- 13 Temmuz 2011
- 144
- 29
- 98
arkadaşlar bir buçuk sene önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum memnunum şu an bir sorun yok çok şükür bakmak isterseniz arkadaşlık isteği gönderip fotoğraflara bakabilirsiniz..
ufuk bilkay ilk görüşme için ücret alıyor mu ? bir de forumda kendi adına olan konular kilitlenmiş nedeni nedir acaba ??
ali barutçu ve atay atabeyin fiyatları hakkında bilgisi olan varmı .. yardımcı olursanız sevinirim.. fiyat benim için ne yazıkki önemli..
prof. dr mustafa yılmaz kadar doğal burun yapanı görmedim. genelde çok belli oluyor ve bu benim hoşuma gitmiyor. iki arkadaşım kendisine ameliyat oldu ki birinin babası doktor. sonuçlar o kadar doğal ve güzel oldu ki ikisinde de ben de düşünmeye başladım açıkçası. haftaya kendisiyle görüşmeye gideceğim kızlarr bakalım nasıl geçecek. çok heyecanlıyım açıkçası :)
canım ne oldu görüştün mü mustafa yılmaz ile? bende cüneyt özek ile mustafa yılmaz arasında kaldım. senin yazmanı bekliyorum görüşmek için.
arkadaşlar bir buçuk sene önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum memnunum şu an bir sorun yok çok şükür bakmak isterseniz arkadaşlık isteği gönderip fotoğraflara bakabilirsiniz..
Arkadaşlar FAZIL APAYDIN'a ameliyat olan var mı??
Benim revizyon olucak. Artık ücretinden falan geçtim...Doğru doktoru arıyorum. Varsa lütfen yazsıın..
canım benım de morlugum sıslıgım cok oldu ama hızla gectı hepsı.
suan goz altımda mınıcık sarılık var o kadar.
umarım sıkıntıların son bulmustur.
suan burnumu begenmıyorum bu arada
Arkadaşlar FAZIL APAYDIN'a ameliyat olan var mı??
Benim revizyon olucak. Artık ücretinden falan geçtim...Doğru doktoru arıyorum. Varsa lütfen yazsıın..
prof. dr mustafa yılmaz kadar doğal burun yapanı görmedim. genelde çok belli oluyor ve bu benim hoşuma gitmiyor. iki arkadaşım kendisine ameliyat oldu ki birinin babası doktor. sonuçlar o kadar doğal ve güzel oldu ki ikisinde de ben de düşünmeye başladım açıkçası. haftaya kendisiyle görüşmeye gideceğim kızlarr bakalım nasıl geçecek. çok heyecanlıyım açıkçası :)
toplam dört tane profesörle görüştüm kızlar. birisine 240 lira diğerine 150 lira muayene ücreti verdim ki baya zorladı yani. az para değil bu benim için ki ameliyatların ortalama fiyatı da belli zaten. mustafa yılmaz ile cüneyt özek ise görüşme ücreti almıyorlar. herkesin kararı kendine ama ben hem görüşmeden gelen kanı hemde dokuz eylül üniversitesinden tanıdıklara sordurunca mustafa yılmazda karar verdim ona oluyorum ameliyatımı. inşallah istediğim buruna kavuşurum. mümkün olan en fazal sayıda dr la görüşmek iyidir bence
mustafa beyin ameliyat ücreti nasıl?
selam mssteacher, benim ameliyatımda hem nefes açma hem burun estetiği hem de yüzümde ufak bir noktaya yağ enjeksiyonu yapacak mustafa hoca. o yüzden ücreti söylememin doğru olacağını sanmıyorum. sonuçta daha komplike bir operasyon olacak hepsi tek ameliyatla hallolsun istedim. sadece benim beklediğimden daha uygun bir fiyat olduğunu söyleyebilirim. birde kişisel olarak benim için bu konuda fiyattan çook çook daha önce ameliyatı yapana güveniyor olmam önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?