izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Sonuçlarını bizimle paylaşır mısın? taksiti kredi kartına mı yapıyorlar? Fahri bey i ilk kez duydum :)
Fahri Bey forumda çok ünlü değil fakat yaptığı 2 işi gördüm, yaptıranlarla konustum ve muayenehanesinde beklerken gördüğüm yoğunluk "aman tanrım" dedirtti. Taksit yüzde 10 farkla yapıyor. Sonuçlarımı paylaşırım elbette

Fahri Bey forumda çok ünlü değil fakat yaptığı 2 işi gördüm, yaptıranlarla konustum ve muayenehanesinde beklerken gördüğüm yoğunluk "aman tanrım" dedirtti. Taksit yüzde 10 farkla yapıyor. Sonuçlarımı paylaşırım elbette
muayene ücreti ne kadar ? ilk etapta görüşmek isterim kendisiyle. karar verdiğine göre basarılı bir doktor, bu asamada kime yaptıracağıma karar vermek cok zormuş korkuyorum :KK43:

vay supermiş aradan bunca zaman gecmesine rağmen :) peki damla mı yoksa yuvarlak mı yaptırdın? cc sine nasıl karar verdin? :) bir cok fotoğraf inceliyorum artık kendimi sapık gibi hissetmeye başladım. :) asminreina asminreina
Evet bu kadar sene grctı ve ne zmn izmire gıtsem druma hem zıyaret hem kontrol amaclı ugrarım. Yuvarlak yaptırdım. Çok arastırdım ve bnm begendıkletım ve ark ve doktorumun yonlendırmesıde yuvarlaktı. Cc ye doktorum olcum yaptı ve benım çapım 12 idi. Ben hep aldıgının en buyugu dedım doktorumda saolsun beni iyi anladı ve istedıgım buyuklugu yaptı. 375 sağ 350 solda var. Bırınde az meme dokum oldugu için ona 350 yaptı ıkisi eşit.

muayene ücreti ne kadar ? ilk etapta görüşmek isterim kendisiyle. karar verdiğine göre basarılı bir doktor, bu asamada kime yaptıracağıma karar vermek cok zormuş korkuyorum :KK43:

muayene ücreti yok. Danışmak istiyorum dedim. 2 muayene oldu, para almadı. ctesi 3. görüşmeye gideceğim. ameliyat ücreti ödeyeceğim.

Evet bu kadar sene grctı ve ne zmn izmire gıtsem druma hem zıyaret hem kontrol amaclı ugrarım. Yuvarlak yaptırdım. Çok arastırdım ve bnm begendıkletım ve ark ve doktorumun yonlendırmesıde yuvarlaktı. Cc ye doktorum olcum yaptı ve benım çapım 12 idi. Ben hep aldıgının en buyugu dedım doktorumda saolsun beni iyi anladı ve istedıgım buyuklugu yaptı. 375 sağ 350 solda var. Bırınde az meme dokum oldugu için ona 350 yaptı ıkisi eşit.

Bende Cenk Beye göğüs estetiği yapmak isityorum.. beni acaba izleyebilir misin? zor drumdayım karar veremıyorum.. :KK43:

ben de izmirde olmayı düşünüyorum ve aklıma en çok yatan cenk tokat burdaki yorumlardan dolayı. ama bi türlü vakit ayarlayıp görüşmeye gidemedim çalıştığımdan dolayı ve sürekli bişeyler cıkıyo ertelemek durumunda kalıyorum. cenk tokata görüşmeye giden ve ya izmir de başka doktor tavsiyesi olan varsa kızlar paylaşın fikirlerinizi birbirimize destek olalım.

Kızlar merabalar,
ızmıre yenı tasındım ve cıddı cıddı dusunuyorum gogus buyutmeyı.okadar ki haftaya bıle randevu alıp gıdebılırım.Gizeml nın yazdıklarını okuduktan sonra bunca yıl bosu bosuna bekledıgımı fark ettım. Okudugum kadarı ile Cenk Tokat, Ufuk Bilkay ve Fahri bey dediniz. Ben de olabıldıgınce buyuk olsun ıstıyorum.malıyeti yaklasık olarak ne kadar oluyor?:KK51:

Kızlar merabalar,
ızmıre yenı tasındım ve cıddı cıddı dusunuyorum gogus buyutmeyı.okadar ki haftaya bıle randevu alıp gıdebılırım.Gizeml nın yazdıklarını okuduktan sonra bunca yıl bosu bosuna bekledıgımı fark ettım. Okudugum kadarı ile Cenk Tokat, Ufuk Bilkay ve Fahri bey dediniz. Ben de olabıldıgınce buyuk olsun ıstıyorum.malıyeti yaklasık olarak ne kadar oluyor?:KK51:
Canım fıyat ılarak cenk bey en son 5500 dü şimdi aynımı bılmıyorum

BEN ÇOK BÜYÜK İSTEMİYORUM.BİRAZDA DOĞAL OLSUN İSTİYORUM.YANİ BURADAN ANLADIĞIM KADARIYLA BÜYÜK MEME İÇİN Mİ SADECE CENK TOKAT 'A GİDECEĞİZ.ACABA MEME ESTETİĞİ KONUSUNDA GERÇEKTEN BAŞARILIMI MEME BÜYÜTME VE DİKLESTİRME AMELİYATLARINI NE SIKLIKTA YAPIYOR BUNLAR ÖNEMLİ

BEN ÇOK BÜYÜK İSTEMİYORUM.BİRAZDA DOĞAL OLSUN İSTİYORUM.YANİ BURADAN ANLADIĞIM KADARIYLA BÜYÜK MEME İÇİN Mİ SADECE CENK TOKAT 'A GİDECEĞİZ.ACABA MEME ESTETİĞİ KONUSUNDA GERÇEKTEN BAŞARILIMI MEME BÜYÜTME VE DİKLESTİRME AMELİYATLARINI NE SIKLIKTA YAPIYOR BUNLAR ÖNEMLİ

D derin30 cenk bey uygun olanı soyluyo. bundan daha buyuk yada kucuk ıstersenız sızle beraber karar verıyor.
mesela ben olabıldıgının en buyugunu ıstedım cunku uzun boylu yapılı bırıyım ama mınyon olan arkadaslarımda var onlardada daha kucuk ebatlarda protez kullandı.
yanı oncelıkle vucudunuza uygun olanı belırlıyo daha sonrada sızın ıstedıgınız ve kendı onerdıgıyle ortak karar verıyosunuz.
D derin30

aldığım isimler arasında ufuk bilkay ve can kopal da var.bu isimlerede meme büyütme ameliyatı olanlar bana özelden veya forumdan yazabilirlermi,gerçekten çok memnun olurum

dokuz eylül çıkışlı bir prof.mustafa yılmaz .ona göğüs büyütme olanlar varsa bilgi atabilirlermi

aldığım isimler arasında ufuk bilkay ve can kopal da var.bu isimlerede meme büyütme ameliyatı olanlar bana özelden veya forumdan yazabilirlermi,gerçekten çok memnun olurum

Neden aklındaki bu doktorlarla görüşüp karar vermiyorsun ? Herkesin memnuniyeti farklı olabilir... Görüşüp fikir alıp karar vermen en doğrusu olacaktır .

arkadaşlar bir dr. muayenesi 200 tl den başlıyor. 4 dr ye muayene olursam 1000 tl olacak oyüzden en fazla 2 dr. ile görüşüp karar vermem lazım

X