İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

merhaba snoppy
,cuma gunu can kopal a amelıyat oldum cok sorunsuz bır amelıya gecırdım tavsıye ederım,muaynelerı ucretsız zaten ara bır konus derım.

canım çok geçmiş olsunnnnn .....ben burun deliklerinin büyük olmasını istemiorum doğala yakın olsun istiorum bide can beyin fiyatı baya düşükk cüneyt bey 4 bine yakın istio kararsızlık çokkk kötüüüüüü.. ve ben çalışıorum iyileşme aşaması nasıl 15 gün izin alabiliorumm...

Cüneyt Özek'in fiyatı elbette yüksek olacaktır çünkü o profesör 15 gün yeterli zaten iyileşme süreci için hatta benim 10 günün sonunda hiçbir şeyim kalmamıştı. Can Bey'e oldum ben bu arada çünkü benim için yapılan iştir önemli olan, o az para alıyor demekki iyi değil diye bir şey benim için söz konusu olamaz. Cüneyt Özek'le de görüştüm fakat yaptığı burunları beğenmedim,sonra Can Kopal'la görüştüm hem yaptığı burunlar hoşuma gitti hem de fiyatı benim için çok uygundu ve onu seçtim. fotoğraflarım var fikir vermesi açısından bi bakabilirsin.

kronıkbalıga katılıyorum,can bey bence yuze yakısan en ıyı ve olabılecek seyı yapıyor,sen ne kadar ıstesende sana yakısmıycak seyı yapcagını sanmam,can bey bana 10. gun işe gıdebılırsın demıstı :) ama ben bır 10 gun daha popo buyutcem evde :)

bende ufuk bilkaya ameliyat olmak istiyorum özelden bana yardımcı olur musun ? :S

burnuna bayıldımmmmmmmmmmmm twitter resimlerini gördüm eski hali yoktu ama yeni burnun müthişş doğal olmuşşşşşşşşşş ve dediğin gibi bende cüneyt beyin yaptığı burunları begenmedim delikleri kocamannnn:S

selam Kizlar bende Burun ameliyati oldum 6 ay once cok Memnun kaldim istanbulda yakup Avsar ameliyatimi gerceklestirdi kusursuz ve sorunsuz gecti

Son düzenleme:

selam cemil tugay giyebilirim arkadasim Karin germe yaptirdi cok Memnun kaldi Burun ameliyatinda da basarili oldugunu duydum

Slm, Izmir de (22mayis 2012)gogus buyutme ameliyati oldum. Bugun 9.gun hic agrim olmadi(masallah) diyeyim:) doktorum Cenk Tokat cok memnunum kendisinden, tam istedigim gibi goguslere kavusturdu beni, cok ama cok begendim gercekten cok basarili, ilgili, cok iyi bir cerrah. Iyiki Cenk tokat i secmisim diyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum!

ben fahri mola ya oldum ameliyatımı ve kesinlikle önermiyorummm
burnumu hem şekil hem de sağlık acısından mahvetti

ufuk bilkay ve ali barutcu arasında kaldım. Bende de deviasyon var ve yüzüme göre büyük oldugunu düşünüyorum burnumun, özellikle de profilden bakıldıgında. Eskisinden beter bir hal alıcam diye de ödüm kopuyor. acıkcası bu heryerde farkedilen "ben estetiğim" diye bağıran yapay burunlara benzemesini de istemiyorum. Acaba bir KBBciye mi ameliyat olmalı estetisyene mi onu da bilemiyorum. Estetik yaptırıp memnun kalanlar bana öncesi ve sonrası fotoları yollayabilir mi?

ya ben henuz forumda yeniyim de hicbir fotoyu albümü acıp bakamıyorum, sakıncası yoksa fotograflarını görebilir miyim? Ben burun ameliyatı olmayı planlıyorum yakın zamanda, deviasyon sıkıntım da var, ama eskisinden beter olcak ya da cok yapay olcak diye korkuyorum. Senin "öncesi ve sonrası" fotolarını gorebilirsem cok memnun olurum.. bir de fiyatı ne kadardi acaba? cok tesekkurler

arkadaşlar nickimle twitterdan bakabilirsiniz fotolarıma profil açık fiyat bilgisini can beyle kendiniz görüşerek öğrenebilrsiniz fiyat söylemeyi etik bulmuyorum zaten muayeneyi ücretsiz yapıyor

Ufuk hocaya burnunu yaptıran arkadaslar foto paylaşabilir mi ya da twitterdan falan bakabilir miyiz acaba? yeni twitter açtım beni bulabilirsiniz seluscan nickiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…