• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

ama maddi açıdan 2 yıl sonra yaptırabilirim ,
izmirde şimdiden az - çok doktorlara bakıyorum
korkuyorum,
çekiniyorum
yaratılış diyorum ama eskiden çocukluğumdan beri değişen bir burnum var çoook kötü durmuyor ama şu an 28 yaşındayım düşünsenize 35-40 yaşlarda ucundaki değişiklik artacak o zaman ne yapacağım... off

merhaba arkadaşlar bende izmirde oturuyorum ve burun estetigi olmak istiyorum 24 mayısta dügünüm var en uygun fiyatlı ve iyi bir cerrah biliyormusunuz??. ve ayrıca olurda olursam estettik olan arkadaşlar varsa ne kadar sürede normal bir görüntüye dönüyoruz?? şimdieden cevp verecek arkadaşlara teşkürler..:16:

Selam..şimdiden mutluluklar diliyorum..Ekol denilen hastanede sakın olmayın..resmen ticarethane..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle dugunuz hayirli ugurlu olsun ben izmirde sevgili prof dr ahmet seyhana ameliyat oldum ve inanilmaz bi dr kesinlikle ona gitmenizi tavsiye ederim ben lipo yaptirdim ama herkonuda uzman oldugundan emin olabilirsiniz

Kızlar ben istanbul ve izmir dahil toplam 9 doktora gitmiştim. Bunların içlerinde cok bilinen sosyetik veya unlulerin doktorları da mevcuttu. Görüşme ücretlerim ufak çaplı ameliyat parasına ulaştı, ama içime sinmesi önemliydı o yuzden kıydık paralara :). Ameliyat ücretleri istanbulda tabiki İzmirde ki en iyi doktorların 2-3 katına cıkıyor, ama benim doktor kararını vermemde öncelik içime sinmesi ve güvenebilmemdi. Açıkçası içime o abartı fiyatlı doktorlardan birisi sinip mantıklı gelseydi kıyardım da sonucta 1 kere olması ve revizyona ihtiyaç olmaması da önemli.

9 doktordan 1 i dışında hepsi bence iyi doktorlardı, hepsinin kendine özgü bir yaklaşımı vardı tabi. Benim tercih ettiğim doktorlar genelde daha doğallığı ön planda tutan, ve çok ufak hokka diye tabir edeceğimiz burunları herkese yapmayan doktorlardı. Ben de kavisi çok çok az neredeyse düz diye tanımlayableceğimiz bir burun istiyordum. Bebeksi değil daha kadınsı. Yani mesela Angelina Jolie nin 2000 yılındaki burnu bana göre cok kavisli kalkık yuvarlak hatlı bebeksi. Ama suan ki yeni burnu hafif dik kavis daha az ve biraz daha keskin ve bence cok hos. (Tabi benim burnum daha büyük olacak suratım o kadar ufak burna müsait değil zaten.) Renkler ve zevkler farklıdır elbet, bu bir örnekti sadece.

Neyse ben sonuc olarak izmir de bir doktora karar verdim 3 gün önce de ameliyat oldum. Ameliyatım 1 saat sürdü odamdan çıkış ve girişim de 2 saati biraz geçmiştir. Morluklarım şuan yok denilecek kadar az 2. gün hafif morardım o kadar. Şişlikler ilk gün alnım ve göz çevremden başladı ertesi gün elmacık kemiklerin ve yanaklarımın etrafındaydı, bugünde çeneme doğru kaydı patates gibiyim:44: Burnuma gelince şuan bişey söylemek zor tabi hala alçılı ve tamponları yarın cıkacak. Ama ucu cooook kalkık duruyor.:50: Ama sanırsam ilk basta hep cok kalkık olup sonra düsermiş. Doktoruma da sorduğumda suan tampon, şişlik ve ucundaki bantın tuttugunu ve ayrıca benim burnumda suan içten yukarı dogru tutması için dikiş olduğu ve bunun zamanla eriyeceğini söyledi yani 3 haftaya herhalde %60-70 lik bir oturma olacak. Doktoruma güveniyorum içimi ferah tutuyorum güzel olacak herşey :)

Şuanki sürece kadar da doktorumun yaklaşımı ilgisinden çok memnunum, şeker gibi birisi :) Gece dahi ulaştım kendisine :49: ama suan tavsiye edemem henüz kişisel olarak çünkü sonucu hala görmedik :) ama ameliyat süreci ve sonrası abartı sıkıntılarım olmadı ve morlugum bircok kişiye göre inanılmaz az oldu. İlerleyen günlerde tekrar bilgilendiririm burdan ilgilenenleri. Özelden de merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. İnşallah herkesin içine sinen, güzel, hoş, estetik ve tabiki sağlıklı nefes alabileceği bir burnu olur :) :nazar::nazar::nazar:

ameliyata karar vermek zordur. hele hele burun ameliyatına. o kadar güvenip ameliyat olmuşsunuz ama doktor adı vermiyorsunuz. insanlar yazdıklarınızı neden okusun?

İzmirdeki tartışmasız en iyi estetik cerrahı Prof. dr.Tahir Gürler.. yaklaşımı , hastası ile iletişimiyle kesinlikle 1 numara..hiç korkmadan kendinizi emanet edebilirsiniz...

İzmirdeki tartışmasız en iyi estetik cerrahı Prof. dr.Tahir Gürler.. yaklaşımı , hastası ile iletişimiyle kesinlikle 1 numara..hiç korkmadan kendinizi emanet edebilirsiniz...

Gozalti ve yuz germe operasyonunda en basarili doktoru ariyorum. Olanlar var mi?

kızlar ben de araştırmaya yeni başladım.farklı farklı bir sürü fiyat aldım(1500-4000TL). pahalı olması daha iyi olacağı, ucuz olması daha kötü olacağı anlamına gelmez belki ama insanın aklında soru işareti bırakıyor. çevremde çok fazla estetik yaptıran kişi olmadığı için canlı örneklerini de göremedim çok kararsızım şu anda :18: 4000 TL de bana çok fazla ne yapmalıyım sizce?:20:

Yaaa yorumları son sayfaya kadar okudum,doktor reklamı yapanlar cok fazla var aramızda,
çocuk olsa yemez insan,bazı sahısların yazdıkları seylere,
herkes anca yazıyor resim yok icraat yok,
doktorların bazıları ya kendılerı yazıyor bazı yorumları yada birine yazdırtıyor,
ne yazık ki butun forumda böyle..... !!!!!
ben de aynı şüphedeyim o yüzden kararsızlığım daha da artıyor :18:

Burun estetiğinde şu ana kadar benim gördüğüm kadarıyla doğallık önemli.Bir çok arkadaşım estetik yaptırdı burnuna.Ama biri var ki öyle doğal oldu ve ameliyat sonrası sıkıntısızdı.Alsancaktaydı muayenehanesi ama Urla'ya taşınmış şimdi.Adını hatırlayamıyorum Urla'da estetik cerrah dendiğinde bulunur herhalde.Doğal ve güzel burun yaptırmak isteyenler bence görüşsünler.İsterseniz arkadaşımdan isim de öğrenebilirim.

Selam arkadaşlar... Ben İzmir de oturuyorum ve burunuma estetik yaptırmak istiyorum. Daha önce rinoplasti ameliyatı geçirmiş arkadaşlardan kime ameliyat olduklarını ve ne tür sıkıntılar çekip neka dar ücret ödediklerini merak ediyorum. Benim burun ucum biraz fazla geniş ve bu yüzdende çok büyük geliyor bana...Profilden beğeniyorum burnumu ama önden hayır... :1no2:
Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Hepimize güzel günler a.s.
Dr Tayfun Türkaslan ı öneririm tatlım , Ameliyatları ve sonrası da oldukça başarılı ve güzel geçiyor ,

Merhaba kızlar, ben Cem Karas'a burun ameliyatı oldum ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Şimdi de tekrar burun ameliyatı olmak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz biri ve fiyatı mümkünse çok uçuk olmasın zaten zar zor biriktirdiğim 2,5bin liram boşu boşuna gitti :KK1: Ufuk Bilkay çok tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla ama fiyatı sanki biraz tuzlu :KK61:

Merhaba kızlar, ben Cem Karas'a burun ameliyatı oldum ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Şimdi de tekrar burun ameliyatı olmak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz biri ve fiyatı mümkünse çok uçuk olmasın zaten zar zor biriktirdiğim 2,5bin liram boşu boşuna gitti :KK1: Ufuk Bilkay çok tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla ama fiyatı sanki biraz tuzlu :KK61:
Dr. Bilkay daha cok genc degilmi? Bence daha tecrubeli bi doktora gitmek lazim

merhaba canım bende atay atabeye amelıyat olucam haftaya.nasıl senin burnun memnun musun bı sıkıntı yaşadın mı sonradan?
Cnm atay beye sorar mısın sana zahmet kepçe kulak ameliyatı minimum fiyatını. Muayene ücreti olduğu için gidememiştim :( öğrenciyim nede olsa.

Cnm atay beye sorar mısın sana zahmet kepçe kulak ameliyatı minimum fiyatını. Muayene ücreti olduğu için gidememiştim :KK43: öğrenciyim nede olsa.
tamam canım sorayım haftaya gittiğimde. senin burun ne durumda o konuda bilgi verir misin biraz bi sıkıntı var mı memnun musun? :)

Back