izmirde ek iş olarak stand hostesliği,ürün tanıtımı vs işleri aramaktayım.yardım!!!

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
arkadaslar fuar ve stand hostesliği olabilir yada ürün tanıtımı.daha önce bi arkadasın yazısını okumustum burda.ama simdi aradım bulamadım.cok acil işe ihtiyacım var.bilgisi olan varsa bekliyorum

OBıMEDYA REKLAM ıLETıŞıM ORG.LTD.ŞTı. SAHA MERCHANDISER
canım bak böyle bir ilan buldum senin için..
firmalara merchandiser (yani satış destek elemanı) sağlayan ajanslar aynı zamanda stand tanıtım elemanı de çalıştıyor yüksek ihtimalle.. istersen bir ara. merch elemanı gerekiyor günlük çalışmıyoruz deselerde bu sektörde olduklarından diğer firmalar hakkında bilgileri vardır.. numara sorabilirsin..yalnız günlük elemana firmaların hep ihtiyacı oluyor..
yada sana bir önerim daha var. büyük zincir mağazalara git (migros, carrefour, gima, tansaş vb.. ) ve orada tattırım yapan arkadaşlardan çalıştıkları ajansların numaralarını iste.. bir işe girdinmi inan devamı gelir.. ben başta numara istedim çalışanlardan.. çalıştım tüm arkdaşlarıma da önerdim.. stand hostesi olarak çalıştım üniversitede. okul bitince bir süre merchandiser olarak iş tekliflerini değerlendirdim. sonra da kendi yolumu çizmek için ayrıldm.. branşım farklıydı.. kardeşimde bu sektörde emekledi. merc elemanı oldu sonra supervisor şimdi de yönetici olarak devam ediyor.
ben daha üç sene evveline kadar haftasonları ek iş olarak devam ettiğim oldu bu tanıtım işine.. girdiğinde çıkamayası bir sektördür bu iş.. çok rahat iş bulursun.. iş seni bulur.. numaramı bildiklerinden hep iş teklifi alıyordum ajanslardan..
ve en güzel yanını söyliyeyim. başında müdür patron beklemez.. mesaisi yoktur. satış zorunluluğu yoktur tanıtım yapman kafi. ürünü satmadın diye gırtlağını sıkmazlar. ve ben paramı hep aldım sorun yaşamadım. marketler de çoğu arkdaşımız genç kadrodur üniversite öğrencileri çoğunluktadır. çok güzel arkadaşlıklarım olmuştur. birbirimizi idare etmişizdir genelde.. ve en güzeli çeşit çeşit promosyonlarım var çeyizimde ( ne ararsan.. bardaklar tabaklar havlular.. tencereler.. çünkü promosyon bitince genelde bize kalırdı hediye ürünler kalmasa da bize de verirlerdi.. sorun yaşamadık.. çeyizimin çoğu sponsor ürünlerden diyebilirim şuanda hee dağıttıklarım da cabası..
dilerim sende gönlünce ve rahat çalışırsın..
sevgiler..

Son düzenleme:
arkadaslar fuar ve stand hostesliği olabilir yada ürün tanıtımı.daha önce bi arkadasın yazısını okumustum burda.ama simdi aradım bulamadım.cok acil işe ihtiyacım var.bilgisi olan varsa bekliyorum
Fuar içindeki müdürlüğe git, danışmaya iş başvurusu için geldigini söyle, sana bir,nci kata çıkın, sağa dönün, sonra soldan ilk kapıya girin ilk masadaki bayana ricanızı iletin diyecekler :) orda Form dolduracaksın, 2 adet vesikalık foto götür ama yanında.
Ayrıca modellik ajanslarına üye olabilirsin, 2 yıllık üyelik 75-150 TL (foto cekimi ve kuaför makyaj içinde), istemedigin işi red edebilme hakkın var, şarjları buldugun ajansla konuşmanı tavsiye ederim, biraz düşünürsün, sonra karar verirsin, bunu da deneyebilirsin.
Kolay gelsin.

özlemim ve pelvis tesekkür ederim ikinize de.söyledikleriniz aklıma yattı.bugün gidip arastırcam

para vermedende yapabileceklerin var. günlük 50 60 ytl tanıtımlar olyuuyor. ama en az 6 saat oradasn

izmirdeki ajanslar nerede ? isimleri nedir arkadaşlar bileniniz var mı? hosteslik için başvruabilirim üniversiteye oraya yerleşme ihtimalim var buca yada bornovada olucam

izmirdeki ajanslar nerede ? isimleri nedir arkadaşlar bileniniz var mı? hosteslik için başvruabilirim üniversiteye oraya yerleşme ihtimalim var buca yada bornovada olucam

İzmir'de blt ajans paranı tam zamanında,eksiksiz,herkesle eşit alabileceğin bir ajans tavsiye ederim.
Bir de arta ajans var.
onun haricinde diğer ajanslar paraları ya geç yatırıyo ya da eksik yatırıyo peşlerinde koşmak zorunda kalıyosun paranı alabilmek için.
Eğer Fuar Hostesliği düşünürsen çalıştığım kişiye yönlendirebilirim seni nergisçim

cnm bak karınca ajans war alsancakta 463 99 52
arta ajans war bornowa kucukparkta oranın koordınatoru seda hnm05498201404
xok saglam ajanslar paranı gununde alırsın

arkadaslar ızmırde nestle su tanıtım ısınde çalıscak olan warmı 600lıra maas +ssk ayrıca gunluk 3 lıra yol 8 lıra yemek parası ajans ıstanbulda we cok saglam bır ajans paranızı gununde alırsınız calısmak ısteyenler özge hnmla gorusebılırler 0507 299 36 09 ptw day ajans

Arkadaşlar bende daha önce muğla ve marmariste merchandiser olarak çalıştım birkaç ay oldu istanbula taşındım.Yine aynı sektörde zincir mağazalarda çalışmak istiyorum.İstanbulda tavsiye edebileceğiniz ajanslar varmı?Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Arkadaşlar merhaba.Ben daha önce muğla ve marmariste merchandiser olarak çalıştım.Birkaç aydır İstanbuldayım buraya taşındık..İstanbulda tavsiye edebileceğiniz güvenilir ajanslar varmı.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

benim kardeşim arta ve karınca ajansa gidiyor..büyük avmlerde ürün tanıtım ve tadım işinde..arada istersen anket işide alıyorsun..onlar sana istedğin yerde çalışma konusunda esneklikde sağlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…