha biçilemez...
ben çok arastırdım. aydında yasıyorum ve aydını direk eledim..bir docentle gorusup muayene ucretı ode sonra konusalım diyince aydın olumsuz dedım. izmirdede cenk bey ve bir iki cerrahla telde görüştüm ve içlerinde en sempatik ve saygılı davranan benı dinleyen cerrah oydu. ben acıkcası egitimine baktım. genelde o zaman yurtdıısı calısıyordu sımdıde oldugu gibi.cok ismi gecmiyordu forumlarda ama teldeki ilgisi sorularıma dolandırmadan cevap vermesi benı aydından izmire cekti götürdü. ve aneatezide erkan beyle calısıyor oda izmirin en iyi anestezi uzmanlarından. cenk bey her amelıyatına onla girer.

büyük yapma konusuna gelınce 500 cc yaptıgını bile gördüm ama yanlardan taşma yapabılıyor o yuzden siz isterseniz 500 de yapar ama vucuda gore abartılı yapmıyor.siz ne istediğinizi söylersiniz oda vucudunuza uygun sizin istediğiniz ölçülerde yapar.

mesela bu forumda beratti, pistachos 425 cc ye sahıpler.adamda göz zevki var olabılecek olana yapıyor. ve hep ameliyat öncesi kesın bısey soylemez asagı yukarı aralık verir..
ben hep buyuk istedim istediğim gibide oldu. hangı doktora giderseni gidin nasıl istediğinizi belirtin hatta resımle gidin iyi aktarın ne istediğinizi.

son olarakta 7. seneme girdim. herhangı bir sıkıntıyla karsılasmadım. doktorum her zaman arkamda. her izmire gittiğimde ugrarım cayını içerim ve kontrol yaptırırım genelde senede bır oluyo izmire gidişim. allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

herkese çok güzel ameliyat süreçleri diliyorum.

Son düzenleme:
Konuya boylesine bi aciklik getirdigin icun tesekkurler umarim bende ameliyatimi olduktan sonra ayni seyleri soyleyebilecegim. Heyecan dorukta. Cenk beye bir sekilde bir guven duydum bunda sizin desteginizde var tabiki...
Hayirlisi oksun diyelim ,)))

Konuya boylesine bi aciklik getirdigin icun tesekkurler umarim bende ameliyatimi olduktan sonra ayni seyleri soyleyebilecegim. Heyecan dorukta. Cenk beye bir sekilde bir guven duydum bunda sizin desteginizde var tabiki...
Hayirlisi oksun diyelim ,)))
güven duyulacak birisi. ben meme amelıyatı oldugumda size cok güvenıyorum ama anestezı uzmanın nasıl dedım. anestezi uzmanı aynı zamanda agrı doktoru bana ne kadar guvenıyosan onada o kadar guven dedi.erkan bey doktor tıp fakültesi mezunu. bnm hormonal sıkıntılarda var ve anestezi uzmanı özellikle kortizonu sordu ve kullandıgın ilaçlar ve hersey ne diye. cenk bey amelıyat oncesı bilgilendirme yapmıs fakat benden de duymak istedive narkoz tam kararındaydı. amelıyattan cıktım yarım saate uyandım.
burnumuda cenk bey yaptı.
anestezi cok onemlı.
ben ege ünide gecırdıgın bı ufak 30 dakıkalık operasyondan sonra cok zor uyandm baya saat gectı uzerınden o yuzden hem doktoru hemde anestezi iyi olmalı ve ıki amelıyatımdada erkan bey vardı. amelıyat bıttı yarım saatsonra uyandım. normal olanı bu ve gereginden fazla verilmemeli.

Oyle bir burun ameliyati 2 sezeryan yasadim. Subatta tekrar burun ameliyati olacagim. Insallah sag salim atlaturum bende

güven duyulacak birisi. ben meme amelıyatı oldugumda size cok güvenıyorum ama anestezı uzmanın nasıl dedım. anestezi uzmanı aynı zamanda agrı doktoru bana ne kadar guvenıyosan onada o kadar guven dedi.erkan bey doktor tıp fakültesi mezunu. bnm hormonal sıkıntılarda var ve anestezi uzmanı özellikle kortizonu sordu ve kullandıgın ilaçlar ve hersey ne diye. cenk bey amelıyat oncesı bilgilendirme yapmıs fakat benden de duymak istedive narkoz tam kararındaydı. amelıyattan cıktım yarım saate uyandım.
burnumuda cenk bey yaptı.
anestezi cok onemlı.
ben ege ünide gecırdıgın bı ufak 30 dakıkalık operasyondan sonra cok zor uyandm baya saat gectı uzerınden o yuzden hem doktoru hemde anestezi iyi olmalı ve ıki amelıyatımdada erkan bey vardı. amelıyat bıttı yarım saatsonra uyandım. normal olanı bu ve gereginden fazla verilmemeli.
Sizin kaçlık takılmıştı eski mesajları okumaya çalıştım ama zor oldu. 2000 inin üzerinde:))
haftaya bugun 1. günüm olacak. ameliyattan çok sonrası düşündürüyor beni. çalışıyorum evde çocukalr. neyse bir sekilde destek alacağım etraftan:). Aydın da diş kaplama için Şinasi Ağan demişsiniz. siz hastası oldunuz mu?

Sizin kaçlık takılmıştı eski mesajları okumaya çalıştım ama zor oldu. 2000 inin üzerinde:))
haftaya bugun 1. günüm olacak. ameliyattan çok sonrası düşündürüyor beni. çalışıyorum evde çocukalr. neyse bir sekilde destek alacağım etraftan:). Aydın da diş kaplama için Şinasi Ağan demişsiniz. siz hastası oldunuz mu?
ilk bir hafta zorlar sizi.kollara yuklenmeyın. şinasi agana teyzem implant yaptırdı o çok memnun

Merhaba ayni durumu bende yasamistim yildiz92 yazdiklarindan sonra bende fatih beye gitmistim hatta daha once gidip.elemistim ama 2. Kere gittim 1 Hafta sonra ameliyat oldum fatih beye cenk bey 275cc max ama zor 300cc demisti fatih bey 350cc koydu daha buyugu mumkun diilmis zaten bu bile zor sigdi ama neyseki sigdi :)
srm srm tatlım merhaba nasılsın? :KK66:
Sende dalgalanma vardı,Nasıl oldu o durum yok oldumu?
Acaba protezin büyük oldu ondanmı bu sorun oldu yoksa?

X