kızlar burun estetiği olucam aslında h,çbi sorun yoktu kafama koymuştum ufuk beye olucaktım fakat cüneyt özek tanıdık çıktı ve ona muayene oldum ..bi çok hastasını gördüm burun delikleri çok büyük geldi ve yaptığı burunlar hoşuma gitmedi...şimdide dokuz eylülde mustafa ve can hoca alternatifi çıktı durdukça zaman geçtikçe kafam iyice karışıyor yardım lütfennnn.....
canım çok geçmiş olsunnnnn .....ben burun deliklerinin büyük olmasını istemiorum doğala yakın olsun istiorum bide can beyin fiyatı baya düşükk cüneyt bey 4 bine yakın istio kararsızlık çokkk kötüüüüüü.. ve ben çalışıorum iyileşme aşaması nasıl 15 gün izin alabiliorumm...
arkadaşlar ben can bey'e oldum burun ameliyatı ve çok memnun kaldım inanılmaz rahat bir süreçti keşke daha önce yaptırsaydım diyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
arkadaşlar ben can bey'e oldum burun ameliyatı ve çok memnun kaldım inanılmaz rahat bir süreçti keşke daha önce yaptırsaydım diyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
merhaba kizlar bende izmirde ameliyat olmak istiyorum burda cok ismi gecen cemil tugayi düsünüyorum karingerme icin ameliyat olan varmi yada bu doktoru taniyan varmi tesekürler :)
arkadaşlar cüneyt özek yada can kopal hangisiniz önerirsiniz ? bende amelıyat olmayı duşunuyorum ve bunların fiyat aralığını ögrenebilirmiyimm
Düzeltilecek bir çok yerim var ama cesaretim yok. ameliyat olanları cesaretlerinden ötürü kutluyorum.
kızlar yazdıklarınızın çoğunu okudum,ancak çoğunuz burun estetiğiyle ilgili yazmışsınız.ben önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum,izmirde göğüs estetiği olupta memnun kalan arkadaşlardan yardım ve fikirlerini bekliyorum!!!
can kopala amelıyat olanlar var mı su son zamanlarda ıcınızde?ben kendıısıne amelıyat olucam ınş.en yakın zaman da ama bır turlu hakkında detaylı bır bıllgı edınemedım ve yaptıgı burunlardan forumda bır kısıden harıç kımseyı gormedım bu duurmda bıraz kafamı karıstırıyor ne yapacagımı bılmıyorum baska bır dr. desem o da zor..kendısı bana en uygun fıyatı verdı bılıyorum bu gıbı ıslerı ucuza mal olsun dıye herkeste yaptırmamamk lazım ama benım de fazla bır maddı gucum yok..kafam cok karısık dogru mu yapıyorum bılmıyorum..
ekincim benim amel,yatım öne alındı 22 eylulde ameliyat oluyorum:) cok heyecanlı ve acayip gerginim ama sonu iyi olur inşallah:) darısı senin başına..CAN KOPAL ı duydum ama pek arastırmadım canım,iyi bir doktor diyorlar onun icinde .Ama içine iyice sinsin yiy düşün canım:)
arkadaşlar nickimle twitterdan bakabilirsiniz fotolarıma profil açık fiyat bilgisini can beyle kendiniz görüşerek öğrenebilrsiniz fiyat söylemeyi etik bulmuyorum zaten muayeneyi ücretsiz yapıyor
Sibelciğim mrblarrr; nasılsın ufuk beye muayeneye gidecektin ne oldu gitinmi merak ettim hiç hber çıkmadı senden.Umarım iyisindir canım.
burnuna bayıldımmmmmmmmmmmm twitter resimlerini gördüm eski hali yoktu ama yeni burnun müthişş doğal olmuşşşşşşşşşş ve dediğin gibi bende cüneyt beyin yaptığı burunları begenmedim delikleri kocamannnn:S
ufuk beye ameliyat olan tanıdığım kimse yok benim iyi mi acaba?
Slm, Izmir de (22mayis 2012)gogus buyutme ameliyati oldum. Bugun 9.gun hic agrim olmadi(masallah) diyeyim:) doktorum Cenk Tokat cok memnunum kendisinden, tam istedigim gibi goguslere kavusturdu beni, cok ama cok begendim gercekten cok basarili, ilgili, cok iyi bir cerrah. Iyiki Cenk tokat i secmisim diyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?