Fuar içindeki müdürlüğe git, danışmaya iş başvurusu için geldigini söyle, sana bir,nci kata çıkın, sağa dönün, sonra soldan ilk kapıya girin ilk masadaki bayana ricanızı iletin diyecekler :) orda Form dolduracaksın, 2 adet vesikalık foto götür ama yanında.arkadaslar fuar ve stand hostesliği olabilir yada ürün tanıtımı.daha önce bi arkadasın yazısını okumustum burda.ama simdi aradım bulamadım.cok acil işe ihtiyacım var.bilgisi olan varsa bekliyorum
para vermedende yapabileceklerin var. günlük 50 60 ytl tanıtımlar olyuuyor. ama en az 6 saat oradasn
arkadaslar fuar ve stand hostesliği olabilir yada ürün tanıtımı.daha önce bi arkadasın yazısını okumustum burda.ama simdi aradım bulamadım.cok acil işe ihtiyacım var.bilgisi olan varsa bekliyorum
izmirdeki ajanslar nerede ? isimleri nedir arkadaşlar bileniniz var mı? hosteslik için başvruabilirim üniversiteye oraya yerleşme ihtimalim var buca yada bornovada olucam
benim kardeşim arta ve karınca ajansa gidiyor..büyük avmlerde ürün tanıtım ve tadım işinde..arada istersen anket işide alıyorsun..onlar sana istedğin yerde çalışma konusunda esneklikde sağlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?