BU ARADA HİLARY DUFF DEĞL Mİ O RESİMDEKİ ÇOK GÜZEL.....SEN KİME OLMUSTUN...VE BENİM BURNUM KÜÇÜK İYİCE KÜÇÜLÜR DİYE KORKUYORUM....kesinlikle her şey çok güzel olcak.Güzel haberlerini bekliyoruz.:)))) ben olalı 2 yıl oldu hiç pişmanlık duymadım bi an bile:))
çok haklısın yazdıklarınla...ama ufuk hoca tavsiye ediyorumda 93 tane tavsiyesi olan bir doktor....ben ankarada arastırma yapıyorum tabıkı ankaralı oldugum için ama asıl izmire Ufuk Beye yaptırmayı düsünüyonuyorum(hatta sevgili redoşla baya konustuk) arkadasım yazın Ufuk beye oldu çok hos görünüyordu!!!benimde estetik yaptırasım geldi yeniden.Bi ara bu forumda paylaşıp bilgi almak istemiştim lakin izmirli arkadaşlar az sayıdaydı.Şimdi biraz çoğalmış gördüm sizleri.Bende DOÇ. DR CÜNEYT ÖZEK İle UFUK BİLKAY dan birisini düşünmekteyim.
lakin bu işi PARANOYALARIN ötesine taşıyacağım.Yani doktoru kararlaştırmadan önce ince eleyip sık dokuyacağım..
Doktorun senede yaptığı burun estetiği ameliyatı sayısı
Hastaların ameliyattan sonraki memnuniyetleri
Ücretler.Pazarlık vs.
Ancak bunları çözdükten sonra kendimi emanet ederim doktora.
Deneyimleriniz hepimize çok faydalı oluyoer.
Lakin devir kötü doktorlarda ticari kazanç uğruna sanalş alemde halktan biri gibi mesajlar yazıyorlar.Kendi isminin reklamını yapmak ve müşteri kazanabilmek için .Bunlarıda dikkate alın.
BEN YAPTIRDIM O DOKTORA ÇOK MUTLU OLDUM. DİYEN HERKESE inanmayın..
O yüzden yaptıran arkadaşlar resim koyarlarsa bu güvensizlik oratdan kalkar.Yapıla işi lafla değilde kendini görürsek bizim için daha yol gösterici olur..
BU ARADA HİLARY DUFF DEĞL Mİ O RESİMDEKİ ÇOK GÜZEL.....SEN KİME OLMUSTUN...VE BENİM BURNUM KÜÇÜK İYİCE KÜÇÜLÜR DİYE KORKUYORUM....
SENİNKİ NASILDI:enbuyukkk:
YA ÇOK MERAK ETTİM EGE ÜNV.PLASTİK CERRAHI SEKR. KATINDA PANODA NE YAZIYOR!!!arkadaşlar işte yeni burnum avatara koydum en iyi görünen en yakın çekim buydu o nedenle somurtuk olmama aldanmayın yakın olduğu için bunu koydum.ameliyatımı sevgili dr um DOÇ CÜNEYT ÖZEK gerçekleştirdi.herkes doğal olduğunu söylüyo eski haline göre gerçekten çok güzel.ben biraz daha hokka istiyodum başlangıçta ama şimdi memnunum belki de daha hokka olsa bana yakışmıcaktı yapay duracaktı her işte bir hayır vardır.eski ve yeni halini görerek bilgi almak isteyenler özelden msn lerini atsınlar.herkese kucak dolusu sevgiler.bu arada ege üni.e giden arkadaşlara bir uyarı plastik cerrahi katında sekreterliğin karşısında bir pano var orada bir gazete haberini okusunlar.ameliattan sonra gördüm ve iyiki cüneyt hocamı seçmişim dedim :)
Bu arada bugün hastaneye gittim.Ufuk bilkay ve cüneyt özek hakkında bilgi edinmek için.
Diğer öğretim üyeleri özel muaynehanelerinde muayene ediyormuş.Ufuk hocayla cüneyt hoca hastanedeki odalarında muayene ediyormuş.ve muayene ücreti 115 ytl imiş.bana özel muayenedeki sekreter söyledi.
Ayrıca cüneyt hocanın haber olduğu gazete küpürlerinide gördüm okudum..Baya etkiliyici...:)
Kendisinide gördüm çok korktum..tam ben odasının önünden geçiyodum personelden birini sertçe azarladı.sonra kapıyı kapattı bi baktım kapısında cüneyt özek yazıyo..Çok sert biri değil belki ama biraz ürktüm.Disiplin sahibi olduğu içindir belki personel eksik bi iş yapmışsa ondan bağırmıştır.
Ufuk hoca ile kapı komşusu odaları yan yanaydı ama onu göremedim.sadece muayene olabilmek için bilgi aldım.bana telefon numarası verdi bu numaradan alabilirsiniz dedi..
Nasılsın neler yaptın?ufuk hoca ile görüstün tasarım yaptı galiba ameliyat oldun mu?Demothyciğim ; ben zaten ufuk hocayla daha önceden görüşmüştüm, eşim istanbul u hiç istemiyor. Senin fotonu gördüğünde ikna olur gibi oldu ama ufuk hocayı da çok övüyolar kış günü İstanbullarda perişan oluruz dedi:))))) ben de bi türlü ikna edemedim. Umarım benim de ameliyatım seninki kadar güzel geçer. Ben öğretmenim tatile denk getirmem gerekli. Senin burnun kadar güzel olamaz ama inşallah benim de seninki gibi başarılı geçer ameliyatım canım. Bana şans dileyin çok heycanlı bir işmiş. İlk ameliyatım da estetik amaçlı olmadım bu kadar da heycan duymamıştım ama insanın görüntüsünün değişeceği fikri aşırı heyecan yaratıyo. sizi bilgilendiricem arkadaşlar. Ayrıca bu sitede bilgilerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu ameliyatı biraz da onların sayesinde oluyorum .Çünkü heycanımı onların sayesinde yendim.
canım okudum şok oldum ne muayene ücreti yahu.çal kapısını gir.ben ufuk hocayla da cüneyt hocayla da öyle konuştum.sen gidip oradaki sekretere sorarsan (ayıptır sölemesi çok gıcıııkkk) öyle der.tavsiyeediyorum dan al cep numaralarını direk ara. sizinle görüşmek istiyorum diye ya da git kapılarını çal konuş bence.cüneyt hoca çok iyidir vallahi bak ya sinirli haline denk gelmiştir korkma hiç a.s.
hatta bak ben cuma günü görüşmeye gitçem gel beraber gidelim istiosan sırnaşık şey
Arkadaşlar merhaba; bu gün alçım çıktı, amaaa maalesef ben burnumu göremedim. :1no2: Hatta sevgili doktorum Ufuk Bilkay tekrardan alçı yapmayı bile düşündü aşırı şişlikten. Bu arada benim göz yaşı kanallarım ameliyatta iltahaplanmış ve de ağzım da aftlar çıkmış göz kapaklarım da aşırı şiş iltahaptan kaynaklı sizde de böyle şeyler oldu mu arkadaşlar.Bu şişliklerden dolayı tekrar alçı yapmadı. Burnum aşırı ödemli doktorum da 3 aya kadar geçmez burnundaki ödemler dedi :roflol: Yalnız herkes bundan korkmasın bana mahsus şeyler de olabilir. Doktorum aşırı hassas olduğumu söylüyo. fisfisfis Bu arada izmir de estetik ameliyat olmak isteyenlere şiddetle Ufuk Bilkay ı tavsiye ediyorum. Hastasına gösterdiği ilgi kesinlikle para için değil. Ben çok karasız kalmıştım. Acaba gitsemmi. Benimle acaba ilgilenmedi mi diye ama ameliyat sonrasında müthiş ilgileniyo ama ameliyat öncesinde aşırı ilgi beklemeyin çünkü müşteri kapmak gibi bi korkusu yok hatta ben ordayken pek çok kişiyi de geri çevirdi. Daha sonucu göremedim ama iyi olacağını hissediyorum hepinize kocaman sevgiler:1hug::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?