İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Prof. Dr. atay atabey de çok iyiymiş sanırım.Ama Duyduklarıma göre HİÇ O DOKTORA AMELİYAT OLMUŞ BİRİSNİ GÖRMEDİM.

yapılan işi göremeden bu doktor çok iyimiş demek hiç bişey ifade etmiyor.

Atay hoca biraz pahalı yapıyormuş.Morkedi sanırım 2500 ytl ye olmuş.bende en fazla 3000 ytl ödeyebilirim..Daha fazlasını ödemektense kemerli bi burunla yaşamayı tercih ederim..

kesinlikle her şey çok güzel olcak.Güzel haberlerini bekliyoruz.:)))) ben olalı 2 yıl oldu hiç pişmanlık duymadım bi an bile:))
BU ARADA HİLARY DUFF DEĞL Mİ O RESİMDEKİ ÇOK GÜZEL.....SEN KİME OLMUSTUN...VE BENİM BURNUM KÜÇÜK İYİCE KÜÇÜLÜR DİYE KORKUYORUM....
SENİNKİ NASILDI:enbuyukkk:

Demothyciğim ; ben zaten ufuk hocayla daha önceden görüşmüştüm, eşim istanbul u hiç istemiyor. Senin fotonu gördüğünde ikna olur gibi oldu ama ufuk hocayı da çok övüyolar kış günü İstanbullarda perişan oluruz dedi:))))) ben de bi türlü ikna edemedim. Umarım benim de ameliyatım seninki kadar güzel geçer. Ben öğretmenim tatile denk getirmem gerekli. Senin burnun kadar güzel olamaz ama inşallah benim de seninki gibi başarılı geçer ameliyatım canım. Bana şans dileyin çok heycanlı bir işmiş. İlk ameliyatım da estetik amaçlı olmadım bu kadar da heycan duymamıştım ama insanın görüntüsünün değişeceği fikri aşırı heyecan yaratıyo. sizi bilgilendiricem arkadaşlar. Ayrıca bu sitede bilgilerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu ameliyatı biraz da onların sayesinde oluyorum .Çünkü heycanımı onların sayesinde yendim.

çok haklısın yazdıklarınla...ama ufuk hoca tavsiye ediyorumda 93 tane tavsiyesi olan bir doktor....ben ankarada arastırma yapıyorum tabıkı ankaralı oldugum için ama asıl izmire Ufuk Beye yaptırmayı düsünüyonuyorum(hatta sevgili redoşla baya konustuk) arkadasım yazın Ufuk beye oldu çok hos görünüyordu!!!
ama su var herkesin Hür iradesi var kim nereye kime isterse ona yaptırır....yanı burdaki yorumlardan ziyade yüz yüze görüsmede alınan elektirik ve güven önemli(Ankarada çok ünlü birine gittim ve görüsmede memnun kalmadım!!!)o kişiyi herkes övüyordu.....belkide gerçekten usta bir doktor ama bana çizdigi tasarım çok kötüydü ve yogundu ilgilenmedi!!!bilemiyorum hayırlısı...ama ben ufuk hocaya garip bir şekilde güveniyorum.....(Daha tanısmadım Ankaradan onu görmeye gidiceğim maillerde sadece görüstük güven verdi!!!)
birde doc.olması ,yazdıgı makaleler...bana güven veriyor.....:enbuyukkk:

BU ARADA HİLARY DUFF DEĞL Mİ O RESİMDEKİ ÇOK GÜZEL.....SEN KİME OLMUSTUN...VE BENİM BURNUM KÜÇÜK İYİCE KÜÇÜLÜR DİYE KORKUYORUM....
SENİNKİ NASILDI:enbuyukkk:

Ben izmir'de özel bi hastanede oldum ameliyatımı.Tabiki yüz şekline göre çizilir burun.Uzun yüzlü birine küçücük bi burun çok kötü durur.Hiç korkma bence zaten çizilenin aynısı çıkıyor sonuçta.Ben de oyle oldu daha doğrusu.

YA ÇOK MERAK ETTİM EGE ÜNV.PLASTİK CERRAHI SEKR. KATINDA PANODA NE YAZIYOR!!!
:1shok:

merhaba..sevgili esin2007 sana tavsiye edebileceğim bir doktor var.bende bir operasyon gecirdim ve memnunum.9 eylül üni. hastanesinde Doç.Dr. Mustafa Yılmaz ameliyat etti beni tavsiye ederim..umarım sonuclar isteğin gibi olur...şimdiden geçmiş olsun.. :)

gerçekten güzel olmuş.darısı bizim başımıza..önden nasıl gözüküyo acaba onuda merak ettim..

Bu arada bugün hastaneye gittim.Ufuk bilkay ve cüneyt özek hakkında bilgi edinmek için.
Diğer öğretim üyeleri özel muaynehanelerinde muayene ediyormuş.Ufuk hocayla cüneyt hoca hastanedeki odalarında muayene ediyormuş.ve muayene ücreti 115 ytl imiş.bana özel muayenedeki sekreter söyledi.

Ayrıca cüneyt hocanın haber olduğu gazete küpürlerinide gördüm okudum..Baya etkiliyici...:)

Kendisinide gördüm çok korktum..tam ben odasının önünden geçiyodum personelden birini sertçe azarladı.sonra kapıyı kapattı bi baktım kapısında cüneyt özek yazıyo..Çok sert biri değil belki ama biraz ürktüm.Disiplin sahibi olduğu içindir belki personel eksik bi iş yapmışsa ondan bağırmıştır.

Ufuk hoca ile kapı komşusu odaları yan yanaydı ama onu göremedim.sadece muayene olabilmek için bilgi aldım.bana telefon numarası verdi bu numaradan alabilirsiniz dedi..

MUAYENE ÜCRETİ ÖGRENMEN BİZİM İÇİN İYİ OLDU...UFUK HOCA İLE GÖRÜSMEYİ ÇOK İSTİYORUM BENDE....

Nasılsın neler yaptın?ufuk hoca ile görüstün tasarım yaptı galiba ameliyat oldun mu?

canım saol büt sınavım var bu cuma.Bi ton ders kaldı..Dediğin doğru o sekreter çok gıcık..Hatta çooook gıcık.K..ltak ya bana ukalalık ta yaptı..Bi dinle anlatıyorum falan filan gibi.dediğin gibi yhapalımda ben pc de çizim yapmasını isticem doktordan onun içinde muayene ücret, gerekiyormu..

Burnum a tasarım çalışması yaptırıcam. çok merak ediyorumda.onun için sanırım muayene ücreti ister.

Arkadaşlar yeniden merhaba;

Nihayet ameliyatımı oldum. Ameliyatım 6 saatten uzun sürdü. bir önceki ameliyatımda burnumun içi ve üstü aşırı deforme olmuş. Ameliyattan çıkınca tamponlar çıkana kadar kendime gelemedim. Çok zorrr geçti ameliyatım ama bu bana özel bi durum kimse korkmasın ikinci ameliyatım olduğu için çok zor geçti. Ameliyat olalı 6 gün oldu ve ancak toparlanmaya başladım. Şu anda şekliyle pek fikrim yok üstü alçılı olduğu için. Çarşamba günü alçım çıkıyo ama ucundan göründüğü kadarıyla biraz tombul ve aşırı dik bir burun ama alçı çıkınca size daha detaylı bilgi verebilirim. Bi de aşırı şişlik var ucunda o yüzden tombul görünüyo olabilir. Görüşmek üzere:1hug:

Canım çok üzüldüm bu duruma bu sorumsuzluğa ama sen şuandan sonra üzülmemeye söz ver ve bizimle bunu paylaşman da çok insancıl bir yapın olduğunu gösteriyor ,çok çok kötü durumda olan insanlarımız var ve senin durumun halledilebilecek bir durum sakın üzme kendini yanlız değilsin ve bana o sana bunu yapan ismi verirsen çok sevinirim mailim XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Güzel yarınlar diliyorum..

Demothyciğim, ben ameliyatımı oldum ameliyatım çookk uzun oldu. Yarın alçım çıkıcak. Seninki kadar güzel olmasını beklemesem de umarım iyi olur. Yüzüm çok şiş değil ama burnum aşırı şiş senin ki de mi öyle olmuştu. Sana Fotoğraflarımı tabiki de gödericem. Kocaman sevgiler :1hug::asigim:

olurmu öyle şey tabikii cok güzel olucak hayırlısıyla :1rolleyes:
benım yüzümde cok şişmiştii, 10.gün normal halime dönmüştm..
resimdekide 13.günkü haliim..
burun ucum benımde hala şiş, o biraz uzun sürüor sanırm ,doktorum 3-4 ay sürer dedi:asigim:

Arkadaşlar merhaba; bu gün alçım çıktı, amaaa maalesef ben burnumu göremedim. :1no2: Hatta sevgili doktorum Ufuk Bilkay tekrardan alçı yapmayı bile düşündü aşırı şişlikten. Bu arada benim göz yaşı kanallarım ameliyatta iltahaplanmış ve de ağzım da aftlar çıkmış göz kapaklarım da aşırı şiş iltahaptan kaynaklı sizde de böyle şeyler oldu mu arkadaşlar.Bu şişliklerden dolayı tekrar alçı yapmadı. Burnum aşırı ödemli doktorum da 3 aya kadar geçmez burnundaki ödemler dedi :roflol: Yalnız herkes bundan korkmasın bana mahsus şeyler de olabilir. Doktorum aşırı hassas olduğumu söylüyo. fisfisfis Bu arada izmir de estetik ameliyat olmak isteyenlere şiddetle Ufuk Bilkay ı tavsiye ediyorum. Hastasına gösterdiği ilgi kesinlikle para için değil. Ben çok karasız kalmıştım. Acaba gitsemmi. Benimle acaba ilgilenmedi mi diye ama ameliyat sonrasında müthiş ilgileniyo ama ameliyat öncesinde aşırı ilgi beklemeyin çünkü müşteri kapmak gibi bi korkusu yok hatta ben ordayken pek çok kişiyi de geri çevirdi. Daha sonucu göremedim ama iyi olacağını hissediyorum hepinize kocaman sevgiler:1hug::asigim:

cnm bende alçım çıktıgında burnumu görememiştim laelaelaelaelae jel döküp masaj yapıp bantlıodu..zaten görmek istememiştim ben nası olsa iş , moralim bozulmasın diye..burun ucu ödeminin inmesi de ben de uzun sürücekmiş,derim kalınmışş , ince deriye sahip olanlar daha kısa sürede iileşiomuş fisfisfis...
geç olsun güzel olsun boşver jeyyar yerimseniben

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZME TATLI CANINI EMİNİM EN KISA SÜREDE GEÇECEKTİR HEM GEÇ OLSA NE OLUR GEÇ LSUN GÜÇ OLMASIN.UFUK HOCA EMİNİM EN GÜZELİNİ YAPTI...HEM AMELİYATIN 2.KEZ OLDUGUNDAN DOLAYI 6 SAAT SÜRMÜŞTÜ YANILMIYORSAM TOPARLANMAN ZAMAN ALIR.....:enbuyukkk:

SLM DEMOTHY
NASIL OLDU BURNUN GÜNLÜK YAŞAMINA DÖNEBİLDİN Mİ!!!
BENDE HEYCANLA SİZLERİN SONUÇLARINI BEKLİYORUM BU ARADA EMRE BEYE MAİL ATMIŞTIM....CEVAP BİLE VERMEDİ...EN AZ 10 HOCA İLE MAİLLEŞTM İÇLERİNDE EN HIZLI EN DETAYLI BİLGİYİ Ufuk Bilkay verdi ve sonra Naci çelik.....ayrıca barış cakırda sorularımı yanıtladı.....yakup avşar tasarım konusunda hızlıydı.....
ama emre bey dönmedi bile mailime((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…