izmirde gögüs büyütme ameliyatı

arkadaşlar bir dr. muayenesi 200 tl den başlıyor. 4 dr ye muayene olursam 1000 tl olacak oyüzden en fazla 2 dr. ile görüşüp karar vermem lazım
Anladım canım... Forumda Cenk Tokat'ın sonuçlarınada bak muhakkak,ben çok beğeniyorum Muayene si ücretli sanırım ama ameliyata karar verirsen amelşyat ücretinden düşülüyor.. Kendisi başarılı bir cerrah bence ve en önemlisi hastanın her daim arkasında duran ve ilgili bir doktor

Göğüs buyutme ameliyatlari izmirde ne kadar yeni ameliyat olanlar fiyat hakkinda bize yazarlarmi.ayrica diklestirme yaptiran varsa onlarda bizleri bilgilendirir lerse seviniriz

BENDE 2 MART PAZARTESİ GÜNÜ İZMİR'DE İÇİME SİNEN BU MEME OPERASYONLARINDA DAHA ÇOK DENEYİMİ VE ÇALIŞMALRI OLAN PROF.ERAY COPCUYA MUAYENE OLACAM.ÇOK HEYACANLANIYORUM .BAKALIM NE DİYECEK.O DOKTORA MEME İMPLANTINI YAPTIRMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA FİYATI YÜKSEK OLUR DİYE ENDİŞENİYORUM.AMELİYAT FİYATI YANİ. BAKALIM HAYIRLISI...

dün bir dr. la görüştüm ismi Şahin arıkan .ona ameliyat olan varsa bana yazabilirmi
canım ben tanımıyorum gorustugun cerrahı ama şu sekılde karar verebılırsın.
doktorunun mezunıyetı, nerede uzmanlık yaptıgı,
nette ismini yaz google a hasta yorumlarına bak.
ben doktorumun hangı lıse mezunu , lısans nerede , uzmanlık nerede baktım hep.
tabı sadece bunlar degıl, bunun yanında el yetenegıde onemlı.
ben muayenehanedekı detaylı acıklaması ve ılgısınden memnun kaldım.
sempatık ama mesafeli, lavbali olmayan bır karakter.
mesela ben yuvarlak seven bırıyım yuvarlak onermesı+1 , buyuk proteze sıcak bakması +2
amelıyat sonrası kontrollerındekı titizliği +3
ben bunlara dıkkat etmıstım.
sende kenddıne gore krıterler belırle ona gore daha rahat secebılırsın.
bu arada takıbe aldım. albumlerden bakabılırsın resımlerıme

Izmirde ERAY COPCU sitesi var ve bu a l anda calismalariE="masal diyar, post: 39727293, member: 644647"]kime olucaksın canım[/QUOTE]
Izmir

Selam arkadaslar,
Sayenizde ben de izmirdeki doktorlar hakkinda bilgi sahibi oldum. Sizlere bir kac sorum olacak. Deride catlama oldu mu? Benim korkum henuz hamile kalmadigim icin silikonlu goguslerin bir de sut siskinligi eklenince iyice catlamalari olasiligi. Gerci ksisden kisiye ve deri elastikeyine gore degisir ama yine silikondan sonra hamile kalanlariniz varsa aranizda tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.
Ikinci sorum, biraz gogus dokum oldugu ve dogal dursunlar diye 250 damla dusunuyorum. Ama ozellikle gizeml senin yorumlarini gorunce tereddut etmeye basladim. Acaba yuvarlak daha mi iyi olur acaba diye. Damla simdi dogallik icin iyi ama ilerde daha srkik goruneceklerse pek de amntikli degil gibi geldi. Ne dersiniz?

Peki hamile kaldiginda cikarttirman gerekiyormu canim? Yoksa sut kamallarina herhangi bi engelde bulunmuyormu ?

canım ben yuvarlaktan yanayım her zaman. damlanın görünümünü begenmiyorum. tercıh meselesı tabıki.
damlada altta dolgunluk var. meme dokum hıc yoktu benım. hıc olmayınca damla olsa ustlerı ıstedıgım gıbı olmayacaktı.
o yuzden ben yuvarlak yaptırdım

BENCE DOGUM YAPTIKTAN SONRA TAKTIRMAN EN MANTIKLISI.YADA KENDİME GÜVENİYORUM DOĞUMLARDAN SONRABİR DAHA OLURUM DERSENİZ SİZ BİLİRSİNİZ.EMZİRME ,BÜYÜYEN MEMELERİN SONRADAN BOŞALMASI....VAR. HEM BİR DAHA AMELIYAT OLMAK HEMDE EKONOMİK KAYIP ZOR OLACAKTIR.UNUTMAYALIMKİ NE KADAR BÜYÜK GÖĞÜS O KADAR SARKMA .DR BÜYÜTME AMELİYATINI YAPIP EN SON DİKİŞİ ATTIKTAN SONRA ZAMAN BAŞALAR.YER ÇEKİMİNE HİÇBİRŞEY KARŞI CIKAMAZ.

eray by koltuk altı kesisi ile ameliyat yapıyormu
EVET ADAM MEME KONUSUNDA ÇOK BAŞARILI.BEN MUAYENEYE 2 MARTTA GİTTİĞİMDE YANIMDA TEYZEMDE VARDI.O 5 YIL ÖNCE ERAY BEYE YAPTIRMIŞTI GELMİŞKEN SENİDE KONTROL EDELİM DEDİ,VARSA İZ LAZER ATISI YAPALIM DEDİ.BİR BAKTI HALA ÇOK İYİ VE İZİ GEREK YOKMUŞ DEDİ.VE GERCEKTENDE ÖYLE.BEN YAPTIĞI İŞİ BİREBİR TEYZEMDEN GÖRDÜĞÜM İÇİN BU KADAR KENDİMİ ONA RAHATÇA EMANET EDİYORUM.

VE BANA DİKLEŞTİRMEYİ İZ OLMAYACAK ŞEKİLDE YAPACAK LOLİPOP GİBİ BİR ŞEKİL OLMADAN AREOLADAN SADECE İZ OLACAK.MUAYENE ÜCRETSİZ GİDİP BİR MUAYENE OLUN ÇOK MÜTEVAZİ .KARŞISINDAKİNİ HİÇ İNCİTMEDEN MUAYENE EDİYOR.

eray beyin ismini hep olumlu olarak duydum fakat koltukaltı kesisi ile göğüs büyütme ameliyatı yapmıyorsa muayeneye gitmek her 2 taraf içinde zaman kaybı olur.çünkü benim kesin kararım koltuk altı kesisi.ve ameliyat içinse acelem yok oyüzden randevuya gittiğinizde koltuk altı kesisi yapıyormu öğrenirmisiniz özeldende yzabilirsiz

Bence koltukaltı dıye dıretmeyın. Dra bırakın. Koltukaltında protez ustte yada altta kalabilir. Acılacak cebe uzak bır bolge oldugundan cok saglıklı degıl. Derin iyi iz sakllamıyosa ve gevsekse ız bellı olabılır koltuk altında. Meme altı daha saglıklı bı yontem. Emzirdıysen de meme ucu olabılır

Sonunda kararımı verdim ve ne olduysa oldu 1 hafta içinde...Sonunda benimde göğüslerim var artık Benim operasyon kolay ve iyi geçti ama direnlerin çıkartılması 4-5 günü buldu çünkü çoğu kişiden farkım benim hiç göğüs dokum olmadığı için zor olan kas altına yerleştirme operasyonu yapıld ve 440cc implant yapıldı. Yalnız yapıldıktan sonra aynaya baktıgımda biri anyaya biri konyaya tabirinde ki ayrı yerlere bakıyor ve göğüs aram çok fazla boş.Doktor ve hemşireler bunun zamanla düzelip asıl yerlerine oturacağını söyledi.Bense hala panik bu sefer tanıdğım bu sektörde görev yapan hemşire doktor arkadaşlarıma sordum onlarda zamanla yerlerine oturacağını söyledi.Şuan bildiğiniz bodyci erkekler gibi geniş bir göğüs yapım varmış gibi duruyor dışardan. MERAK ETTİĞİM .. bu süreç sizlerde ne kadar sürdü? Tabi bu sorunun önemli kısmı " kas altı " yaptıranların bana cevap konusunda yardımcı olması daha sağlıklı olacaktır.

İzmir Çiğli Özel EKOL K.B.B hastanesinde doktorlar sitesindede en çok yorumlanıp oylanmış olan Doc.Dr.Fatih Uygur bey e yaptırdık operasyonu.Kendisi çok ilgili ve işinde profesyonel.Size güven veriyor.Hastanede bi o kadar iyi. Kas altı implant ypaıldıgı için beni hastanede 5 gün tuttular ama hastanede mi kaldım 5 yıldızlı otelde mi anlamadım,muazzamdı. Yemekler hariç Sizi refekatçinizle birlikte bir odaye yerleştiriyorlar. Kendi wc+banyosu var.Günde 2 kez temizliyorlar.Sabah,öğle akşam yemeği getiriyorlar odanıza ve hepsi sadece 6000 tl..Kullanacağınız sporcu sütyeni,masaj kremi ve hastanede kalma dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…