İzmir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

kesinlikle can bey diyorum.
ben olmadım henüz ama nerdeyse 6 aydır araştırıyorum can bey'e olucam ben de.

o izin süresi çok şaibeli işte napıcaz bilmiyorum ben de.

merhaba kizlar bende izmirde ameliyat olmak istiyorum burda cok ismi gecen cemil tugayi düsünüyorum karingerme icin ameliyat olan varmi yada bu doktoru taniyan varmi tesekürler :)

Benim bir arkadaşım oldu hatta o kadar memnun kaldı ki arkadaşına da önerdi ve o da oldu memnun kaldı.
ama ben can kopal'a olucam.

Düzeltilecek bir çok yerim var ama cesaretim yok. ameliyat olanları cesaretlerinden ötürü kutluyorum.

ben de öyle düşünüyodum ama işyerinden arkadaşım ameliyat olana kadar.
o kadar cesaretlendirdi ki beni doktoru da can kopal'dı.
doktora bile gittim görüşmeye.
kararımı da verdim olucam.
benden daha cesaretsiz kimse olamaz diye düşünüyorum.

Benim bir arkadaşım tahir gürler'e yaptırdı çok memnun kaldı.

oldunuz mu ameliyat?

siz oldunuz mu?

ufuk beye ameliyat olan tanıdığım kimse yok benim iyi mi acaba?

ben ufuk beye ameliyat oldum. Henüz cok yeni (temmuzun 6snda oldum) ve oldukca zor bir operasyondu (4 saat kadar sürdü). ayrıntıları anlatmak sadece yaptırmayı düşünenleri vazgeçirir. bende deviasyon vardı. Umarım kurtulurum. Kendisi hakkında tek bir tane kötü yorum okudum, onu da az once okudum. ve epey şaşırdım. Herkes aşşırı memnun cunku. Umarım ben de o memnun kalanlardan biri olurum. Ufuk bey cok efendi güler yüzlü biri. Ama karakteri değil yaptığı iş önemli tabii. Çok yogun olmasına guvendim, bunca hastadan sonra illa ki bir tecrube sahibi olmuştur diye düşünüyorum. 2 Güne silikon tüpler alınıyor. İnsallah bu zor gunleri en kısa zamanda arkamda bırakırım.

hangi bölgene koydu acaba protezi , kas zarı altı de, ben de olayaım:)

Kızlar geçen sene 2 ağustosta ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum 1 yıl bitti gayet memnunum her hangi bi şikayetim yok çok şükür.soru sormak isterseniz cevaplayabilirim...

ben beş sene önce Dr. Cemil Tugay'a burun estetiği yaptırdım. İki günde okula gidecek kadar iyileştim, halen de çok memnunum. o zamanlar kent hastanesi'ndeydi ama hala orada mıdır bilemiyorum. benden önce bu ameliyatı kaç kere yaptığını sormuştum yanlış hatırlamıyorsam 2000 kadar demişti. kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…