arzumcum ayın 26 sından berı aksılıkler ust uste geldı..akrabaların saglık problemlerı vefat olayı yuzunden cok gıemedım foruma..18 gundur yollardayım bı sehırden dıgerınegıdıp durdum dun dondum evıme sağ salim o kötü yollardan sonra..zaten yollarda bı tek bız vardık..ege marmara dogu anadolu ıc anadolu 4000 km yol..sag salım geldım ya sukur allaha..
kugatsucum cok gecmıs olsun..olmussun amelıyatını bıde uzerınden 2 haftayı gecırmıssın hayırlı olsun..gule gule kullan.. rıca ederım aynı zamanda ben kendım memnun oldugum ıcın cenk beyden ve basarılı bır cerrah oldugunu bıldgım ıcın tavsıye edıyorum..amelıyat olup olmamaya sızler karar verıyosunuz..ama boyle mutlu gorunce sızı bende cok mutlu oluyorum cunku ben eksıklıgının ne kadar zor oldugunu bılıyorum..cenk bey senınde dedıgın gıbı hastasını dınlıyo ve ona en yakısanını yapıyo,ben bır kere bıle pişmanlık yasamadım amelıyatımla ılgılı allah kımseyede yasatmasın..bu arada msne ne zaman gııyosun denk gelemıyoru
canım kugatsunun da dedıgı gıbı zamanla kuculmuyo mesela doktor sana 400 cc bı protez gosterdı dıyelım o protezın buyuklugu kalıyo..eger sen bu gosterılenı kucuk buluyosan yada buyuk buluyosan doktoruna solersın yada baska doktor arayıslarına gırersın...mesel benım 375 cc ve sargılar ılk acılddıgında odemde vardı ve kocaman duruyodu ama doktorum demıstı bu goruntusune bakıp canını sıkma daha cok erken ve bu kadar buyuk kalmayacaklar odemlerın ındımı potez yerıne oturdumu cok guzel olacak dedı ve dedıgı gıbıde oldu..benım ılk basta gogus catalım bıle havadaydı tam oturmamıstı ama zamanlla sekıllerı cok guzell oluyo..
cenk beyde dogru secım ayrıca bende arzum gıbı kendısının sonuclarını cok begenıyorum ama yınede karar senın kararın..kım ıcıne sınerse ona amelıyat ol canım..
canım bence ılk 2 ay denıze gırme..hem dıkıs ızlerın kapansın ıyıce yara ıyılessın hemde kollarına cok yuklenme..gunes altında fazla kalman damar genıslemesıde yapabılıyo..o yusden agustos eylul ıdeal mayısta amelıyat olursan..ben temmuzda oldum ve o sene eylul gıbı gırebılırdım ama erteledım..o kadar yaptırmısım guzel olmus rıske atarmıyım