izmirde gögüs büyütme ameliyatı

bende ameliyat olmaki istiyorum hemde hemen ama kimee??ooof zor bir karar araştır araştır nereye kadar?sabırsızlanıyorum artık ameliyat için ama doktor korkusu yüzünden erteliyorum hep:KK43:ameliyat sonrasını anlatın kızlar zor bi süreçmi ben ev taşıycam evi taşıdıktan sonramı olayım iş yapamam demi :?

hıc korkmana gerek yok ve olduktan sonra bumuydu dıceksın..4 gun yatıp kalkarken zorlanacaksın o kadar..evını tasıdıktan sonra ol bence..

allahım ya inşallah benim de böyle olur opuyorumnanaktan 375 cc dendiğinde gözüme cok büyük,aşırı yapay bi şekil gelmişti.cidden okadar doğal bi büyüklük ki.hatta daha büyüğü bile olabilirmiş.ama ozaman da belli ederdi kendini ameliyat olduğunu.inşallah benim doktorum da böyle yapar

evet daha buyugude olabılırmıs ama onlar benden onde gıderdı bu sefer :)))
bu normal bence bana daha buyugu yapay olabılırdı..
ınsallah senınde ıstedıgın gıbı olur..doktoruna karar verdınmıı???
keske ızmır ımkanın olsa..
bu arada album yapmadım..resım ısteyen varsa msn yollayabılırsınız..

Son düzenleme:
gizeml cim aksam ustu yazmıstım ama sanırım yonetım tarafından sılınmıs ozellıkle takıp edıyorum senın mesajlarını cenk beyle bende gorusmek ıstıyorum ama kararsızım halıyle rıca etsem bana da yollar mısın resımlerden karen-70-1 ht sabırsıslıkla da beklıyorum

gizeml cim aksam ustu yazmıstım ama sanırım yonetım tarafından sılınmıs ozellıkle takıp edıyorum senın mesajlarını cenk beyle bende gorusmek ıstıyorum ama kararsızım halıyle rıca etsem bana da yollar mısın resımlerden karen-70-1 ht sabırsıslıkla da beklıyorum

yolluyorum sımdıı...

gizeml canım gene ben olumunekankayizsmile bi diğer başlıkta dorolex gibi ağrı kesicilerin ağrılarını kestiğini yazmışsın.bende migren var.bu yüzden cok ağır ağrı kesiciler kullanıyorum migren ilaçlarımın yanında.aynı zamanda çok ağır bi uyku ilacım var.ağrım tuttu mu geçmiyo,onu da içip hemen uyuyakalıyorum.ameliyattan sonra bunları kullansam ağrılarım hafiflicek mi yaniii boshayallersmile düşünsene, ağrı kesicileri içip bi de üstüne uyku ilacımı içtikten sonra uykuda geçer zaman ve ağrılarımı atlatmış olurum.doğru düşünmüş müyüm ?

Şeniz

gizeml canım gene ben olumunekankayizsmile bi diğer başlıkta dorolex gibi ağrı kesicilerin ağrılarını kestiğini yazmışsın.bende migren var.bu yüzden cok ağır ağrı kesiciler kullanıyorum migren ilaçlarımın yanında.aynı zamanda çok ağır bi uyku ilacım var.ağrım tuttu mu geçmiyo,onu da içip hemen uyuyakalıyorum.ameliyattan sonra bunları kullansam ağrılarım hafiflicek mi yaniii boshayallersmile düşünsene, ağrı kesicileri içip bi de üstüne uyku ilacımı içtikten sonra uykuda geçer zaman ve ağrılarımı atlatmış olurum.doğru düşünmüş müyüm ?

Şeniz

bılmıyorum kı canım nasıl olur..bende mıgren yok o yusden bılmıyorum doktorun sana onerecektır antıbıotık ve agrı kesıcı..ben amelıyattan once bı tane antıbıotık aldım amelıyatttda antıbıotık vermısler..ole ıstee..

gizemcim cok pardon pc kastı yazamadım bı turlu sana kötükedihüso somestr tatılınde dusunuyorum ben baska zamanım yok cunku hıc aklıma suan baska bır sey gelmedı ama gelınce sorarım gene tesekkurler ılgılendıgın ıcınnn:)

nereden kasi yaptılar acaba Gizem? meme ucu, koltukaltı gibi opsiyonları var. ben de yakın zamanda düşünüyorum. gördüğüm kadarıyla çok memnunsun. hangi yöntemle yaptırdığını öğrenirsem çok memnun olurum.

nereden kasi yaptılar acaba Gizem? meme ucu, koltukaltı gibi opsiyonları var. ben de yakın zamanda düşünüyorum. gördüğüm kadarıyla çok memnunsun. hangi yöntemle yaptırdığını öğrenirsem çok memnun olurum.

evet canım cok memnunum amelıyattanda doktorumdanda..meme altı kessısı yapıldı..koltukaltından uzak oldugu ıcın ve hıc bı ız tamamen gecmedıgı ıcın bıkınıde bellı olur dıye ben ıstemedım..meme ucuda olerde sut kanalları kesılırse hangı sut kanalının sut vercegı bılınmedıgı ıcın ve protez tam seklını almadıgı ıcın yaptırmadım..en rısksız olanı meme altından yapılan dıye dusunuyorum...doktorumun onerısı meme altıydı zaten..hem protez guzel yerlesıyo hemde bıkınınnınaltında kalacak bı kesı yaptıgı ıcın bıkının uste kayssa bıle bellı olmuyo..bıde benım doktor dıkıs ızlerındaee cok ıtınalı ve ınce bı cızgı gıbı duruyo sımdı pembelıgı gecmedı ama gecıncede ız kalcagını dusunmuyorum..

Gizemcim Selam Yarın dan Sonra Tam 1 Ay Olacak Göğüs Büyütme Operasyonu Olalı her şey iyi Güzel Şişlerim İndi Formunu kazanıyor Günden Güne Göğüslerim Sana Sormak istedeğim Şey Contractubex Kullanmaya Başladım nasıl tatlı kaşınıyor sana Anlatamam Dikiş Yerlerim Kullandığımdan beri kaşınmalarım Arttı Hafiften vardı Zaten Ama Bunu Kullanmaya Başlayınca resmen Kaşımadan Duramıyorum Senin de Öylemi oldu mu Merak ettim Tatlım Yaaa

Gizemcim Selam Yarın dan Sonra Tam 1 Ay Olacak Göğüs Büyütme Operasyonu Olalı her şey iyi Güzel Şişlerim İndi Formunu kazanıyor Günden Güne Göğüslerim Sana Sormak istedeğim Şey Contractubex Kullanmaya Başladım nasıl tatlı kaşınıyor sana Anlatamam Dikiş Yerlerim Kullandığımdan beri kaşınmalarım Arttı Hafiften vardı Zaten Ama Bunu Kullanmaya Başlayınca resmen Kaşımadan Duramıyorum Senin de Öylemi oldu mu Merak ettim Tatlım Yaaa

ne guzel valla bole mutlu olman sevındırıyo..evet kaşıntı yapıyo..bende cok hafıf oluyo o kasıntı yanı tahammul edılmıcek gıbı degıl..ben gunde 4 kere uyguluyom baen unutuyom ıkı kere oluyo..ama uzun donemde etkılı dıolar bakalım nolcak bende beklemedeyım bakalım uzun donemde napcak..doktorum mucızeler yaratmaz dedı ama ben yınde denıyorum..

Son düzenleme:
Sağol Gizemcim Teşekkürederim evet Tam geçmez miş aman geçmesin tam olarak ben önemsemiyorum kim görecek ki benden başka orayı eğilmeden karşı taraf Asla Göremiyo Zaten :) Demi tatlım Bende Aynayla Zor Bakıyorum bu arada ne zaman Geleceksin İzmire Canikom Buluşalımmmm

Sağol Gizemcim Teşekkürederim evet Tam geçmez miş aman geçmesin tam olarak ben önemsemiyorum kim görecek ki benden başka orayı eğilmeden karşı taraf Asla Göremiyo Zaten :) Demi tatlım Bende Aynayla Zor Bakıyorum bu arada ne zaman Geleceksin İzmire Canikom Buluşalımmmm

yanı dolgun goguslere sahıp olduktan sonra benım ıcınde ız cok onemlı degıl ama kullanıyom ıste..ızmıre ya ayın 12 sınde yada 22 sınde o cıvarlarda gelecem...ben sana yazarım gelcegım zaman

ben ızmıre kontrole gıdıyorumda ayda 1..o zaman gorusmeyı planlıoruzz..sende gel katıl bıze..

Gel katıl bize,gir aramıza diyon yani haaa.Bu yaz bodruma tatile gittik ayıptır söölemesikaydirigubbakcemile3 o zaman izmirden geçmiştim.bilmem,görüşmek için gidilmez yaa..ameliyat olmak için direk gidiceksin,ama sonra kontroller var,ne bilim sorun yaşarsan ben izmire o kadar sık sık gidip gelememki.uzak bee.Ama sen gidince so rbakim,fiyat degişmişmi.ne kadara yapıyo diye...Sen istanbul gelirsen gel görüşelim canım benim.Sana istanbulu gezdiririm...kaydirigubbakcemile5

Gel katıl bize,gir aramıza diyon yani haaa.Bu yaz bodruma tatile gittik ayıptır söölemesikaydirigubbakcemile3 o zaman izmirden geçmiştim.bilmem,görüşmek için gidilmez yaa..ameliyat olmak için direk gidiceksin,ama sonra kontroller var,ne bilim sorun yaşarsan ben izmire o kadar sık sık gidip gelememki.uzak bee.Ama sen gidince so rbakim,fiyat degişmişmi.ne kadara yapıyo diye...Sen istanbul gelirsen gel görüşelim canım benim.Sana istanbulu gezdiririm...kaydirigubbakcemile5[/QUOT

evet canım senın ıcın zor olur kontroller falan..tamam canım sorarım aynıdır heralde ama degısmıssede cok bısey artmaz heralde...valla ıyı olur ama benım ıstanbula senede 1 kere gelebılıyorum..bakalım atamalarda belkıde ıstanbul cıkar sureklı kalırım..

Valla gel, İstanbul gibisi yok,bekleriz senide.Yazın denize gideriz bikinilerimizi giyip,yeni memişlerimizle innnnnnşalllllllahhhhhh.....Allahım banada hayırlısıyla nasip et allahımmmm...Pişman olmadan,iyi başarılı bir operasyonla...Ayrıca calzedonyada gerçektende müthiş bikiniler var,yazın ordan alırım ben bikinileri.Ama kışında müthiş çorapları var...:1hug:

evet ınsallah ıstedıgın goguslere sahıp olursun en kısa zamanda..esmeralda var kıza cok uzuldum ve doktorunada saydım acıkcası dunyanın parasını almıs ve 220 cc takmıs kıza yaa...bıde adam proff yanı dersın kı cok basarılı..sende bole bı hata yapma gıdıp adam prof cok ııdır dıye dusunme sakın... amelıyat tecrubesıne ve amelıyat sonrası sonuclarına bak..yaptıgı amelıyatların resımlerıne bak..kımı zaman op. dr bır proftan daha basarılı oluyo ve kendını daha fazla gelıstırmıs..cunku prof olması teorıde yanı verdıgı tezle prof oluyo..benım doktorum op.dr ama gercekten kendını gelıstırmıs bırı ve sukurler olsun kı hıc bı sorun yasatmadı bana..
o yusden ıyı arastır ben kıza cok uzuldum ve senınde bole bı sorun yasamanı ıstemem..

X