kızlar burun estetiği olucam aslında h,çbi sorun yoktu kafama koymuştum ufuk beye olucaktım fakat cüneyt özek tanıdık çıktı ve ona muayene oldum ..bi çok hastasını gördüm burun delikleri çok büyük geldi ve yaptığı burunlar hoşuma gitmedi...şimdide dokuz eylülde mustafa ve can hoca alternatifi çıktı durdukça zaman geçtikçe kafam iyice karışıyor yardım lütfennnn.....
Cüneyt Özek'in fiyatı elbette yüksek olacaktır çünkü o profesörcanım çok geçmiş olsunnnnn .....ben burun deliklerinin büyük olmasını istemiorum doğala yakın olsun istiorum bide can beyin fiyatı baya düşükk cüneyt bey 4 bine yakın istio kararsızlık çokkk kötüüüüüü.. ve ben çalışıorum iyileşme aşaması nasıl 15 gün izin alabiliorumm...
canım çok geçmiş olsunnnnn .....ben burun deliklerinin büyük olmasını istemiorum doğala yakın olsun istiorum bide can beyin fiyatı baya düşükk cüneyt bey 4 bine yakın istio kararsızlık çokkk kötüüüüüü.. ve ben çalışıorum iyileşme aşaması nasıl 15 gün izin alabiliorumm...
40 gün önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum.yüzüme yakışan hafif kavisli ve kalkık bir burun yaptı.kendisi çok ilgili ve güven veren bir doktor.alçım çıkınca bile burnumu çok beğenmiştim(ki alçı çıkınca acaip şiş oluyo)hatta doktor güldü daha dur bakalım dedi.haklıymış 40 gün geçti ve değişiyo burnum şişlerim iniyor.deviasyon sorunumda vardı.çok şükür rahat nefes alabiliyorum artık.ufuk beye teşekkürler..
bende ufuk bilkaya ameliyat olmak istiyorum özelden bana yardımcı olur musun ? :S
Cüneyt Özek'in fiyatı elbette yüksek olacaktır çünkü o profesör15 gün yeterli zaten iyileşme süreci için hatta benim 10 günün sonunda hiçbir şeyim kalmamıştı. Can Bey'e oldum ben bu arada çünkü benim için yapılan iştir önemli olan, o az para alıyor demekki iyi değil diye bir şey benim için söz konusu olamaz. Cüneyt Özek'le de görüştüm fakat yaptığı burunları beğenmedim,sonra Can Kopal'la görüştüm hem yaptığı burunlar hoşuma gitti hem de fiyatı benim için çok uygundu ve onu seçtim. fotoğraflarım var fikir vermesi açısından bi bakabilirsin.
arkadaşlar merhaba bütün sayfaları okudum ama en çok burun ameliyatlarından bahsediliyor
lütfen izmirde göğüs küçültme ameliyatı için bana önereceğiniz dr isimlerin bekliyorum bu kış artık inşallah yaptırıcam..
albüm ekledim merak eden varsa.
izmir de başka hiçbir doktor düşünmeyin derim bahsi geçen çogu doktorun yaptığı burunları gördüm ama hiç biri can kopal'ın yaptığı kadar doğal ve yüze yakışan burunlar değil bence.piyasaya göre fiyatları çok uygun ve muayene içinde ücret almıyor düşünen varsa mutlaka görüşsün
arkadaşlar nickimle twitterdan bakabilirsiniz fotolarıma profil açık fiyat bilgisini can beyle kendiniz görüşerek öğrenebilrsiniz fiyat söylemeyi etik bulmuyorum zaten muayeneyi ücretsiz yapıyorya ben henuz forumda yeniyim de hicbir fotoyu albümü acıp bakamıyorum, sakıncası yoksa fotograflarını görebilir miyim? Ben burun ameliyatı olmayı planlıyorum yakın zamanda, deviasyon sıkıntım da var, ama eskisinden beter olcak ya da cok yapay olcak diye korkuyorum. Senin "öncesi ve sonrası" fotolarını gorebilirsem cok memnun olurum.. bir de fiyatı ne kadardi acaba? cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?