olurmu öyle şey tabikii cok güzel olucak hayırlısıyla :1rolleyes:
benım yüzümde cok şişmiştii, 10.gün normal halime dönmüştm..
resimdekide 13.günkü haliim..
burun ucum benımde hala şiş, o biraz uzun sürüor sanırm ,doktorum 3-4 ay sürer dedi:asigim:
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZME TATLI CANINI EMİNİM EN KISA SÜREDE GEÇECEKTİR HEM GEÇ OLSA NE OLUR GEÇ LSUN GÜÇ OLMASIN.UFUK HOCA EMİNİM EN GÜZELİNİ YAPTI...HEM AMELİYATIN 2.KEZ OLDUGUNDAN DOLAYI 6 SAAT SÜRMÜŞTÜ YANILMIYORSAM TOPARLANMAN ZAMAN ALIR.....:enbuyukkk:
Redoşcum çok saol.. tavsiyelerine kesinlikle uyucam iyi bir doktora giderim muhakkak,
yoksa eski halimi aramıyımdaa:)
tabiki resmini göndermek istersen görürüz, istediğin zamanda..
sana tekrar çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin mutlu bi şekilde:)
bide canım ameliyat ne kadara mal oldu..şimdiden bilsem iyi olur ona göre annemi babamı alıştırıyım yavaş yavaş..
NASILSIN CANIM BURNUN NE ALEMDE MORLUKLARIN İNİYOR MU!!!:enbuyukkk:Canım benim sadece ameliyatım 3000 ytl ama doktora muayene ücreti verdik sevkli gittiğim için 100 ytl sevksiz gidersen 115 ytl. Biz ameliyat ücretini de dahil olmak üzere her şeyi peşin ödedik ama viza ile de ödeme şekli varmış bir de tomografi çektirdim devlet ödemiyo o da 130 ytl idi biz bir an önce olsun diye fazla düşünmedik işlemler hızlansın diye peşin oldu. Tabiki daha ucuza yaptığı ameliyatlar, ya da başka kişler de vardır. ama benim ameliyatım çok zordu ben biliyodum bunu o nedenle de doktorla hiç pazarlık falan etmedik. Eşim de aynı şekilde doktor ne derse biz onu yaptık. Ama sen ben öğrenciyim falan diye durumunu anlatırsan eminim sana yardımcı olacaktır. Ufuk bey asla kibirli ve sadece parayı düşünen bir doktor değil. :1hug:
NASILSIN CANIM BURNUN NE ALEMDE MORLUKLARIN İNİYOR MU!!!:enbuyukkk:
SEN KENDİNİ ÇOK YORMA AMA SAN BİR ŞEY DAHA SORUCAM AMELİYAT TOPLAMDA KAÇ GÜNDE TAMPONLAR ALINIYOR VE TAMPONLARDAN SONRA HANGİ SIKLIKLA DOKTORA GİDYORSUN YANI BEN İZMİRDE KAÇ GÜN KALMAM GEREKECEK VE DAHA SONRA NE SIKLIKLA GİTMEM GEREKLİ!!!Şu anda gayet iyiyim canım. Morluklarım geçti ama göz çevremde hala var burnumun şişi hala çok kötü bi kutu daha antibiyotik kullanmam gerekti. Ayrıca göz yaşı kanallarımın iltahabı da geçmedi. Neyseki senin ilk ameliyatın olduğu için bu kadar zor olmıcak seninkisi. Hocanın tutumu çok iyi bu arada. Seni sadece ameliyat sonrası bu kontroller biraz zorlayabilir ama hoca sana göre bi ayarlama yapar ben de pazartesi gününü kendim seçtim. Normalde çarşamba günü gel demişti. Şekli konusunda hala net bi bilgim yok kendisini çıplak olarak görmek mümkün olmadı henüz:)))))))) Hep bandajların altından görüyorum ucu falan görünüyo bi de çok şiş olmasına rağmen kalıbı çok güzel ilaçların etkisinden midir bilmem dimdik hokka gibi duruyo. Belki de sonra iner ucu. Eşim bayılıyo sürekli fotoğrafımı çekiyo. Aslını görmeden bu kadar yorum yapılıyo:))))))) kocaman sevgiler canım sana görüşürüz:1hug:
SEN KENDİNİ ÇOK YORMA AMA SAN BİR ŞEY DAHA SORUCAM AMELİYAT TOPLAMDA KAÇ GÜNDE TAMPONLAR ALINIYOR VE TAMPONLARDAN SONRA HANGİ SIKLIKLA DOKTORA GİDYORSUN YANI BEN İZMİRDE KAÇ GÜN KALMAM GEREKECEK VE DAHA SONRA NE SIKLIKLA GİTMEM GEREKLİ!!!
çok tesekkur ederim hiç degilse yaklasık bir tahmin yapma şansım oldu.....:dance:Canım benim ameliyatını olduktan sonra ameliyatının zorluğuna göre bi gece hastane de kalabilrsin. Tamponlar ameliyatından sonraki üçüncü gecenin sabahında çıkıyo yani benim öyle oldu yani ortalama 72 saatte çıkıyo. Bu arada doktoru bi ameliyat günü görüyosun bi de tamponlar çıkınca arada önemli bişey olmazsa görmüyosun. Ameliyatından tam bir hafta sonra alçını çıkarıyo. Ben ameliyatımı çarşamba oldum alçım da çarşamba çıktı. Toplam sekiz gün 7 gece İzmir de geçirmen gerektiği kesin. Sonrasında burnuna bandaj sarıyo bandajlarda bir hafta kalıyo ama benimkisi daha az kalıcak. Bu aşamadan sonra Ankara ya dönüp bandajları değiştirmek için hafta sonuna denk getirerek tekrar İzmir e dönüp gerekli görüşmeleri yapabilirsin benim tamponlarımı bile hafta sonu çıkardı. Bence sen en az 7 gün kal Ankara uzak uçakla gitsen de Esenboğa uzak İzmir de de zor havaalanı hastaneye uzak.Sonra ki kontrolleri hocayla kararlaştırısınız hafta sonlarını ayarlarsınız bi de ameliyat öncesi var tabiki senin kan vermen ve idrar vermen gerek o da bir gün sürer ameliyattan bir gün önce gelmen gerekli en az tabii. Yine de en iyisine hocayla sen karar verirsiniz. :1hug: Sevgiler
çok tesekkur ederim hiç degilse yaklasık bir tahmin yapma şansım oldu.....:dance:
sen iyice igleşte burnunun resmini gönderirsin demi.....eminim ben çok güzel oldu......tasarımı begendin mi!!tasarımla gerçek ne ölçüde benzeyecek miş!!!
ya bi ton soru soruyorum ama kusura bakmaa.s
hadi iyice dinlensen...
optm seni şeker:1hug:
:enbuyukkk::teytey:.....
redoşcum ameliyatın hayırlı olsun canım çok sevindim kurtulduğuna.hokka gibim burnun oldu ne güsel sağlık problemlerinde en kısa sürede geçer inşallah canım şeyi merak ettim göz yaşı kanalların neden iltihap olmuş ameliyatta üşüttüğün için falanmı?kış günü ya ondan oluo herhalde benimde boğazım çok fena olmuştu nefes borusu boğazımı çok fena tahriş etmişti:dance:ikimiz de kurtulduk derdimizden.darısı diğerlerinin başına inşallah.a.s.
arkadaşlar ben 1150 ytl ye ameliyat oldum ve gayet memnunum tek seferde başarılı bi ameliyat oldu arkadaşım da aynı doktora 750 ytlye ameliyat oldu. benim daha pahalı olmasının nedeni tüm kemik alındı,turkish delight uygulandı merak edenler için fotolarımı da koyayım hem yorumunuzu da almış olurum ama tavsiye ederim yani=)
arkadaşlar ben 1150 ytl ye ameliyat oldum ve gayet memnunum tek seferde başarılı bi ameliyat oldu arkadaşım da aynı doktora 750 ytlye ameliyat oldu. benim daha pahalı olmasının nedeni tüm kemik alındı,turkish delight uygulandı merak edenler için fotolarımı da koyayım hem yorumunuzu da almış olurum ama tavsiye ederim yani=)
canımm çok üzüldüm baya kötü olmuş çok geçmiş olsun aft zaten başlı başına bir dert kendimden biliorum ama gerçi antibiotik kullanınca çabuk geçio.olsun sen gene de üzülme sonucunda süper olcann:dance: canım ben burnumu azcık daha hokka istiyodum ama gene de memnunum sorun yok yani.düzenli olarak hergün masaj yapıorum ucunda hafif bir şişlik var umarım geçer ..yani ben de şişliğin geçmesini bekliorum..çok çok geçmiş olsun cnm tekrardan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?