İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

merhaba asmen3535 ben aybüke izmirden bende ameliyat olmak istiyorum ama benim için ücret önemli biliyorum burun yapına göre ameliyat yapıyorlar ama sen ne kadara yaptırmıstın ve suan burnundan memnunmusun ameliyat olmaktan korkmuyorum ama sonrasında pişman olmaktan korkuyorum oyuzden pişman olmak istemiyorum yardımcı olursan sevinirim...

ben kentte oldum hem deviasyon ve geniz eti hem de estetik oldu. dr.ların adını buradan telaffuz etmeyeyim. estetik cerrahtan çok memnun kaldım ama kbb.ci mahvetti benm burnumu. şu an hala nefes almakta zorlanıyorum. başka dr. lara gittim kontrol için deviasyonun tam olarak alınmamış olduğunu söylediler. ama dediğim gibi şekilsel anlamda memnunum estetik cerraha bişi diyemem ama kent hastanesine deviasyonu önermiyorum çok sorun yaşadım hala da yaşıyorum.

Aybüke sana Prof.dr Ufuk Bilkay doktorumu tavsiye ederim. Tecrübesine ve titizliğine sen de güvenebilirsin. Pişman olmazsın:)

Ufuk birkay hakkınad oğrendikleriniz yazar mısınız

asmen canım , araqştırma evresi beni çok yordu artık gerçekten sıkıldım ve bir arpa boyu ilerleyemedim hergün fikrim değişiyor , şubat tatilinde izmirde ameliyat olmak istiyorum kimi önerirsin

ULVİ GÜNER le diyaloğa geçmeye çaloıştım şu an izmir dışındayım fiyat vermediler bi türlü artık nasıl bi miktarsa çok merak ediyorum acaba ortalama fiyatı kendisini tanıyan bilen varmı :)

çok geçmiş olsun mor kedi... bana adını özel mesajla yazabilir misin..? yakın bir arkadaşım izmir de dermabrazyon yaptırdı... sonuç tam anlamıyla felaket... aynı adam mı bilmek istiyorum...

Merhaba, cok zaman olmus siz yazali ama yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Foruma o kadar da katki yaptim hala ozelden msj atamiyormusum dermabrazyon yaptiracagim izmirde. Arastirmaktan hasta olacagim artik ben de doktorum ama dermabrazyon yaptiran bulmak cok zor bana basarusiz olan dr un ismini msj atabilir misiniz acaba gercekten cok mutlu olurum

Bende ameliyata karar verdim ama kime yaptıracağım konusunda çok kararsızım FAHRİ MOLA,UĞUR ÇERÇİ ile göruştüm burdada UFUK BILKAY hakkında güzel seyler okudum fotolarınızı göremıyrm yorum sayım az oldugu ıcın arkads olark eklersenz sevınırım

dediğin doktor isimlerini duymadım ,sadece ufuk bilkayı duydum hem çok yoğun hemde muane ücreti alıyor 150tl maalesef

bende burun ameliyatı oldum ama şimdide çene büyütme istiyorum dr ve ücret olarak bilgilendirebilecek arkadaşım var mı ?

merhaba kızlar,ben yeni üye oldum,izmir de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.ufuk bilkay la görüştüm,çok güvenilir geldi.ufuk bey e ameliyat olan varmı,görüşlerinize ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…