• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Redoş geçmiş olsun öncelikle sana..bende ufuk bilkayı düşünüyorum. ya biraz anlatsana sen ameliyat öncesini yani nerede oldun nasıl görüştün ne kadara maloldu falan, ameliyat sonucunda merak etmiyo değilim.. anlatırsan çok sevinirim..
fotolarını banada gönderebilirmisin yada göndermesende burdan görebilirmiyiz sonucu en azından..çok iyi olur.

Sevgili founda, benim ikinci ameliyatım, küçükken kırılmıştı burnum ve hiç nefes alamıyodum ve boğazım tahriş olduğundan sürekli hasta oluyodum sonra bir gün astım hastası olduğumu öürendim ve burnumdaki eğriliğin ve içindeki deviasyonun nefes almamı engellediğini öğrendik sonra aydın da bir kbbciye ameliyat oldum. Sonra ameliyat sonrası ameliyatımın başarısız olduğu ortaya çıktı. Hem şekli hem de nefes alma problemim daha kötüye gitti. Bunlar üç sene önce birinci ameilyatımı olmuştum. Ufuk hocayla ilk konuşmamız 3 sene önce oldu. Ege de tanıdık bi asistan vasıtasıyla. Ben sonra yüksek lisans yaptım ve evlendim derken bi türlü ameliyata fırsat bulamadım tabi cesaretsizlik de cabası. Sonra bir ay kadar önce görüştük Ufuk hocayla eşim tesadüfen bir tavsiye sitesinden bulmuş ben de doktoru tanıdığımı söyledim gittik görüştük randevu aldık ege den ilk önce. Sonra benden tomografi istedi. Burnumun Şeklinin yani burun açılarının da nefes almamı engellediğini söyledi. Ameliyat günü verdi eşim istedi çünkü. Ama ben bi türlü karar veremiyordum aklımda acabalar vardı bi yandan hala başka doktoları düşünüyordum. Bana yeterince ilgili gelmemişti. Ama kiminle görüştüysem çok iyi doktor çok başarılı doktor çok ilgili doktor diyordu. En sonunda gözümü kararttım ve olmaya karar verdim. Ameliyattan sonra gözümü ufuk hocayla açtım. Tamponlarımı o çıkardı bu gün tek tek dikişlerimi aldı. Çok ilgilendi. Eğer ameliyat olmayı düşünüyosan işini çok iyi bilen birine ol sakın tecrübesi olmayan birine gitme. daha önceden ameliyat olmuş birileriyle konuşmadan olma. Önce güven duy sonra ol. Benim ilk ameliyatımdan ötürü ikincisi 6 saatten uzun sürdü. allah korusun. Sonra kimseyi suçlamaya hakkımız kalmıyo, aslında işini iyi yapmayanları da seçen biziz. Fotoğraflarımı henüz göndemesem sizlere iyi olur çünkü korkarsınız:1shok: suratımda morluklar var ve burnum bantlı ilerleyen günlerde isteyen herkese yollıcam fotoğraflarımı sana da yollarım. Hoşçakalll :emir_bebek::1hug:

olurmu öyle şey tabikii cok güzel olucak hayırlısıyla :1rolleyes:
benım yüzümde cok şişmiştii, 10.gün normal halime dönmüştm..
resimdekide 13.günkü haliim..
burun ucum benımde hala şiş, o biraz uzun sürüor sanırm ,doktorum 3-4 ay sürer dedi:asigim:

İnşallah canım ben 10. günde düzelemem herhalde ama. Benim derim ince ama ameliyatım zor geçti bakalım ne olcak şu anda aşırı şişlik var. Bilgilerin için sağol canım :1hug:a.s.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZME TATLI CANINI EMİNİM EN KISA SÜREDE GEÇECEKTİR HEM GEÇ OLSA NE OLUR GEÇ LSUN GÜÇ OLMASIN.UFUK HOCA EMİNİM EN GÜZELİNİ YAPTI...HEM AMELİYATIN 2.KEZ OLDUGUNDAN DOLAYI 6 SAAT SÜRMÜŞTÜ YANILMIYORSAM TOPARLANMAN ZAMAN ALIR.....:enbuyukkk:

SEVGİLİ TİLİCİĞİM, GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL. UFUK HOCA NIN ÇOK GÜZEL BİR İŞ YAPTIĞINI BEN DE DÜŞÜNÜYORUM. :nazar:GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM aSLINDA UFUK HOCA DA ÇOK MERAK EDİYOR. BENİ ÇOK UĞRAŞTIRDI BURNUNU BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM DİYO:))))))):1hug:

Redoşcum çok saol.. tavsiyelerine kesinlikle uyucam iyi bir doktora giderim muhakkak,
yoksa eski halimi aramıyımdaa:)
tabiki resmini göndermek istersen görürüz, istediğin zamanda..
sana tekrar çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin mutlu bi şekilde:)
bide canım ameliyat ne kadara mal oldu..şimdiden bilsem iyi olur ona göre annemi babamı alıştırıyım yavaş yavaş..

Tili cuma günü kontrole gtiim emre beye , bana kendisi 1 haftadır maillere bile bakamıyorum cok yoğunum dedi..o sebepten cevap gelmemiştir..
en doğru kararı siz vericeksinz zaten kızlar.. yerimseniben a.s.

Redoşcum çok saol.. tavsiyelerine kesinlikle uyucam iyi bir doktora giderim muhakkak,
yoksa eski halimi aramıyımdaa:)
tabiki resmini göndermek istersen görürüz, istediğin zamanda..
sana tekrar çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin mutlu bi şekilde:)
bide canım ameliyat ne kadara mal oldu..şimdiden bilsem iyi olur ona göre annemi babamı alıştırıyım yavaş yavaş..

Canım benim sadece ameliyatım 3000 ytl ama doktora muayene ücreti verdik sevkli gittiğim için 100 ytl sevksiz gidersen 115 ytl. Biz ameliyat ücretini de dahil olmak üzere her şeyi peşin ödedik ama viza ile de ödeme şekli varmış bir de tomografi çektirdim devlet ödemiyo o da 130 ytl idi biz bir an önce olsun diye fazla düşünmedik işlemler hızlansın diye peşin oldu. Tabiki daha ucuza yaptığı ameliyatlar, ya da başka kişler de vardır. ama benim ameliyatım çok zordu ben biliyodum bunu o nedenle de doktorla hiç pazarlık falan etmedik. Eşim de aynı şekilde doktor ne derse biz onu yaptık. Ama sen ben öğrenciyim falan diye durumunu anlatırsan eminim sana yardımcı olacaktır. Ufuk bey asla kibirli ve sadece parayı düşünen bir doktor değil. :1hug:

Canım benim sadece ameliyatım 3000 ytl ama doktora muayene ücreti verdik sevkli gittiğim için 100 ytl sevksiz gidersen 115 ytl. Biz ameliyat ücretini de dahil olmak üzere her şeyi peşin ödedik ama viza ile de ödeme şekli varmış bir de tomografi çektirdim devlet ödemiyo o da 130 ytl idi biz bir an önce olsun diye fazla düşünmedik işlemler hızlansın diye peşin oldu. Tabiki daha ucuza yaptığı ameliyatlar, ya da başka kişler de vardır. ama benim ameliyatım çok zordu ben biliyodum bunu o nedenle de doktorla hiç pazarlık falan etmedik. Eşim de aynı şekilde doktor ne derse biz onu yaptık. Ama sen ben öğrenciyim falan diye durumunu anlatırsan eminim sana yardımcı olacaktır. Ufuk bey asla kibirli ve sadece parayı düşünen bir doktor değil. :1hug:
NASILSIN CANIM BURNUN NE ALEMDE MORLUKLARIN İNİYOR MU!!!:enbuyukkk:

NASILSIN CANIM BURNUN NE ALEMDE MORLUKLARIN İNİYOR MU!!!:enbuyukkk:

Şu anda gayet iyiyim canım. Morluklarım geçti ama göz çevremde hala var burnumun şişi hala çok kötü bi kutu daha antibiyotik kullanmam gerekti. Ayrıca göz yaşı kanallarımın iltahabı da geçmedi. Neyseki senin ilk ameliyatın olduğu için bu kadar zor olmıcak seninkisi. Hocanın tutumu çok iyi bu arada. Seni sadece ameliyat sonrası bu kontroller biraz zorlayabilir ama hoca sana göre bi ayarlama yapar ben de pazartesi gününü kendim seçtim. Normalde çarşamba günü gel demişti. Şekli konusunda hala net bi bilgim yok kendisini çıplak olarak görmek mümkün olmadı henüz:)))))))) Hep bandajların altından görüyorum ucu falan görünüyo bi de çok şiş olmasına rağmen kalıbı çok güzel ilaçların etkisinden midir bilmem dimdik hokka gibi duruyo. Belki de sonra iner ucu. Eşim bayılıyo sürekli fotoğrafımı çekiyo. Aslını görmeden bu kadar yorum yapılıyo:))))))) kocaman sevgiler canım sana görüşürüz:1hug:

Şu anda gayet iyiyim canım. Morluklarım geçti ama göz çevremde hala var burnumun şişi hala çok kötü bi kutu daha antibiyotik kullanmam gerekti. Ayrıca göz yaşı kanallarımın iltahabı da geçmedi. Neyseki senin ilk ameliyatın olduğu için bu kadar zor olmıcak seninkisi. Hocanın tutumu çok iyi bu arada. Seni sadece ameliyat sonrası bu kontroller biraz zorlayabilir ama hoca sana göre bi ayarlama yapar ben de pazartesi gününü kendim seçtim. Normalde çarşamba günü gel demişti. Şekli konusunda hala net bi bilgim yok kendisini çıplak olarak görmek mümkün olmadı henüz:)))))))) Hep bandajların altından görüyorum ucu falan görünüyo bi de çok şiş olmasına rağmen kalıbı çok güzel ilaçların etkisinden midir bilmem dimdik hokka gibi duruyo. Belki de sonra iner ucu. Eşim bayılıyo sürekli fotoğrafımı çekiyo. Aslını görmeden bu kadar yorum yapılıyo:))))))) kocaman sevgiler canım sana görüşürüz:1hug:
SEN KENDİNİ ÇOK YORMA AMA SAN BİR ŞEY DAHA SORUCAM AMELİYAT TOPLAMDA KAÇ GÜNDE TAMPONLAR ALINIYOR VE TAMPONLARDAN SONRA HANGİ SIKLIKLA DOKTORA GİDYORSUN YANI BEN İZMİRDE KAÇ GÜN KALMAM GEREKECEK VE DAHA SONRA NE SIKLIKLA GİTMEM GEREKLİ!!!

SEN KENDİNİ ÇOK YORMA AMA SAN BİR ŞEY DAHA SORUCAM AMELİYAT TOPLAMDA KAÇ GÜNDE TAMPONLAR ALINIYOR VE TAMPONLARDAN SONRA HANGİ SIKLIKLA DOKTORA GİDYORSUN YANI BEN İZMİRDE KAÇ GÜN KALMAM GEREKECEK VE DAHA SONRA NE SIKLIKLA GİTMEM GEREKLİ!!!

Canım benim ameliyatını olduktan sonra ameliyatının zorluğuna göre bi gece hastane de kalabilrsin. Tamponlar ameliyatından sonraki üçüncü gecenin sabahında çıkıyo yani benim öyle oldu yani ortalama 72 saatte çıkıyo. Bu arada doktoru bi ameliyat günü görüyosun bi de tamponlar çıkınca arada önemli bişey olmazsa görmüyosun. Ameliyatından tam bir hafta sonra alçını çıkarıyo. Ben ameliyatımı çarşamba oldum alçım da çarşamba çıktı. Toplam sekiz gün 7 gece İzmir de geçirmen gerektiği kesin. Sonrasında burnuna bandaj sarıyo bandajlarda bir hafta kalıyo ama benimkisi daha az kalıcak. Bu aşamadan sonra Ankara ya dönüp bandajları değiştirmek için hafta sonuna denk getirerek tekrar İzmir e dönüp gerekli görüşmeleri yapabilirsin benim tamponlarımı bile hafta sonu çıkardı. Bence sen en az 7 gün kal Ankara uzak uçakla gitsen de Esenboğa uzak İzmir de de zor havaalanı hastaneye uzak.Sonra ki kontrolleri hocayla kararlaştırısınız hafta sonlarını ayarlarsınız bi de ameliyat öncesi var tabiki senin kan vermen ve idrar vermen gerek o da bir gün sürer ameliyattan bir gün önce gelmen gerekli en az tabii. Yine de en iyisine hocayla sen karar verirsiniz. :1hug: Sevgiler

Canım benim ameliyatını olduktan sonra ameliyatının zorluğuna göre bi gece hastane de kalabilrsin. Tamponlar ameliyatından sonraki üçüncü gecenin sabahında çıkıyo yani benim öyle oldu yani ortalama 72 saatte çıkıyo. Bu arada doktoru bi ameliyat günü görüyosun bi de tamponlar çıkınca arada önemli bişey olmazsa görmüyosun. Ameliyatından tam bir hafta sonra alçını çıkarıyo. Ben ameliyatımı çarşamba oldum alçım da çarşamba çıktı. Toplam sekiz gün 7 gece İzmir de geçirmen gerektiği kesin. Sonrasında burnuna bandaj sarıyo bandajlarda bir hafta kalıyo ama benimkisi daha az kalıcak. Bu aşamadan sonra Ankara ya dönüp bandajları değiştirmek için hafta sonuna denk getirerek tekrar İzmir e dönüp gerekli görüşmeleri yapabilirsin benim tamponlarımı bile hafta sonu çıkardı. Bence sen en az 7 gün kal Ankara uzak uçakla gitsen de Esenboğa uzak İzmir de de zor havaalanı hastaneye uzak.Sonra ki kontrolleri hocayla kararlaştırısınız hafta sonlarını ayarlarsınız bi de ameliyat öncesi var tabiki senin kan vermen ve idrar vermen gerek o da bir gün sürer ameliyattan bir gün önce gelmen gerekli en az tabii. Yine de en iyisine hocayla sen karar verirsiniz. :1hug: Sevgiler
çok tesekkur ederim hiç degilse yaklasık bir tahmin yapma şansım oldu.....:dance:
sen iyice igleşte burnunun resmini gönderirsin demi.....eminim ben çok güzel oldu......tasarımı begendin mi!!tasarımla gerçek ne ölçüde benzeyecek miş!!!
ya bi ton soru soruyorum ama kusura bakmaa.s
hadi iyice dinlensen...
optm seni şeker:1hug:
:nazar::enbuyukkk::teytey:.....

çok tesekkur ederim hiç degilse yaklasık bir tahmin yapma şansım oldu.....:dance:
sen iyice igleşte burnunun resmini gönderirsin demi.....eminim ben çok güzel oldu......tasarımı begendin mi!!tasarımla gerçek ne ölçüde benzeyecek miş!!!
ya bi ton soru soruyorum ama kusura bakmaa.s
hadi iyice dinlensen...
optm seni şeker:1hug:
:nazar::enbuyukkk::teytey:.....

Canım benim burnumun resmini öncesini ve sonrasını mutlaka göndericem ben görünce söz size de yollıcam:)))))) Tarasıma gelince biliyosun bana bir gün önceden tasarımı göstercekti. Ama biz gittiğimizde tasarım falan yapmamıştı. Kapısının önünde abartmıyorum en az 10 tane hasta ikide birde içeri giriyodu. Doğru düzgün konuşturtmadılar bile bizi. Ben onun tasarım yapamıyacğını tahmin ediyordum. Vee arama motoruna nose surgery before and after yazdım birsürü burun fotoğrafı gördüm. Onlardan işime yarayabileceklerini düşündüklerimi indirdim. Yani olabileceklerini düşündüklerim ve olmasını istemediklerim diye iki ayrı klasör yaptım.Burnumun ucu ile ilgili sıkıntılarım vardı onu anlattım şöyle olmasın böyle olsun dedim. Tabiki hoca bunları dinledi ama bana hep açılardan bahsetti burnunun içini bi görelim dedi. Sana yarın tasarım yaparım dedi. Bana ameliyat gecesi ve sabahı yatıştırıcı ilaç verdiler. Sabahleyin hoca bana bi fotoğraf gösterdi ama hiç hatırlamıyorum yatıştırıcının etkisiyle neye benzediğini bile bilmiyorum. Aslına bakarsan benim için güzel olması önemli ben de senin gibi düşünüyodum ameliyattan önce ama sonuçta burnunun içindeki malzeme de çok önemli tasarımı fazla kafaya takma. Ama eğer çok takıyosan bu konudaki hassasiyetini hocaya mutlaka ilet çünkü çok meşgul olduğundan tasarıma ayırcak vakti yok. Sen önceden fotoğrafını yolla hatta sana uygun bi tasarım yapmasını rica et. Benim fotoğraflara tek tek baktı ve biz neler yapıyomuşuz dedi yurt dışındakileri pek beğenmedi:))) Ayrıca canım istediğin kadar soru sorabilirsin artık çok iyiyim sadece burnumda az bi şişlik kaldı. Seni çok iyi anlıyorum, merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Pazartesi de bandajlarım çıkıcak. İnşallah burnumu görürsem sizi de daha iyi aydınlatıcam. Sevgiler canım görüşürüz:1hug::sm_cool:

redoşcum ameliyatın hayırlı olsun canım çok sevindim kurtulduğuna.hokka gibim burnun oldu ne güsel sağlık problemlerinde en kısa sürede geçer inşallah canım şeyi merak ettim göz yaşı kanalların neden iltihap olmuş ameliyatta üşüttüğün için falanmı?kış günü ya ondan oluo herhalde benimde boğazım çok fena olmuştu nefes borusu boğazımı çok fena tahriş etmişti:dance:ikimiz de kurtulduk derdimizden.darısı diğerlerinin başına inşallah.a.s.

Canım benim, benim gözyaşı kanallarım iltahaplandı bir de ağzımda çok fazla aft çıktı buna bağlı olarak da kulak diplerimde lenflerim iltahaplandı ve şişti. Doktor aşırı hassas bünyem olduğu için olduğunu söyledi. Kış olduğu için demedi. Benim de boğazım tahriş olmuştu ama benim ki sürekli ağzı açık ve klimalı ortamda durmaktan. Burnumun şeklini çok merak ediyorum. Şu anda çok sert ilerde bu sertlik geçince bu hokka görüntüsü gider normal bir buruna benzer diye düşünüyorum. Sana da hayırlı olsun canım sen burnundan memnunsun di mi sonradan bir sıkıntı yaşamadın. biz kurtulduk inşallah darısı tüm kurtulmak isteyenlerin başına:sm_cool::1hug::asigim:a.s.

arkadaşlar ben 1150 ytl ye ameliyat oldum ve gayet memnunum tek seferde başarılı bi ameliyat oldu arkadaşım da aynı doktora 750 ytlye ameliyat oldu. benim daha pahalı olmasının nedeni tüm kemik alındı,turkish delight uygulandı merak edenler için fotolarımı da koyayım hem yorumunuzu da almış olurum ama tavsiye ederim yani=)
(fotoları sildim merak eden özelden mesaj atsın)

arkadaşlar ben 1150 ytl ye ameliyat oldum ve gayet memnunum tek seferde başarılı bi ameliyat oldu arkadaşım da aynı doktora 750 ytlye ameliyat oldu. benim daha pahalı olmasının nedeni tüm kemik alındı,turkish delight uygulandı merak edenler için fotolarımı da koyayım hem yorumunuzu da almış olurum ama tavsiye ederim yani=)

mrunnef1.jpg

muurunhb6.jpg

Burnun gerçekten güzel olmuş.Doktorunun ismini verirsen sevinirim:dance:

Lal burnun yüzüne uyumlu ve güzel olmuş peki kime yaptırdın söylemeyecek misin?:uhm:

mrunnef1.jpg

muurunhb6.jpg

Evet ya gerçekten çok güzel olmuş.Doktorun hakkında bilgi verir misin?Ben doktor konusunda hala karar veremedim :(

Doktorum, Bülent Kale, askeri hekim, ama akşamlar mesai saatinden sonra izmir özel ege sağlık hastanesinde bulabilirsiniz. İzmirde yeni , daha önce Onur Erol'la falan çalışmış onun tekniği uyguluyor, ben de arkadaşım da memnun kaldık yani. Telefon numarası falan için özelden mesaj atabilirsiniz.

canımm çok üzüldüm baya kötü olmuş çok geçmiş olsun aft zaten başlı başına bir dert kendimden biliorum ama gerçi antibiotik kullanınca çabuk geçio.olsun sen gene de üzülme sonucunda süper olcann:dance: canım ben burnumu azcık daha hokka istiyodum ama gene de memnunum sorun yok yani.düzenli olarak hergün masaj yapıorum ucunda hafif bir şişlik var umarım geçer ..yani ben de şişliğin geçmesini bekliorum..çok çok geçmiş olsun cnm tekrardan a.s.

Canım iyi dileklerin için sağol. Bu gün alçım çıktı ve nihayettt burnumu gördüm:))))))))) Çok ilginç bi duygu ama benim ifademde en ufacık bir değişiklik bile olmamış sankii zaten benim burnummuş gibi sadece biraz dayak yemiş gibiyim. Burnumun her yeri şiş göz diplerimde ve burnumun üstünde hala morluklar var. Yalnız tam düşündüğüm gibi burnumun aşırı dik görüntüsü git gide kayboluyo normal bir hal almaya başladı olması gerektiği gibi. Bence çok hokka olmaması daha iyi doğal durmaz o zaman senin burnun çok doğal olmuş bence bi de bizim ikinci ameliyatımız ben bu kadarını bile beklemiydum ne yalan söyliim beklediğimden de iyi oldu. Birinci ameliyatımda burnum o kadar çok deforme olmuş ki buna da şükür. Bana e mail adresini yollarsan canım sana da yollarım fotomu. Sana da tekrar geçmiş olsun sevgiler:1hug:

Back