izmirde gögüs büyütme ameliyatı

canım nerde taksit yapılıyordu hangi il hangi hastane?

izmirde aama suankı anlasmasını bılmıyorum..vade farkı bınıyodu bıraz..o zaman ben dusunmustum taksıt ama bı yerden para geldı beklemedıgım bıpara nakıt verdım.
bana 10 taksıt yapabılıyodu o zamanlar temmuz 2010.ama sonrada gıden arkadaslara 5 demıstı..yanı bankayla anlasmasına gore..

Son düzenleme:
gizem cenk bey 3 d çalışma yapıyor muydu .Perşembe günü bir devlet hastanesine gidecektim sadece fikir almak için, ama utandığımdan gidemedim :KK43:

Benim de kafamda nasıl olacak korkusu vardı. Ufuk bey kendi hastalarından göğüs şekline bana yakın bir hastanın önce ve sonra fotolarını gösterdi. Benim istediğim şekildeydi hatta çok büyük olmasın belli olsun istemiyorum demiştim. Şu an gayet ideal duruyorlar. Bir kaç haftaya ödem de inince son halini görücem. Doktorla gerçekçi konuşup son hali için plan yapmak en iyisi. Çok ince detaylar herşeyi değiştiriyor. Mesela 325 cc high profile ya da 325 cc modarate farklı gösteriyor. Doktorun yaptığı ameliyat sonuçlarına mutlaka göz atın. Bu iyi bir fikir veriyor..

gizem cenk bey 3 d çalışma yapıyor muydu .Perşembe günü bir devlet hastanesine gidecektim sadece fikir almak için, ama utandığımdan gidemedim :KK43:
canım calısma yapmıyo..ama sana yakın olan hastalarının resımlerınden gosterıyo fıkır alman ıcın.

Hala karar veremedim hanki Doktora Gögümü bütütecem diye.
Cenk bey ve Ufuk beyin arasinda karar verecem.
Cenk bey emailime daha acik cevap veriyor ve Ufuk bey cok kisa ve her soruma cevap vermedi.
Gögüsü büyütrken de kalcalarimdaki ve karindaki biraz yag var unuda aldirmaya düsünüyorum .
Pantolon giydimde yanlardan cikiyor.
slm

Ben de Cenk Bey ve Ufuk Bey arasında kararsızdım ama Ufuk bey 7-8 yıl daha fazla deneyimli ve 100den fazla bldirisi var. Cenk Bey'in 27 sanırım yani özgeçmişinde öyle yazıyor. Bu konuda Ufuk Bey'in daha deneyimli olduğunu düşünüyorum. Benim iki yıldır her mailime hemen cevap yazmıştı. Hatta nazlı bir hastayım her sorunumda telefonla görüştük ve beni rahatlattı. Ama Cenk Bey de alanında harikadır eminim. İkisi de harika ve çok tercih edilen doktorlar. Ben deneyiminden dolayı Ufuk Bey'i seçmiştim. Senin için de hayırlısı olur inşallah..:KK9:

seçenek çok olunca seçim yapmakta zor oluyordur doktoru seç ölçüsünü seç şeklini seç v.s...

Ben sadece doktoru seçtim. Ölçü ebat model hep doktorun tercihi. Ben ne istediğimi anlattım o da sonuçların ne olacağını gerçekçi dille ifade etti. 325 cc kullandı ve bence olması gereken büyüklük :KK4: boyum 160 kilom 54 . Herşey bittikten sonra keşke dememek için iyice konuşmak lazım...

Gercekten inanilmaz guzel yapmis kendi de inanamadi o bile bu kadar gercekci beklemiyordu kesinlikle isin de usta bi doktor oldugu belli

Teker teker yazdim kusura bakmayin ama ben de operasyon dusunuyorum yeni uye oldugum icin 25 mesaj sinirini gecmeye calisiyorum :KK43:

Bugun dikisinin kenarindan ufuk beyin ozel verdigi sutyene gecmis kan damlalari farkettik aradik yarin sabahtan gel dedi

Ufuk bey sigara icmemesini soylemisti arkadasim dinlemedi sigarayla alakali durumlarda bu gibi seylerin yasandigi oluyormus

X