izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Kugatsuuu...Canım ne yaptın merak ettim.Bilgilendir bizide.Bak forumda Cenk beye ameliyat olmak isteyen arkadaşlar var.Bilgilerin birçok insana ışık tutacaktır..:KK34:

Merhaba cnm uzun zamandır giremedim foruma bende nihayet 28 şubatta ameliyat oldum bugün tam 2 hafta oldu herşey yolunda ve çok mutluyum Cenk bey gerçekten çok doğru bir karar oldu benim için gizemcim tekrar teşekkürler....banada meme dokum yeterli olduğu için kasüstü 375cc modarate mentor marka protez kullanıldı sonuçtan çok memnunum ilk 5 gün baya zor geçti ama sonuca bakınca değer diyosun keşke daha önce yaptırsaydım.benim en büyük korkum büyük olmasıydı ama 375 gerçekten büyük bir ölçü değilmiş şişler indikten sonra dahada büyük olabilirmiş dedim:))bu arada sorularınız olursa memnuniyetle cvplarım şimdilik görüşmek üzere...

Merhaba cnm uzun zamandır giremedim foruma bende nihayet 28 şubatta ameliyat oldum bugün tam 2 hafta oldu herşey yolunda ve çok mutluyum Cenk bey gerçekten çok doğru bir karar oldu benim için gizemcim tekrar teşekkürler....banada meme dokum yeterli olduğu için kasüstü 375cc modarate mentor marka protez kullanıldı sonuçtan çok memnunum ilk 5 gün baya zor geçti ama sonuca bakınca değer diyosun keşke daha önce yaptırsaydım.benim en büyük korkum büyük olmasıydı ama 375 gerçekten büyük bir ölçü değilmiş şişler indikten sonra dahada büyük olabilirmiş dedim:))bu arada sorularınız olursa memnuniyetle cvplarım şimdilik görüşmek üzere...

Çok çok geçmiş olsun canım benimm.... Kas üstü 375cc...:KK52::KK52: Off düşünemiyorummm..Harika olmuştur valla :KK34: Asla büyük kocaman bir protez degil arkadaşım.Buralarda ol,bak birçok arkadaşımız yardım istiyor,bilgi istiyor Cenk bey hakkında..Ayrıca mesaj sayın ve albüm yapma yetkin oldugunda foto ekle mutlaka tamammı? Hadi güzel,mutlu yorumlarda görüşmek buluşmak dilegiyle...:KK54:

Merhaba ve gecmis olsun Kugatsu, bende mayis ayinda Cenk beye ameliyat olacagim kismetse benim kasustu olacak sanirim gogus dokum var. tecrubelerini paylasir misin? doktorundan memnunsun sanirim agrin sizin cok oldumu sonuctan memnun kaldin mi yardimci olursan sevinirim.

Çok çok geçmiş olsun canım benimm.... Kas üstü 375cc...:KK52::KK52: Off düşünemiyorummm..Harika olmuştur valla :KK34: Asla büyük kocaman bir protez degil arkadaşım.Buralarda ol,bak birçok arkadaşımız yardım istiyor,bilgi istiyor Cenk bey hakkında..Ayrıca mesaj sayın ve albüm yapma yetkin oldugunda foto ekle mutlaka tamammı? Hadi güzel,mutlu yorumlarda görüşmek buluşmak dilegiyle...:KK54:

Canımm benim çok teşekkür ederim çok memnunum gerçekten şekli ve büyüklüğü tam istediğim gibi eminim seninkilerde harika olmuştur :))ama ben suan ne albümlere bakabiliyorum nede foto ekliyebiliyorum msj sayım dolsun hemen yüklerim uzun bir süre girememiştim ameliyat iyileşme süresi vesaire artık bende hergün girmeye çalışırım...

Merhaba ve gecmis olsun Kugatsu, bende mayis ayinda Cenk beye ameliyat olacagim kismetse benim kasustu olacak sanirim gogus dokum var. tecrubelerini paylasir misin? doktorundan memnunsun sanirim agrin sizin cok oldumu sonuctan memnun kaldin mi yardimci olursan sevinirim.

Merhaba beratti çok teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...Öncelikle Cenk bey konusunda hiç bir tereddütün olmasın ben kendisinden çok memnunum hastasının gerçekten ne istediğini çok iyi anlayan ve elinden gelenin en iyisini yapan bir cerraah tabi seninde ona güvenmen çok önemli.bende gizeml arkadasımız sayesinde kendisini tanıdım ve ilk görüşmemizde ameliyat olmaya karar verdim.Benim göğüs dokum vardı 75 b takıyordum ama dolu dolu değil tabi göğüsümün üstleri kilo alıp vermekten boşalmıştı ve ayrıca cildimde ciddi bir esneklik vardı muayene sonucu doktorum bana kasüstü 325 cc high profil yuvarlak protezi uygun gördü bende modarate profili tercih ettim daha yassı çünkü daha doğal durur diye düşündüm kasüstü olduğu için high profile cesaret edemedim portakal gibi durmasından ve büyük olmasından korktum kısacası moderate olmasına karar verdik.Ameliyatım 2 hafta önce özel gazi hastanesinde oldu çok konforlu ve temizdi ayrıca hemşireler çok ilgiliydi o konudada bir problem yaşamadım.Ameliyatta cenk bey 325,350 ve 375cc denemiş ve 375 cc ye karar vermiş ilk duyduğumda korkmuştum büyük oldular diye şimdi 2 haftam şişliklerim indi iyiki 375 olmuş diyorum dolu dolu 85 b beden oldum tam istediğim gibi ve çok ideal bir boyutmuş hep büyük sanırdım okuduğumda gerçi boy kilo omuzlar ve göğüs kafesiylede vs.... alakalı 1 hafta bandajlı kaldı 8.gün sporcu sütyenine geçtim bugün tam 2 haftam doldu masaja başaldım şişliklerim indi acılarım geçti ufak tefek sızılar var oda normal ve dünden beri yan yatmaya basladım 2 hafta sırtüstü yatmaktan belim ağrımıştı:)ilk 4-5 gün biraz zor cnm ağrın oluyo malesef ben 2 gün kollarımıda oynatamadım sana bakıcak biride lazım kendi başına yatıp kalkamıyosun ama dayanılmayacak gibi değil ağrı kesicilerle idare ediyosun ama bunlar gözünü korkutmasın hepsi geçiyo bitiyo sonunda çok mutlu oluyosun ve kesinlikle özgüvenin artıyo aynaya baktıkça ağrılarını unutuyosun ve kasüstü olanlar daha sanslı çünkü kasaltı olan arkadaslarımız daha çok ağrı çekiyo özetle istediğim gibi dik ve dolgun göğüslerim oldu iyiki moderate olanı tercih etmişim şekli gerçekten doğal ve güzel oldu aklına takılan birşey olursa yine sor lütfen görüşmek üzere...

Cok guzel anlatmissin kagutsu cok tesekkurler. aklimdaki doktor Cenk beydi uzun zamandir bu meme estetigi bolumunu takip ediyorum ozellikle Izmir de yapilanlari. takip ettigim kadariyla Cenk beyden memnundu yaptiranlar Arzum arkadasimda sagolsun oda cenk beyi cok tavsiye etti sonucta kararimi verdim. Sonuctan cok memnun olmana bende cok memnun oldum:) umarim benimkide cok basarili gecer. benimde gogus dokum var seninle ayni sikayetler ( ici bosalmis deri esnemesi. deformasyonu ) kas ustu oldugu icin elle hissedilebiliyor mu acaba? birde cevren goguslerindeki degisikligi fark ettimi? bnde 375- 400cc istiyorum tabi ameliyatta hangisi uygun oluyorsa o koyuluyormus. ama ben bi hayli dolgun olmasini istiyorum zaten zamanla kuculuyormus sanirim. birde sporcu sutyenimi simdiden alsam olurmu nasil bir sutyen tavsiye edersin

Cok guzel anlatmissin kagutsu cok tesekkurler. aklimdaki doktor Cenk beydi uzun zamandir bu meme estetigi bolumunu takip ediyorum ozellikle Izmir de yapilanlari. takip ettigim kadariyla Cenk beyden memnundu yaptiranlar Arzum arkadasimda sagolsun oda cenk beyi cok tavsiye etti sonucta kararimi verdim. Sonuctan cok memnun olmana bende cok memnun oldum:) umarim benimkide cok basarili gecer. benimde gogus dokum var seninle ayni sikayetler ( ici bosalmis deri esnemesi. deformasyonu ) kas ustu oldugu icin elle hissedilebiliyor mu acaba? birde cevren goguslerindeki degisikligi fark ettimi? bnde 375- 400cc istiyorum tabi ameliyatta hangisi uygun oluyorsa o koyuluyormus. ama ben bi hayli dolgun olmasini istiyorum zaten zamanla kuculuyormus sanirim. birde sporcu sutyenimi simdiden alsam olurmu nasil bir sutyen tavsiye edersin

Rica ederim:))benim çevremde kimse farketmedi 1 hafta ztn hiç dışarı çıkmadım iş yerindende izin almıştım 2.haftada şişlikler inmeye başladı normaldede destekli sütyen kullandığım için değişikliği farkeden olmadı ama yazın bikiniyle anlamamaları mümkün değil çünkü çok dolgun oldular:)))benim göğüslerim çok hızlı iyileşti ve yumaşadı ama dokunduğunda kesinlikle protezi hissetmiyorsun benim en çok korktuğum şeylerden bitaneside buydu sadece ben değil dokunan kimse hissedemedi inan bende çok şasırdım çünkü mutlaka hissedilir diyodum ama normal bir göğüs dokusuyla hiçbir farkı yok...protez küçülmüyor cnm hangi büyüklükse ödemlerin indiğinde o kalıyor o yüzden insana küçülüyor gibi geliyor ve tabi gözünde alışıyor benimkiler moderate baya baya dolgun ve şekli çok güzel oldu doğala daha yakın ama sen çok daha dolgun olsun istiyorsan high profil yaptırırsın dediğim gibi ben kasüstü olduğu için cesaret edemedim top gibi dursun istemedim doktorda uygun görürse 375 400 seni bir hayli memnun eder...sütyenimi bende ameliyat öncesi aldım nbb nin 85 b olanını aldım tam oldu memnunum umarım herşey gönlünce olur sende mutlu olursun bu arada boyun ve kilon nedir???

Rica ederim:))benim çevremde kimse farketmedi 1 hafta ztn hiç dışarı çıkmadım iş yerindende izin almıştım 2.haftada şişlikler inmeye başladı normaldede destekli sütyen kullandığım için değişikliği farkeden olmadı ama yazın bikiniyle anlamamaları mümkün değil çünkü çok dolgun oldular:)))benim göğüslerim çok hızlı iyileşti ve yumaşadı ama dokunduğunda kesinlikle protezi hissetmiyorsun benim en çok korktuğum şeylerden bitaneside buydu sadece ben değil dokunan kimse hissedemedi inan bende çok şasırdım çünkü mutlaka hissedilir diyodum ama normal bir göğüs dokusuyla hiçbir farkı yok...protez küçülmüyor cnm hangi büyüklükse ödemlerin indiğinde o kalıyor o yüzden insana küçülüyor gibi geliyor ve tabi gözünde alışıyor benimkiler moderate baya baya dolgun ve şekli çok güzel oldu doğala daha yakın ama sen çok daha dolgun olsun istiyorsan high profil yaptırırsın dediğim gibi ben kasüstü olduğu için cesaret edemedim top gibi dursun istemedim doktorda uygun görürse 375 400 seni bir hayli memnun eder...sütyenimi bende ameliyat öncesi aldım nbb nin 85 b olanını aldım tam oldu memnunum umarım herşey gönlünce olur sende mutlu olursun bu arada boyun ve kilon nedir???

Ooohh...Oohh... Tanışılmış,kaynaşılmış,muhabbetler kurulmuş.Ne güzel..:KK9: Kızlar Cenk beyin ameliyat sonuçları çok hoşuma gidiyor benim.Beratti arkadaşım eminimki Cenk bey senin vücuduna göre en iyi yöntemi ve protez büyüklügünü seçecektir canım benim,ona güven.Benimde ameliyattan önce gögüslerimin içi boşalmıştı,emzirmelerden kaynaklı..400cc benim gögsümü kaldıran,dikleştiren bir büyüklük oldu.Sonuçtan memnunum.Ameliyatta doktorun birkaç protez büyüklügünü deniyecek ve sana en güzel duran protez büyüklügüne karar verecak zaten :KK34: Yakışır arkadaşıma 400cc :KK34: Gerçi 375cc ile arasında çok bir fark yok emin ol..Sütyen seçimi olarak eger bulabilirsen,yada internetten Ay Yıldızın Sitesine gir oradanda sipariş verebilirsin Ay Yıldızın sporcu sütyenini tavsiye ederim.Önden klipsli oldugu için giyinmesi çıkarması çok kolay.Nbb nin sporcusu sanırım tek parça.Giyinmek için kollarını kaldırman gerekiyor,biraz sıkıntı yapabilir..Sütyen seçimini gögüs alt geniligine göre yapıyorsun.Cup ölçüsü yok onda,o yüzden şimdiden alabilirsin canım :KK34: Sen gögüs altını mezura ile ölç,yaz bana ben söylerim.Yada biliyorsan o şekildede alabilirsin..

Kızlar bana ihtiyaç olursa,soracagınız birşey,aklınıza kafanıza takılan .... ME-ME-TÖR..MEMETÖR MEMETÖR DİYE BAGIRMANIZ YETERLİ :KK9: :KK55::KK55::KK55:(se,le,na.selena selena.. hesabı ) Ben hemmennn uçar gelirim buraya ok..:KK34: Hadi öpüyorum kocamanındannn..:KK54:

canım cok gecmıs olsun. 375 cc yı dusunemıyorum gercekten. dolu dolu gögüslere sahıp olmussun kıymetını bıl . masallah allahım nazarlardan korusun canım .

kugatsucum, ben doktorun gosterdigi resimleri gordukten sonra modareta yada high profil e karar veririm sanirim benim boyum 168 kilom su an 60 ama 57-58 herzmanki kilom simdi o iki kiloyu vermeye calisiyorum su anda 34 b giyiyorum .

Arzucum sayende tanidim kugatsuyu gercekten herkeze cok yardimcisin.benim su anda kullandigim sporcu sutyeni 34b 34c almam gerek sanirim yada 34d mi ayyildizi izmir e geldigimde alirim. burdanda mark&spencer in da kullanisliymis sanrim ameliyat sonrasi burdan bikac kiside okumustum.

kugatsucum, ben doktorun gosterdigi resimleri gordukten sonra modareta yada high profil e karar veririm sanirim benim boyum 168 kilom su an 60 ama 57-58 herzmanki kilom simdi o iki kiloyu vermeye calisiyorum su anda 34 b giyiyorum .

Bencede canım herkesin kafasında göğüs şekliyle alakalı bir hayali var bende resimlere bakarak karar vermiştim..benimde boyum ve kilom seninle aynı nerdeyse o yüzden sordum kilom 62 sendede 375 yada 400 süper olur dolu dolu:))ameliyatı mayıs ayında düşünüyorum diye yazmıssın cnm iş yada okul durumundan mı daha erken olabilseydin yazın rahat ederdin bu arada izmirde değilsin sanırım????

Bencede canım herkesin kafasında göğüs şekliyle alakalı bir hayali var bende resimlere bakarak karar vermiştim..benimde boyum ve kilom seninle aynı nerdeyse o yüzden sordum kilom 62 sendede 375 yada 400 süper olur dolu dolu:))ameliyatı mayıs ayında düşünüyorum diye yazmıssın cnm iş yada okul durumundan mı daha erken olabilseydin yazın rahat ederdin bu arada izmirde değilsin sanırım????

Izmirliyim ama yurt disinda yasiyorum yaz tatili icin gelecegim iki ayligina cocuklarimin okulundan dolayi en erken mayisda gelecegim gerci krese gidiyorlar henuz.1 ay sonra denize girebilirim umarim giremesemde cok problem degil cocuklarimi deniz kiyisinda oynatsam yeter. aslinda ocak da gelip olmayi dusunuyordum ama uymadi gelemedim.hem ailemi ziyaret edecegim hemde tatil ve ameliyat olcak kismetse):

Arzucum sayende tanidim kugatsuyu gercekten herkeze cok yardimcisin.benim su anda kullandigim sporcu sutyeni 34b 34c almam gerek sanirim yada 34d mi ayyildizi izmir e geldigimde alirim. burdanda mark&spencer in da kullanisliymis sanrim ameliyat sonrasi burdan bikac kiside okumustum.

Canım ay yıldız sporcu sütyeninde cup olayı yok..Yani a,b,c,d diye cup yok.34 bedensen sana 75 beden sporcu sütyeni olur.Zayıfsın sanırım.Marks&spencer ında var evet ama benim tercihim ay yıldız :KK66: Sen bilirsin tabi benimki bir öneriydi aklında bulunsun yinede :KK66: Ay yıldızın kendi sitesindende sipariş verebiliyorsun,şu an indirimde incele istersen..Google la ay yıldız sporcu sütyeni yaz,arat,ay yıldızın kendi sayfasına gir... Öpüldün :KK54:

Gizeml cigimm,arkadaşım nerdesin...Yeter bu kadar izin ama :KK34::KK54:

arzumcum ayın 26 sından berı aksılıkler ust uste geldı..akrabaların saglık problemlerı vefat olayı yuzunden cok gıemedım foruma..18 gundur yollardayım bı sehırden dıgerınegıdıp durdum dun dondum evıme sağ salim o kötü yollardan sonra..zaten yollarda bı tek bız vardık..ege marmara dogu anadolu ıc anadolu 4000 km yol..sag salım geldım ya sukur allaha..

kugatsucum cok gecmıs olsun..olmussun amelıyatını bıde uzerınden 2 haftayı gecırmıssın hayırlı olsun..gule gule kullan.. rıca ederım aynı zamanda ben kendım memnun oldugum ıcın cenk beyden ve basarılı bır cerrah oldugunu bıldgım ıcın tavsıye edıyorum..amelıyat olup olmamaya sızler karar verıyosunuz..ama boyle mutlu gorunce sızı bende cok mutlu oluyorum cunku ben eksıklıgının ne kadar zor oldugunu bılıyorum..cenk bey senınde dedıgın gıbı hastasını dınlıyo ve ona en yakısanını yapıyo,ben bır kere bıle pişmanlık yasamadım amelıyatımla ılgılı allah kımseyede yasatmasın..bu arada msne ne zaman gııyosun denk gelemıyoruz..

canım kugatsunun da dedıgı gıbı zamanla kuculmuyo mesela doktor sana 400 cc bı protez gosterdı dıyelım o protezın buyuklugu kalıyo..eger sen bu gosterılenı kucuk buluyosan yada buyuk buluyosan doktoruna solersın yada baska doktor arayıslarına gırersın...mesel benım 375 cc ve sargılar ılk acılddıgında odemde vardı ve kocaman duruyodu ama doktorum demıstı bu goruntusune bakıp canını sıkma daha cok erken ve bu kadar buyuk kalmayacaklar odemlerın ındımı potez yerıne oturdumu cok guzel olacak dedı ve dedıgı gıbıde oldu..benım ılk basta gogus catalım bıle havadaydı tam oturmamıstı ama zamanlla sekıllerı cok guzell oluyo..
cenk beyde dogru secım ayrıca bende arzum gıbı kendısının sonuclarını cok begenıyorum ama yınede karar senın kararın..kım ıcıne sınerse ona amelıyat ol canım..

Izmirliyim ama yurt disinda yasiyorum yaz tatili icin gelecegim iki ayligina cocuklarimin okulundan dolayi en erken mayisda gelecegim gerci krese gidiyorlar henuz.1 ay sonra denize girebilirim umarim giremesemde cok problem degil cocuklarimi deniz kiyisinda oynatsam yeter. aslinda ocak da gelip olmayi dusunuyordum ama uymadi gelemedim.hem ailemi ziyaret edecegim hemde tatil ve ameliyat olcak kismetse):

canım bence ılk 2 ay denıze gırme..hem dıkıs ızlerın kapansın ıyıce yara ıyılessın hemde kollarına cok yuklenme..gunes altında fazla kalman damar genıslemesıde yapabılıyo..o yusden agustos eylul ıdeal mayısta amelıyat olursan..ben temmuzda oldum ve o sene eylul gıbı gırebılırdım ama erteledım..o kadar yaptırmısım guzel olmus rıske atarmıyım :KK66:

Anladım cnm mayısa az kaldı herşey gönlünce olur umarım gizeml haklı 2 ay kendine dikkat et ki sonradann sorun yaşama ama ztn sende söylemişsin giremesende çok sorun değil sonuç güzel ve istediğin gibi olsun önemli olan o sevgiler:)))

arzumcum ayın 26 sından berı aksılıkler ust uste geldı..akrabaların saglık problemlerı vefat olayı yuzunden cok gıemedım foruma..18 gundur yollardayım bı sehırden dıgerınegıdıp durdum dun dondum evıme sağ salim o kötü yollardan sonra..zaten yollarda bı tek bız vardık..ege marmara dogu anadolu ıc anadolu 4000 km yol..sag salım geldım ya sukur allaha..

kugatsucum cok gecmıs olsun..olmussun amelıyatını bıde uzerınden 2 haftayı gecırmıssın hayırlı olsun..gule gule kullan.. rıca ederım aynı zamanda ben kendım memnun oldugum ıcın cenk beyden ve basarılı bır cerrah oldugunu bıldgım ıcın tavsıye edıyorum..amelıyat olup olmamaya sızler karar verıyosunuz..ama boyle mutlu gorunce sızı bende cok mutlu oluyorum cunku ben eksıklıgının ne kadar zor oldugunu bılıyorum..cenk bey senınde dedıgın gıbı hastasını dınlıyo ve ona en yakısanını yapıyo,ben bır kere bıle pişmanlık yasamadım amelıyatımla ılgılı allah kımseyede yasatmasın..bu arada msne ne zaman gııyosun denk gelemıyoru

canım kugatsunun da dedıgı gıbı zamanla kuculmuyo mesela doktor sana 400 cc bı protez gosterdı dıyelım o protezın buyuklugu kalıyo..eger sen bu gosterılenı kucuk buluyosan yada buyuk buluyosan doktoruna solersın yada baska doktor arayıslarına gırersın...mesel benım 375 cc ve sargılar ılk acılddıgında odemde vardı ve kocaman duruyodu ama doktorum demıstı bu goruntusune bakıp canını sıkma daha cok erken ve bu kadar buyuk kalmayacaklar odemlerın ındımı potez yerıne oturdumu cok guzel olacak dedı ve dedıgı gıbıde oldu..benım ılk basta gogus catalım bıle havadaydı tam oturmamıstı ama zamanlla sekıllerı cok guzell oluyo..
cenk beyde dogru secım ayrıca bende arzum gıbı kendısının sonuclarını cok begenıyorum ama yınede karar senın kararın..kım ıcıne sınerse ona amelıyat ol canım..

canım bence ılk 2 ay denıze gırme..hem dıkıs ızlerın kapansın ıyıce yara ıyılessın hemde kollarına cok yuklenme..gunes altında fazla kalman damar genıslemesıde yapabılıyo..o yusden agustos eylul ıdeal mayısta amelıyat olursan..ben temmuzda oldum ve o sene eylul gıbı gırebılırdım ama erteledım..o kadar yaptırmısım guzel olmus rıske atarmıyım :KK66:

Gizemlcim çok geçmiş olsun,başın sağolsun arkadaşım umarım daha iyisindir...sorma cnm bende ameliyatımı oldum sonunda çok ama çok mutluyum :KK16:çok teşekkür ederim iyileştim bile :nazar: korktuğum gibi değilmiş gerçekten bu aralar denk gelemedik bir türlü bende çok giremedim ne foruma nede msne ama artık görüşürüz cnm hergün girmeye çalışıyorum öpüyorum seni çok.........

Canım arkadaşım,başın sagolsun.Sag salim döndügüne sevindim canım.Tekrar hoşgeldin,sefalar getirdin.Senin gibi başarılı ameliyat sonucu yaşamış,bilgili bir arkadaşın aramıza dönmesi çok güzel.İnsanları bilgilendirmek için yazıp çiziyorsun,boşu boşuna degil :KK34: Öpüyorum çok...:KK54:

Gizemlcim çok geçmiş olsun,başın sağolsun arkadaşım umarım daha iyisindir...sorma cnm bende ameliyatımı oldum sonunda çok ama çok mutluyum :KK16:çok teşekkür ederim iyileştim bile :nazar: korktuğum gibi değilmiş gerçekten bu aralar denk gelemedik bir türlü bende çok giremedim ne foruma nede msne ama artık görüşürüz cnm hergün girmeye çalışıyorum öpüyorum seni çok.........

saolasınn canım..ıyıyım ben..bnde haftada bır gırıyodum fırsatım olursa..gorusuruz bundan sonra..sendekı degıssımı cokk merak edıyorum..

Son düzenleme:
X