- Konu Sahibi asminreina
Sayfayi biraz berbat ettim tekrar kusura bakmayin arkadaslar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç böyle mesaj sayısı doldurulur mu tatlım?oyun bölümleri var orda doldur mesaj sayını.
Yaa hic bilmiyorum orada yapiyim hemen affedersin canim
Ben de Cenk Bey ve Ufuk Bey arasında kararsızdım ama Ufuk bey 7-8 yıl daha fazla deneyimli ve 100den fazla bldirisi var. Cenk Bey'in 27 sanırım yani özgeçmişinde öyle yazıyor. Bu konuda Ufuk Bey'in daha deneyimli olduğunu düşünüyorum. Benim iki yıldır her mailime hemen cevap yazmıştı. Hatta nazlı bir hastayım her sorunumda telefonla görüştük ve beni rahatlattı. Ama Cenk Bey de alanında harikadır eminim. İkisi de harika ve çok tercih edilen doktorlar. Ben deneyiminden dolayı Ufuk Bey'i seçmiştim. Senin için de hayırlısı olur inşallah..
Ben 4500 ameliyata sütyene de 100 tl verdim. Foto koymadım ama yakın bi görüntüsü var onu ekleyeyim...
Eki Görüntüle 628521
Adres : Breast Augmentation Photo Gallery
Ben 4500 ameliyata sütyene de 100 tl verdim. Foto koymadım ama yakın bi görüntüsü var onu ekleyeyim...
Eki Görüntüle 628521
Adres : Breast Augmentation Photo Gallery
Merhaba;
Bu resimdeki gibi olduysa hangi boyutta kullanıldı? Kas altı-kas üstü mü? Bu resimdekiler de tam benim istediğim gibi de
Şekerim selamlar :) nasılsın? iyisin umarım. Uzun zaman oldu iş güç pek fırsat bulamadım . Burnun nasıl oldu en son yeni ameliyatlıydın:) düşününce çok zaman olmuş yahu :)
arkadaşlar birşey soracağım ben ameliyat olalı iki hafta oldu gayet ii durumdayım cumartesi günü çok yavaş tempoda koşmaya bile başladım ancak masajlara başladığımdan beri sanki göğsümün etrafına iğne bıçak batırıyorlar gibi bir ağrı oluşmakta bu normal mı acaba
merhaba kızlar
bende buradaki meme büyütme forumlarını okuyup irdeleyip bi dönem vazgeçip sonra ani bi kararla izmir 9 eylül hastahanesinde ameliyat oldum
kas altı 380 cc high profil damla protez meme altı kesisinden takıldı
bugün 26. günüm
kas altı olduğundan ilk hafta ağrım çok oldu
şu an sağ daha şiş ve ucu aşağıda gibi
doktorum özellikle sağ tarafa sert masaj ve bol su içmemi tavsiye etti zamanla eşitleneceğini söyledi
büyüklükleri şekilleri konusunda içim rahat ama sertlik canımı sıkıyor hissediyorum silikonları acaba bu dönemde kapsül oluşması sözkonusu olur mu?
ikinci haftadan itibaren masaj yapıyorum günde 4 kere kollarım kopuyor
masaj yapınca gayet yumuşuyorlar ama normalde sert bilemedim işte sizde durumlar nasıl?
henüz çoooook erken canım. için rahat olsun. bende 7. ayın sonunda başladı sağ gögsümdeki kamburun gitmesi ve tam istediğim şekli alması, sol tarafla eşitlendi artık.9. aydayım[/QUOTE
9 aydır masaj yapıyor musun peki moresea?
ömür geçmezki böyle
kızlar ben salı günü ameliyat oldum ve oldukça hızlı iyileşiyorum 325cc koydu doktorum Op.dr sema özden şiddetle tavsiye ederim