İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

mrb, kuzeninizi hangi dr ameliyat etti ismini verebilir misiniz acaba? ben de gazi hastanesinde olmayı planlıyorum da...cevabınızı bekliyorum sabırsızlıkla. tesekkürler..

arkadaslar izmir gazi hastanesinde ameliyat olan ya daprof. dr fazıl apaydın hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı acaba? konu hakkında paylaşımlarınızı bekliyorum.ben de bu ay içinde ameliyat olmayı planlıyorum hayırlısıyla.şimdiden teşekkürler...

O KİŞİ ŞAHSEN TANIMAM AMA BAZI OLUMSUZ ŞEYLER DUYDUM BURDAN YAZAMAM ETİK DEĞİL......

tili mrb, öncelikle bana cevap yazdıgın için tesekkür ederim. neler duydugunu cok merak ediyorum özel mesaj atmayı da daha kesfedememiş biri olaraktan bana özel mesaj atmanı isteyebilir miyim? çok şaşırdım gercekten...

mrb ben de fazıl bey e ameliyat olmayı düşünüyordum ama şu an endişe duyuyorum. biraz bilgi verir misin fazıl bey hakkında ne düşünüyosun?...teşekkürler.
:uhm:

mrb ben de fazıl bey e ameliyat olmayı düşünüyordum ama şu an endişe duyuyorum. biraz bilgi verir misin fazıl bey hakkında ne düşünüyosun?...teşekkürler.
:uhm:

YORUM YAPMAM VE SENİ ETKİLEMEM ETİK DEGİL...yasakkelime
AMA BENCE İZMİRDE EN İYİ DOKTOR VAR ZATEN UFUK BİLKAY:dance:
VE BEN BİLE ANKARADAN KALKIP HİÇ BİLMEDİGİM İZMİRDE 1 HAFTA MİSAFİRHANEDE KALMA PAHASINA ONA AMELİYAT OLMAYI İSTİYORUM ...
SENİ ETKİLEMEK İSTEMEM AMA BEN O BAHSETTİGİN KİŞİYE GÜVENMİYORUM yasakkelime
UFUK HOCAYA GÜVENİYORUM.....BÜYÜK İHTİMALLE EYLÜLDE UFUK HOCAYA AMELYAT OLACAGIM.....:dance:

özel mesaj yoluyla ya da msn vasıtasıyla duyumlarınızı benimle paylaşmanız için sizden rica ediyorum.bende bu denli güven uyandıran bu prof. dr hakkındaki söylemleriniz önemsenmeyecek derecede değil. :1shok:lütfen hotmailimi ekleyin konuşalım...XXXXXXXXXXXXX en azından bu şekilde daha somut bilgiler alabilcegimi düşünüyorum sizden.teşekkür ederim cevabınız için.

e kızlar ne yapcaz simdi cuneyt bey mi, ufuk bey mi

Ben de 14 gün önce Ufuk Bilkay a burun ameliyatı oldum. Ben çok memnun kaldım. İnsanlığının iyi olmasının yanı sıra senin isteklerine de saygı duyuyo ve neticede de çok iyi bir iş çıkarıyo ben çok ama çok memnunum sen yine de araştır ama içinde kalmasın.:uhm:

ben 3 sene once istanbul da baya unlu bir doktora burun ameliyatı oldum..
sonuc felaket..su an izmirdeyim ve duzelttirmek istiyorum yani daha yeni topladım cesaretimi

Canım korkulacak hiç bişey yok benim ameliyatım çok ağır geçmesine rağmen tampon çıkana kadardı hepsi sonra hızla kendini topluyosun sakın korkma yeterki iyi bi doktor seç. O çok önemli. Ayrıca ben evliyim kendimi eşime beğendirmek gibi bi isteğim de yok. İnsan kendi için oluyo kendini daha iyi hissediyosun kendine güvenin artıyo eskiden yandan görüntü vericem diye ödüm kopuyodu ama şimdi benim için sorun teşkil etmiyo. Herkesin kendi tercihi ama korkulacak bişey yok. Ayrıca artık rahat nefes alıyorum. Yine de kendi kararın sevgiler:1hug:

Bana Ufuk Beyi üç sene önce birinci ameliyatım çok kötü geçince Ege tıp ta plastik cerrahide asistan birisi tavsiye etti. Sonra araya yüksek lisans ve evlilik işlerim girdi sonra nefes alma problemim kötüleşince iyice bi de astımım da var. Ameliyat olmam kesinleşince. Eşim buldu internetten bi siteden ben son ana kadar kararsızdım araştırmalarıma devam ettim.En çok İstanbul u istiyodum. Sonra İstanbul bana uzak geldi İzmir de de en iyi tercih zaten Ufuk Hocaydı gözümü kararttım ve oldum ameliyatı şimdi zerre kadar pişman değilim ben de senin gibiydim karasız kalmıştım. Burdan bazı arkadaşlardan fikir aldım özellikle Tili arkadaşım sağolsun bana çok fikir verdi onun da bi arkadaşı olmuş Ufuk Bey e. Sen araştırmaya devam et. İçinde kalmasın git doktorlarla görüş hatta fotografını yolla tasarım iste. Ama en önemlisi daha önce ameliyat olmuş kişilerden fikir almak. Bu site bu anlamda çok faydalı ben çok faydalandım burdan. Kolay gelsin canım sana sevgiler

Mor kedi Merhaba..
sen peki cüneyt beyin ameliyat sonuçlarını gördünmü? gördüsen nasıllardı..bide sen sanırım görüşmüşsün ikisiylede neden tercihini Cüneyt beyden yana yaptın?

Arkadaşlar ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ve izmirde doktor araştırmasına netten başladım,ailemi ikna etmem de zor olacak biraz acayip yaklaşıyolar yani garipsiyolar bu isteğimi,bilemiyorum ikna edebilecek miyim...Birde genel olarak izmir estetik doktorlarında en iyi: UFUK Bİlkay la Cüneyt Özek gibi gözüküyo bir de ATAY Atabey sanırım(ücerti dolgunmuş duyduguma göre gerçi)
Ben tek maaşlı bir ailenin kzııyım ve babam eğitmen,emekli sandığına bağlıyız sigorta olarak acaba emekli sandığı herhangi bir masrafı karşılıyor mu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok sevinicem..
Bi de arkadaşlar ben aslında yüzümdeki benleri aldıracaktım ve şuan 2 ameliyatı da yani "ben aldırma ve burun estetiği" ni yaptırmak istiyorum ve 2 seçenek var doktor tercihi açısından.Cüneyt Özek'e ben ameliyatı yaptırırsam yani bu doktor Cüneyt Özek olursa burun ameliyatı da olmak istiyorum ama bu sefer ailemin burun ameliyatını kabul edip etmeme ihtimali var:uhm:Nedeni korkmaları benm için..
Bunun yerine akrabamız olan bir kulak burun boğazcı var alsancak devlet hast. de ona yaptırabilirz diye çıtlattı annem burun ameliyatını ;ama ben de doçentlik ünvanına sahip bir doktor mu akraba olan operatör kulak burun boğazcı mı açıkcası karar veremiyorum ve siz tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum eğer siz olsanız kime güvenirdiniz
,1)hem ben hem de burun ameliyatı için doç.Cüneyt ozek mi ;....
2)yoksa ben ameliyatını cuneyt özek'e burnun ameliyatını akraba kulak burun bogazcıya mı yaptırırdınız? Lütfen öneride bulunun artık kafanızı şişirdiğimi de düşünmeye başladım ama ne yapayım fikirlerinizle aydınlanmaya ihtiyacım var çok teşekkürler şimdiden cevaplarınızı bekliyorum:uhm:a.s.

Sevgili Emotionless, eğer burnunun içinde deviasyon varsa ve eğer sevkli gidersen o zaman emekli sandığı 1000 ytl sini karşılıyo ameliyatının eğer 3000 ytl ise ameliyatın o zaman 2000 ytl ödüyosun. ama eğer nefes alma ile ilgili deviasyon problemin yoksa o zaman direk ücreti kendin ödüyosun çünkü devlet estetik amaçlı opersyonlara hiç ödeme yapmıyo. Ben de emekli sandıklıyım ordan biliyorum. Doktorlarla görüşürsün fiyatta anlaşırsın. Ama ben sana kbbciyi önermem benim ilk ameliyatımı yapan doktor kbbciydi. Çok deforme oldu burnum fotomu da görmüşsündür zaten. Hepsi aynı değildir tabiki ama konu görüntüyse estetik cerrahına gitmek daha akıllıca sanırım. Burun ameliyatlarında ikincil vakkalar daha ağır oluyo sonra daha çok acı çekiyosun. Yine de sen bilirsin canım sevgiler:))))))

Sevgili redoş evet söylediğin indirim iyi ,burnumda deviasyon olup olmadığını bilmiyorum ama belki vardır ya da yoktur ,sence indirimli olunca doktorlar parasına göre mi davranır iinsana yani kötü bir ameliyat yaparlar mı aldıkları para az olunca?? Genelde herkes ünlülerin parası ve gücü çok olduğu için onların ameliyatlarının doktorlar tarafından daha iyi yapılacağını söylüyor ..Sen ve morkedi' cim böyle bir muameleyle karşılaştınız mı hiç ? Bi de redoşcum bir arkadaş bana resim yollamış sana mı ait özel mesaj atıcam bi bakıp evet ya da hayır dersen ve hangi hocaya ameliyat olduğunu söylersen çok sevinicem canım tekrar teşekkürler,cevabın için..mor_kedi cim sana da..öpüyorum..

Canım ben doktorumla parayla ilgili pazarlığa girmedim. Bana ve mor kediye farklı ücretler söylemiş Ufuk Hoca ama eminim ameliyatın zorluğuna göredir. Benim ameliyatım 6 saatten uzun sürdü. Ben ünlülerin çok parası olduğu için doktorların onların burunlarını iyi yaptıklarını düşünmüyorum. Onlarla iyiy reklam yaptıkları için gösterişli burunlar yaptıklarını düşünüyorum. Ben şahsen Petek Dinçözün burnu gibi bir burnum olmasını alsa istemezdim. Michael Jackson un biraz daha iyi hali bence. Sonuçta onlar göz önünde ve onlara yapılan burunlar daha artistik özellikler taşıyo. Ama ben öğretmenim ve o burnu taşıyamam. Bu istek meselesi. Doktorum 6 saatten uzun bir süre benimle uğraştığına göre ben de kendisine bir reklam vaadinde bulunmadığıma göre herkese aynı ilgiyi gösterir diye düşünüyorum. Çünkü benim hocayla bi alakam yok. Ben de Ufuk Hocaya ameliyat olmaya sonradan karar verdim. Hoca bize ilk önce daha yüksek fiyat vermişti. sonradan fiyatı düşürdü kendisi yardımcı oldu biz hiç bişey söylemedik. Ben zaten İstanbul da olmak istediğim için ameliyatımı daha yüksek bi fiyatı gözden çıkarmıştık. O yüzden de bize iyi geldi. Ama sen kendin görüş ameliyatın zorluğuna göre fiyat veriyolar. Sana ben fotomu yollamıştım ama şu anda özel mesajlar geçici süreliğine kapalı okuyamadım mesajını muhtemelen benim fotomdur. Önce ve sonra yanyana. Sevgiler

Redoşcum çok teşekkürler her sorumu yanıtlıyorsun ,çok iyi insanlarsınız mor_kedi de sen de ama ben onun resmini göremedim msn e ekledim ama açık olmuyor,ordan gösterecekti ,senin resmin demek o,bence çok güzel olmuş merak etmiştim kimin yaptığını gerçekten çok doğal ,deformasyonu takma zamanla deri yeniler kendini bence..
Ben de yarın gidicem görüşücem ben aldırmak ve burun ameliyatı için,ama mor_kedinin resmini görüp gitmek isterdim gerçekten Çünkü Cüneyt Özek'le de görüşmek istiyorum,sen de varsa bana yollayabilir misin canım mor_kedi Nin önce ve sonra ki resmini sakıncası yoksa tabi,bu iyiliklerinizi unutmayacağım gerçekten , çok teşekkürler öpüyorum cvbını bekliyorum
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim, ben de mor kedi nin öncesi ve sonrası yok. Sadece avatardan gördüm fotosunu pek anlaşılmıyodu ama. sana yolladığım foto da çok şiş burnum, şimdi ara ara soğuktan falan şişse de o fotoğraftakine göre inmiş durumda çok doğal ben de çok seviyorum yeni burnumu. Esas zor olan ameliyat kararını vermek sonrası çok güzel ilerliyo aksaklıklar olsa bile çok mutlu oluyosun yeni halinden. Sen merak etme gönlünü ferah tut eminim en iyiis olacak. Öpüyorum seni canım sevgiler:))))))

arkadaslar aranızda prof. dr ecmel songür hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı acaba? önerilerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler hepinize de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…