İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Bende gögüs büyültme ve diklestirme olmak istiyorum.Ufuk beye mail attim ama hic geri dönmedi.Yurtdisinda oldugum icin suan yüzyüe görüsme sansim yok. Size ameliyat hakkinda bilgi verdi mi? Cok agri sizi oluyormuymus? Ve fiyat ne kadar söyledi. Ben burdan da arastiriyorum da fiyat karsilastirmak icin soruyorum

merhaba,ufuk bey le yüzyüze görüştüm,5.000 tl fiyat verdi dual plan uygulayacak,10 gün işe dönemezsin dedi ayrıca,ağrı konusuna gelince herkeste farklı oluyor anladığım kadarıyla,kimi 3 günde hiçbişeyim kalmadı diyor kimi 15 gün oldu hala ağrıyor diyor,inş.kısa sürer demekten başka elden bişey gelmiyor şu an ama kararlıyım çekicem o ağrıyı

Burda 3 000-3 500 Euro arasi degisiyor.Tabi ucak bileti otel yemek olaylarini düsünürsek Türkiye ile ayni paraya geliyor.

orada bi doktorla görüşebildin mi ?yani aklında ameliyat ile ilgili bişeyler oluştu mu ?

31 Martta burun ameliyati olacagim suan biraz onun stresi var. Ama internetten arastirdigim doktolarin fiyatlari asagi yukari böyle, benim Türkiye yi istememde ki sebep bizim doktorlarimiz estetik konusunda daha bilincli ama orda bana yardimci olacak kimse yok o yüzden sikinti cekiyorum. Sen Ufuk beyde karar kildin mi?

evet verdim kararımı ameliyat günümü de aldım,çok güven verdi bana görüşmemizde uzun uzun anlattı,ama korkularım devam ediyor tabi.ameliyattan değil de sonrası korkutuyor benide,iyileşme dönemi.

evet verdim kararımı ameliyat günümü de aldım,çok güven verdi bana görüşmemizde uzun uzun anlattı,ama korkularım devam ediyor tabi.ameliyattan değil de sonrası korkutuyor benide,iyileşme dönemi.

Süper ya ne zaman ameliyatin? Sonrasinda bana da bilgi verirsen sevinirim. Simdiden gecmis olsun.

çok teşekkürler olur geçer inş,24 gün sonra olacak,zaman geçmek bilmiyor,beklemek çok zor.gelişmelerle ilgili tabiki bilgi veririm.çıkınca yazar dururum artık

Banada simdi Ufuk bey den mail gelmis. Bana meme üstü kesisi ile kas alti silikon ve diklestirme olacagini ama iz kalabilecegini ve fiyatinin 6 500 TL olacagini yazmis Acaba Yurtdisinda oldugum icin mi böyle fiyat verdi

Banada simdi Ufuk bey den mail gelmis. Bana meme üstü kesisi ile kas alti silikon ve diklestirme olacagini ama iz kalabilecegini ve fiyatinin 6 500 TL olacagini yazmis Acaba Yurtdisinda oldugum icin mi böyle fiyat verdi

sende diklestirme de olacakmis ya belki on dan fiyati yuksek vermistir

sanırım kas altı yapıldımı haliyle daha acı ve birkaçgün vazla ağrın oluyor, eğer meme dokun varsa zaten kas altı yapmıyorlar.umarım yardımcı olmuşumdur ..

Son düzenleme:
eğer dr seçiminde hayla kararsızsanız ,şunu söylemek isterim asla bir bayan doktor önermiyorum,çünkü bayanlar bayanlara karşı gerçekten dağa ilgisiz oluyorlar .zaten estetik doktorların en başarıları erkekler çıkıyor,tıpkı aşçıların en başarıları erkeklerin çıktığı gibi (Y)

İstanbuldayım ama eşim bu sektörde doktorlarla çalışıyor. Sordum birkaç doktor önerdi bende yazayım dedim. Op Dr. Çağhan Baytekin ve Op. Dr Fahri Mola hatta eşimin adınıda verirseniz daha detaylı ilgileneceklerini söyledi yardımı dokunacaksa özelden mesaj atın eşimin ismini vereyim.

Bende yeni karın germe ve meme küçültme ameliyatı olan biri olarak İZMİR de PROF. DR. ERAY COPCU yu tek geçiyorum . Hastasını okadar güzel motive ediyor ki anlatamam. Ameliyat sonrası kesinlikle vekesinlikle altını çizerek söylüyorum en ufak bir ağrım sızım olmayışı hocamın mükemmelliğini ortaya koymayı yeter sanırım. Hele sonuç mükemmel. hiç bir sorun yaşatmadı değerli hocam bana. burdan kendisine çokkkk ama çoookkk teşekkürlerimi sunuyorummm.

çok geçmiş olsun.kbende kombini düşünüyorum meme toparlama ve karın germe ,ama herkez sağlıklı olmadığını söylüyor,sizce ne kadar doğru. birde kaça yaptırdınız ,muane ücretlimi, can kopal nasıl sizce

eray beye ikisini kaça oldunuz acaba.muane ücreti alıyormu ve hangi hastanede yapıyor. çok mu sordum bende karın germe ve meme dikleştirme silikn taktıracam ama hayla araştırmaktayım.belkide cesaretim hayla tam değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…