- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.261
Anladım canım... Forumda Cenk Tokat'ın sonuçlarınada bak muhakkak,ben çok beğeniyorumarkadaşlar bir dr. muayenesi 200 tl den başlıyor. 4 dr ye muayene olursam 1000 tl olacak oyüzden en fazla 2 dr. ile görüşüp karar vermem lazım
canım ben tanımıyorum gorustugun cerrahı ama şu sekılde karar verebılırsın.dün bir dr. la görüştüm ismi Şahin arıkan .ona ameliyat olan varsa bana yazabilirmi
kime olucaksın canımBugun muayenemi oldum.vre mutlu bir sekilde evime donuyorum 23 nisana gun aldim ameliyat için.
Peki hamile kaldiginda cikarttirman gerekiyormu canim? Yoksa sut kamallarina herhangi bi engelde bulunmuyormu ?canım dogal olarak buyutemessın..benım endokrın doktorum var ona sordum ıse yaramıyo dedı bana..o yusden dogal olarak buyumuyo..
cenk beyın elı cok hafıf yanı ben amelıyattan sonra narkozu cıkartırken bıle goguslerım agrımadı tek derdım karnımı doyurmaktı..ben bı gun hastanede kaldım..ıkı yada uc gun yatıp kalkmada zorlandım desteksız dogrulamıyodum sonrasında normale dondum..
sana ozelının numarasını yazayım ordan gorusebılırsın. cok ılgılı bı doktor bu konuyuda memnun olmayanlar var amelıyatından yada buyuklugunde sorun yasayan ıstedıgı gıbı olmayan arkadaslar var onun ıcın actım..heem buyuklugunu ıyı ayarlıyo hemde cok ılgılı.
bu arada ben sadece dolarex agrı kesıcı ve cefaks antıbıyotık kullandım yetıyo zaten..
yatıp kalkma dısında cok agrı yok bıde kollarını 3 -4 gun hareket ettıremıyosun..
yanı ben memnunum doktorumdan.
canım benım meme altı kesısı ve sut kanallarına zarar verılmedı. bı sıkıntı yasamazsın dedı hamıle kaldıgında.Peki hamile kaldiginda cikarttirman gerekiyormu canim? Yoksa sut kamallarina herhangi bi engelde bulunmuyormu ?
canım ben yuvarlaktan yanayım her zaman. damlanın görünümünü begenmiyorum. tercıh meselesı tabıki.Selam arkadaslar,
Sayenizde ben de izmirdeki doktorlar hakkinda bilgi sahibi oldum. Sizlere bir kac sorum olacak. Deride catlama oldu mu? Benim korkum henuz hamile kalmadigim icin silikonlu goguslerin bir de sut siskinligi eklenince iyice catlamalari olasiligi. Gerci ksisden kisiye ve deri elastikeyine gore degisir ama yine silikondan sonra hamile kalanlariniz varsa aranizda tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.
Ikinci sorum, biraz gogus dokum oldugu ve dogal dursunlar diye 250 damla dusunuyorum. Ama ozellikle gizeml senin yorumlarini gorunce tereddut etmeye basladim. Acaba yuvarlak daha mi iyi olur acaba diye. Damla simdi dogallik icin iyi ama ilerde daha srkik goruneceklerse pek de amntikli degil gibi geldi. Ne dersiniz?
BENCE DOGUM YAPTIKTAN SONRA TAKTIRMAN EN MANTIKLISI.YADA KENDİME GÜVENİYORUM DOĞUMLARDAN SONRABİR DAHA OLURUM DERSENİZ SİZ BİLİRSİNİZ.EMZİRME ,BÜYÜYEN MEMELERİN SONRADAN BOŞALMASI....VAR. HEM BİR DAHA AMELIYAT OLMAK HEMDE EKONOMİK KAYIP ZOR OLACAKTIR.UNUTMAYALIMKİ NE KADAR BÜYÜK GÖĞÜS O KADAR SARKMA .DR BÜYÜTME AMELİYATINI YAPIP EN SON DİKİŞİ ATTIKTAN SONRA ZAMAN BAŞALAR.YER ÇEKİMİNE HİÇBİRŞEY KARŞI CIKAMAZ.Selam arkadaslar,
Sayenizde ben de izmirdeki doktorlar hakkinda bilgi sahibi oldum. Sizlere bir kac sorum olacak. Deride catlama oldu mu? Benim korkum henuz hamile kalmadigim icin silikonlu goguslerin bir de sut siskinligi eklenince iyice catlamalari olasiligi. Gerci ksisden kisiye ve deri elastikeyine gore degisir ama yine silikondan sonra hamile kalanlariniz varsa aranizda tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.
Ikinci sorum, biraz gogus dokum oldugu ve dogal dursunlar diye 250 damla dusunuyorum. Ama ozellikle gizeml senin yorumlarini gorunce tereddut etmeye basladim. Acaba yuvarlak daha mi iyi olur acaba diye. Damla simdi dogallik icin iyi ama ilerde daha srkik goruneceklerse pek de amntikli degil gibi geldi. Ne dersiniz?
EVET ADAM MEME KONUSUNDA ÇOK BAŞARILI.BEN MUAYENEYE 2 MARTTA GİTTİĞİMDE YANIMDA TEYZEMDE VARDI.O 5 YIL ÖNCE ERAY BEYE YAPTIRMIŞTI GELMİŞKEN SENİDE KONTROL EDELİM DEDİ,VARSA İZ LAZER ATISI YAPALIM DEDİ.BİR BAKTI HALA ÇOK İYİ VE İZİ GEREK YOKMUŞ DEDİ.VE GERCEKTENDE ÖYLE.BEN YAPTIĞI İŞİ BİREBİR TEYZEMDEN GÖRDÜĞÜM İÇİN BU KADAR KENDİMİ ONA RAHATÇA EMANET EDİYORUM.eray by koltuk altı kesisi ile ameliyat yapıyormu
eray beyin ismini hep olumlu olarak duydum fakat koltukaltı kesisi ile göğüs büyütme ameliyatı yapmıyorsa muayeneye gitmek her 2 taraf içinde zaman kaybı olur.çünkü benim kesin kararım koltuk altı kesisi.ve ameliyat içinse acelem yok oyüzden randevuya gittiğinizde koltuk altı kesisi yapıyormu öğrenirmisiniz özeldende yzabilirsizVE BANA DİKLEŞTİRMEYİ İZ OLMAYACAK ŞEKİLDE YAPACAK LOLİPOP GİBİ BİR ŞEKİL OLMADAN AREOLADAN SADECE İZ OLACAK.MUAYENE ÜCRETSİZ GİDİP BİR MUAYENE OLUN ÇOK MÜTEVAZİ .KARŞISINDAKİNİ HİÇ İNCİTMEDEN MUAYENE EDİYOR.
Bence koltukaltı dıye dıretmeyın. Dra bırakın. Koltukaltında protez ustte yada altta kalabilir. Acılacak cebe uzak bır bolge oldugundan cok saglıklı degıl. Derin iyi iz sakllamıyosa ve gevsekse ız bellı olabılır koltuk altında. Meme altı daha saglıklı bı yontem. Emzirdıysen de meme ucu olabılıreray beyin ismini hep olumlu olarak duydum fakat koltukaltı kesisi ile göğüs büyütme ameliyatı yapmıyorsa muayeneye gitmek her 2 taraf içinde zaman kaybı olur.çünkü benim kesin kararım koltuk altı kesisi.ve ameliyat içinse acelem yok oyüzden randevuya gittiğinizde koltuk altı kesisi yapıyormu öğrenirmisiniz özeldende yzabilirsiz