burun estetıgı oldum ama cemıl beye degıl. profi dr atay atabeye oldum morlugum olmadı 7. gunum bugun.kızlar dr arastırırken gıdın yuzyuze gorusun kısıye gore dr da degısır. yaptıkları buruna bakın cunku bazı dr lar hem aynı bıldıklerı seklı yapıyorlar ona gore yaptıkları ısı gormeden karar vermeyın. oncesı sonrası resımler cok onemlı. arastırma asaması benı cok yormustu o yuzden tecrubelı bırı olarak yardımcı olabılırım ızmırdekılere
merhaba asmen3535 ben aybüke izmirden bende ameliyat olmak istiyorum ama benim için ücret önemli biliyorum burun yapına göre ameliyat yapıyorlar ama sen ne kadara yaptırmıstın ve suan burnundan memnunmusun ameliyat olmaktan korkmuyorum ama sonrasında pişman olmaktan korkuyorum oyuzden pişman olmak istemiyorum yardımcı olursan sevinirim...
a.s.Sevgili morkedi;
Çok sevindim ameliyat sonucunun iyi olmasına inşallah benim de iyi olur ben de kurtulabilirim. Ben bir tek ufuk bilkay ile görüştüm ben de aynı izlenimi edindim ama eşim çok ameliyat yaptığı için bi de herkes çok memnun olduğu için ufuk bilkay ı istiyo. Sana ne kadara mal oldu bu arada ameliyat çok mu pahalı, bi de fotoğraflarını ne zaman koyacaksın canım çok merak ettim eminim çok güzel olmuştur. Bilgilerin için ayrıca sana çok teşekkür ederim. Tekrar çok geçmiş olsun
atay beyle hafta içi görüşücem. ufuk hocayada 2 kişi estetik oluyor salı günü bakalım sonucu bi görüp ona göre tam kesin karar vericem. emre ilhanı ıstıyordum ama istanbulda kalacak yer bulamadım.
kent hayatımı mahvetti benimde
canım merhaba ben yeni üyeyim, estetik burun ameliyatı araştırırken siteyi bulup üye oldum. bende teoman doğana 1 hafta sonra ameliyat olucam nasıl bir doktor hiç duydunmu?
merhaba asmen3535 ben aybüke izmirden bende ameliyat olmak istiyorum ama benim için ücret önemli biliyorum burun yapına göre ameliyat yapıyorlar ama sen ne kadara yaptırmıstın ve suan burnundan memnunmusun ameliyat olmaktan korkmuyorum ama sonrasında pişman olmaktan korkuyorum oyuzden pişman olmak istemiyorum yardımcı olursan sevinirim...
çok geçmiş olsun mor kedi... bana adını özel mesajla yazabilir misin..? yakın bir arkadaşım izmir de dermabrazyon yaptırdı... sonuç tam anlamıyla felaket... aynı adam mı bilmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?