İzmirdeki tartışmasız en iyi estetik cerrahı Prof. dr.Tahir Gürler.. yaklaşımı , hastası ile iletişimiyle kesinlikle 1 numara..hiç korkmadan kendinizi emanet edebilirsiniz...
ben de aynı şüphedeyim o yüzden kararsızlığım daha da artıyor :18:Yaaa yorumları son sayfaya kadar okudum,doktor reklamı yapanlar cok fazla var aramızda,
çocuk olsa yemez insan,bazı sahısların yazdıkları seylere,
herkes anca yazıyor resim yok icraat yok,
doktorların bazıları ya kendılerı yazıyor bazı yorumları yada birine yazdırtıyor,
ne yazık ki butun forumda böyle..... !!!!!
Dr Tayfun Türkaslan ı öneririm tatlım , Ameliyatları ve sonrası da oldukça başarılı ve güzel geçiyor ,Selam arkadaşlar... Ben İzmir de oturuyorum ve burunuma estetik yaptırmak istiyorum. Daha önce rinoplasti ameliyatı geçirmiş arkadaşlardan kime ameliyat olduklarını ve ne tür sıkıntılar çekip neka dar ücret ödediklerini merak ediyorum. Benim burun ucum biraz fazla geniş ve bu yüzdende çok büyük geliyor bana...Profilden beğeniyorum burnumu ama önden hayır... :1no2:
Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Hepimize güzel günler a.s.
Dr. Bilkay daha cok genc degilmi? Bence daha tecrubeli bi doktora gitmek lazimMerhaba kızlar, ben Cem Karas'a burun ameliyatı oldum ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Şimdi de tekrar burun ameliyatı olmak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz biri ve fiyatı mümkünse çok uçuk olmasın zaten zar zor biriktirdiğim 2,5bin liram boşu boşuna gittiUfuk Bilkay çok tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla ama fiyatı sanki biraz tuzlu
merhaba canım bende atay atabeye amelıyat olucam haftaya.nasıl senin burnun memnun musun bı sıkıntı yaşadın mı sonradan?atay atabeye oldum ben şimdilik cok memnunum 15 gun oldu ameliyat olalı
Cnm atay beye sorar mısın sana zahmet kepçe kulak ameliyatı minimum fiyatını. Muayene ücreti olduğu için gidememiştimmerhaba canım bende atay atabeye amelıyat olucam haftaya.nasıl senin burnun memnun musun bı sıkıntı yaşadın mı sonradan?
tamam canım sorayım haftaya gittiğimde. senin burun ne durumda o konuda bilgi verir misin biraz bi sıkıntı var mı memnun musun? :)Cnm atay beye sorar mısın sana zahmet kepçe kulak ameliyatı minimum fiyatını. Muayene ücreti olduğu için gidememiştimöğrenciyim nede olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?