İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

karın germe yaptıranlar çok sonraları sağlık sorunlarıyla yada görüntü bozukluklarıyla tekrar karşılaşıyorlarmı çok merak ediyorum halk arsında duymuştum ,nekadar doğru tabi ,çevreden gördüğünüz ,tanıdığınız varsa lütfen cevap bekliyorum. :17:

Son düzenleme:

kaç saattir forumdayım. 25 mesaj hakkı bu nedenle saçma geliyor. laf olsun diye de sayfaları doldurmak çok saçma. saçmalama sayfalarına yazmak da bana göre değil. bir çözüm bulsanız yöneticiler?

kaç cc' lik protez kullanılacak? istediğin büyüklüğü belirmişsindir sanıyorum?

Cok buyuk olmasin ama yapildigina degsin dedim cok kucukler cunku.minyon oldugum icin 225-275 arasi denicek bende hangisi olur bilemiyorum, cokta kucucuk olsun istemiyorum da

dual planda kas protezi baskılar, kas üstü ve zar altı yönteme göre daha küçük durur. (doktorların ssayfalarında okumuştum.)
meme dokun ne kadar bilmiyorum ama 225-275 cc'lik protezleri küçük bulabilme ihtimalin var. sen istediğin büyüklüğü iyice anlat, bir kez daha bu konuda görüş doktorunla bence. memelerin istediğin büyüklükte de olursa ameliyat sonucundan memnun olacağına eminim.
bu arada ne zaman özel mesaj gönderebiliyoruz? ayrıca beni eklersen sevinirim.

burdaki yorumlardan anladigim kadariyla evet banada kucuk geldi fakat cok zayifim 41 kg birde derinin esneme payinida goz onunde bulunduruyor doktorlar belki ondan bu olculeri soylemistir, ama ameliyata girmeden once mutlaka cc konusunda birkez daha konusucam.okadar zahmetten sonra memnun kalmak istiyorum elbette )

zayıfmışsın gerçekten de. sadece istediğin boyutu iyi anlatmaya bak. sonuçta örnek gösterecektir. o örneklerden gösterip şöyle bir büyüklük istiyorum dediğinde daha iyi olabilir. doktoruna güven. sonuçları iyidir.

doktorum daha ilk gorusme de guven verdi, kendisine guveniyorum, ins guzel, sorunsuz olur ve bende bi gun burdan iyiki yapmisim diye yazarim:)