- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.241
Fahri Bey forumda çok ünlü değil fakat yaptığı 2 işi gördüm, yaptıranlarla konustum ve muayenehanesinde beklerken gördüğüm yoğunluk "aman tanrım" dedirtti. Taksit yüzde 10 farkla yapıyor. Sonuçlarımı paylaşırım elbetteSonuçlarını bizimle paylaşır mısın? taksiti kredi kartına mı yapıyorlar? Fahri bey i ilk kez duydum :)
muayene ücreti ne kadar ? ilk etapta görüşmek isterim kendisiyle. karar verdiğine göre basarılı bir doktor, bu asamada kime yaptıracağıma karar vermek cok zormuş korkuyorumFahri Bey forumda çok ünlü değil fakat yaptığı 2 işi gördüm, yaptıranlarla konustum ve muayenehanesinde beklerken gördüğüm yoğunluk "aman tanrım" dedirtti. Taksit yüzde 10 farkla yapıyor. Sonuçlarımı paylaşırım elbette
Evet bu kadar sene grctı ve ne zmn izmire gıtsem druma hem zıyaret hem kontrol amaclı ugrarım. Yuvarlak yaptırdım. Çok arastırdım ve bnm begendıkletım ve ark ve doktorumun yonlendırmesıde yuvarlaktı. Cc ye doktorum olcum yaptı ve benım çapım 12 idi. Ben hep aldıgının en buyugu dedım doktorumda saolsun beni iyi anladı ve istedıgım buyuklugu yaptı. 375 sağ 350 solda var. Bırınde az meme dokum oldugu için ona 350 yaptı ıkisi eşit.vay supermiş aradan bunca zaman gecmesine rağmen :) peki damla mı yoksa yuvarlak mı yaptırdın? cc sine nasıl karar verdin? :) bir cok fotoğraf inceliyorum artık kendimi sapık gibi hissetmeye başladım. :)asminreina
muayene ücreti ne kadar ? ilk etapta görüşmek isterim kendisiyle. karar verdiğine göre basarılı bir doktor, bu asamada kime yaptıracağıma karar vermek cok zormuş korkuyorum
Evet bu kadar sene grctı ve ne zmn izmire gıtsem druma hem zıyaret hem kontrol amaclı ugrarım. Yuvarlak yaptırdım. Çok arastırdım ve bnm begendıkletım ve ark ve doktorumun yonlendırmesıde yuvarlaktı. Cc ye doktorum olcum yaptı ve benım çapım 12 idi. Ben hep aldıgının en buyugu dedım doktorumda saolsun beni iyi anladı ve istedıgım buyuklugu yaptı. 375 sağ 350 solda var. Bırınde az meme dokum oldugu için ona 350 yaptı ıkisi eşit.
oldun mu cnm hangi protezi kullanıyor ne kadar ucretiCanım ben 12 temmuz 2010 da oldum. 5 sene oldu memnunum. Ilk 4 gun yatıp kalkarken zorlandım. Onun dısında sımdıye kadar hic bı sıkıntı yasamadım
canım benii izlemeye alır mısın ?
M mimarikadin
Canım benım 5 sene oldu olalı. Mentor daha cok tercıhı. Ama onun yanında bir kaç tane daha var kullandıgıoldun mu cnm hangi protezi kullanıyor ne kadar ucreti
Canım fıyat ılarak cenk bey en son 5500 dü şimdi aynımı bılmıyorumKızlar merabalar,
ızmıre yenı tasındım ve cıddı cıddı dusunuyorum gogus buyutmeyı.okadar ki haftaya bıle randevu alıp gıdebılırım.Gizeml nın yazdıklarını okuduktan sonra bunca yıl bosu bosuna bekledıgımı fark ettım. Okudugum kadarı ile Cenk Tokat, Ufuk Bilkay ve Fahri bey dediniz. Ben de olabıldıgınce buyuk olsun ıstıyorum.malıyeti yaklasık olarak ne kadar oluyor?
BENDE GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İSTERİM MUAYAENE ÜCRETİ NE KADAR?hayırlı olsun canım kararın. ben de düşünüyorum fakat cok kararsızım kime olacağım konusunda cenk tokatla görüştüğünde gelişmeleri yazarsan sevinirim fikir edinmek acısından.
BEN ÇOK BÜYÜK İSTEMİYORUM.BİRAZDA DOĞAL OLSUN İSTİYORUM.YANİ BURADAN ANLADIĞIM KADARIYLA BÜYÜK MEME İÇİN Mİ SADECE CENK TOKAT 'A GİDECEĞİZ.ACABA MEME ESTETİĞİ KONUSUNDA GERÇEKTEN BAŞARILIMI MEME BÜYÜTME VE DİKLESTİRME AMELİYATLARINI NE SIKLIKTA YAPIYOR BUNLAR ÖNEMLİ
dokuz eylül çıkışlı bir prof.mustafa yılmaz .ona göğüs büyütme olanlar varsa bilgi atabilirlermi
aldığım isimler arasında ufuk bilkay ve can kopal da var.bu isimlerede meme büyütme ameliyatı olanlar bana özelden veya forumdan yazabilirlermi,gerçekten çok memnun olurum